1. خانه
  2. /
  3. کتاب تقی زاده در مجلس 2

کتاب تقی زاده در مجلس 2

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
پیشنهاد ویژه
3.7 از 1 رأی

کتاب تقی زاده در مجلس 2

مقالات تقی زاده 9 (نطق های مجلس شورا (دوره های هفتم،هشتم و نهم))
Taghizadeh Dar Majles
انتشارات: توس
٪25
160000
120000
پیشنهاد ویژه
3.2 از 1 رأی

کتاب تقی زاده در مجلس 3

مقالات تقی زاده 10 (دوره پانزدهم شورای ملی و دوره اول و دوم سنا)
تقی زاده در مجلس
انتشارات: توس
٪25
320000
240000
پیشنهاد ویژه
3.9 از 1 رأی

کتاب تقی زاده در مجلس 1

مقالات تقی زاده 8 (نطق های مجلس شورا (دوره های اول، دوم، پنجم و ششم))
Taghizadeh Dar Majles
انتشارات: توس
٪25
320000
240000
معرفی کتاب تقی زاده در مجلس 2
جلد دوم مجموعۀ «تقی‌زاده در مجلس» اظهارات وی به عنوان وزیر در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم مجلس شورا را دربر می‌گیرد. در مجلس هفتم وی ابتدا به عنوان وزیر طرق و شوارع لوایحی چون کمک مالی به محصلین فنون راه‌آهن در آلمان، ساخت راه تهران – شمشک و استخدام مهندس بلژیکی برای راه‌آهن را به مجلس برد . اندکی بعد که وزارت مالیه به او سپرده شد، علاوه بر لایحۀ مربوط به تخت قاپو کردن لرها و اسکان عده‌ای از آنان در خراسان، اصلاح قانون مالیات و سروسامان دادن به چگونگی اخذ آن ازعمده‌ترین لوایحی بود که به مجلس ارائه شد.
در مجلس هشتم لایحۀ عمرانی لرستان و نیز لوایح مربوط به ضرب سکه خالصجاب انتقالی، انحصار تریاک، دخانیات، بودجه و مالیات به مجلس برده شد. وی در چند جلسه نطق مفصلی راجع به ابعاد مختلف بودجه ایراد کرد. با توجه به اینکه ماجرای سیاسی و ملی امضاء صورت جدید قرارداد نفت در دورۀ وزارت مالیه از مهمترین نکات دربارۀ زندگی اوست، توضیحاتش راجع به منافع حاصل از قرارداد نفت دارسی در خلال سالهای ۱۹۲۵ تا ۱۹۳۱ قابل ملاحظه است.
درباره سید حسن تقی زاده
درباره سید حسن تقی زاده
سیدحسن تقی‌زاده (زاده ۵ مهر ۱۲۵۷ در تبریز – درگذشته ۸ بهمن ۱۳۴۸ در تهران)، از رهبران انقلاب جنبش مشروطه ایران، از رجال سیاسی بحث‌انگیز معاصر، دیپلمات، از شخصیت‌های علمی و فرهنگی ایران معاصر، و در زمره کسانی است که جمعی به شدت هوادار و موافق، و مخالفانی از طیف‌های گوناگون دارد. وی مدتی رئیس مجلس سنای ایران بود.
منابع زیادی دربارهٔ او انتشار یافته‌اند اما جنبه‌هایی از زندگی سیاسی او هنوز ناشناخته، کم‌شناخته، و موضوع مجادلات سیاسی هستند. سیدحسن تقی‌زاده در آخر رمضان ۱۲۹۵ برابر با شهریور ۱۲۵۷ خورشیدی در خانواده‌ای روحانی در تبریز چشم به جهان گشود. پدرش سید تقی اردوبادی، امام جمعه مسجد حاج صفرعلی در محله خیابان تبریز و مکتب‌دار، مردی عالم و زاهد و از شاگردان شیخ مرتضی انصاری در حوزه علمیه نجف بود. او بیشتر مدت روز را صرف پرستش و حضور در مسجد برای اقامه نماز جماعت می‌کرد. سیدحسن از چهار سالگی، و به هدایت پدر، خواندن قرآن را آغاز و در پنج سالگی آن را ختم کرد. از هشت سالگی تحصیل مقدمات عربی و از چهارده سالگی تحصیل علوم عقلی، ریاضیات، و ستاره‌شناسی و هیئت را آغاز کرد. در حکمت قدیم، طب جدید، علم تشریح (کالبدشناسی) و هیئت جدید درس خواند. در مدرسه مموریال با علوم جدید آشنا شد. اصول فقه را نزد میرزا محمود اصولی و حاج میرزا حسن فراگرفت. علوم جدید و زبان فرانسوی را دور از چشم پدر همراه با رفیقش میرزا محمدعلی‌خان تربیت نزد میرزا نصرالله خان سیف‌الاطباء (پسر میرزا عبدالعلی سیف‌الاطباء) به مدت پنج سال (از ۱۲۷۳ تا ۱۲۷۸) آموخت.
دسته بندی های کتاب تقی زاده در مجلس 2
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تقی زاده در مجلس 2" ثبت می‌کند