1. خانه
  2. /
  3. کتاب روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی

کتاب روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی

3.5 از 1 رأی

کتاب روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی

Raveshe Tahghigh Va Shenakht Maraje Arabi
انتشارات: زوار
ناموجود
125000
معرفی کتاب روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی
در کتاب "روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی" ، ضمن بیان مفاهیم کلی، روش‌های شناختی در حوزه ادبیات اعم از: استدلالی، اشراقی، الهامی و...؛ اهداف و ویژگی‌های تحقیق؛ پیش‌نیازهای تحقیق؛ تاریخچه تحقیق، تحقیق بنیادی و کاربردی؛ تحقیق علمی یا اقدام‌پژوهشی، تحقیق میدانی و کتابخانه‌ای، تحقیق تداومی، طولی و مقطعی، بررسی شده است. این کتاب می تواند به عنوان یک منبع مدون برای دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی لحاظ شود چرا که شیوه صحیح تحقیق و روش شناسی های گوناگون را با بیانی شیوه به آنها می آموزد. کمتر کتابی در این حوزه به چاپ رسیده است که همچون پژوهش حاضر بتواند گستره وسیعی را در این مبحث شامل شود. همچنین در کتاب به مراحل اجرای تحقیقات ادبی، روش‌های تحقیق در ادبیات و نحوه ارائه گزارش تحقیق نیز پرداخته شده است. ضمن آنکه در پایان کتاب، به مراجع و منابع تحقیق نظیر؛ لغت‌نامه‌ها؛ منابع انتقادی، منابع زیباشناسی، سبک‌شناسی و... اشاره شده است.
درباره محمد غلامرضایی
درباره محمد غلامرضایی
محمدغلامرضایی، محقق و استاد دانشگاه به سال ۱۳۳۱ در خور و بیابانك كه هم اكنون از توابع نایین در استان اصفهان است، چشم به جهان گشود. دوران كودكی را در خانواده ای آرام و متدین گذراند. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را مطابق نظام آموزشی آن روزگار تا كلاس پنجم دبیرستان در شعبه ادبی در همان جا گذراند و كلاس ششم ادبی را در دبیرستان ایرانشهر یزد به پایان برد.
از همان آغاز دوران تحصیل شاگردی با هوش و موفق بود، همین امر سبب شد با پشتوانه ای قوی بی درنگ در سال ۱۳۴۹ در رشته ادبیات فارسی دانشسرای عالی تهران پذیرفته شود. او با موفقیت در سال ۱۳۵۲ فارغ التحصیل شد. در همان سال در دوره فوق لیسانس ادبیات فارسی پژوهشكده فرهنگ ایران پذیرفته شد. در سال ۱۳۵۵ نیز با موفقیت از آن مؤسسه فارغ التحصیل شد و به دوره دكترای ادبیات فارسی دانشگاه تهران راه یافت. او در سال ۱۳۵۹ از رساله دكترای خود با موضوع «داستان های غنایی منظوم» دفاع كرد. در فاصله سال های ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۷ ساكن تهران بود و در این ایام با مراكزی چون انجمن آثار ملی بنیاد فرهنگ ایران، فرهنگستان ادب و هنر، بنگاه ترجمه و نشر كتاب، دفتر مجله راهنمای كتاب همكاری داشت. او از سال ۱۳۵۷ به یزد رفت و در دانشسرای عالی این شهر كه شعبه ای از دانشگاه تربیت معلم تهران بود، استخدام شد. این مؤسسه بعدها با نام دانشگاه تربیت معلم یزد مستقل و سپس با دانشگاه یزد ادغام شد. او همچنین از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۸ عضو هیأت علمی دانشگاه یزد بود و از شهریور ۱۳۷۸ به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شد.
دسته بندی های کتاب روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب روش تحقیق و شناخت مراجع ادبی" ثبت می‌کند