1. خانه
  2. /
  3. کتاب سبک شناسی نثرهای صوفیانه

کتاب سبک شناسی نثرهای صوفیانه

5 از 3 رأی

کتاب سبک شناسی نثرهای صوفیانه

از اوایل قرن پنجم تا اوایل قرن هشتم (کلیات)
Stylistics of Sufi prose
ناموجود
68000
معرفی کتاب سبک شناسی نثرهای صوفیانه
کتاب حاضر، مجموعه ای است پژوهشی درباره کلیات مسائل سبکی نثر فارسی متصوفه از قرن پنجم تا پایان قرن هفتم هجری به همراه برخی آثار که در سه دهه نخست قرن هشتم به نگارش در آمده اند. کتاب مشتمل بر شش بخش با عنوان های کلیات؛ آثار منشور متصوفه؛ تأثیر مفاهیم و دیدگاه ها در نثر متصوفه؛ بعضی شیوه های طرح و توضیح مطلب در نثر متصوفه؛ مقتضای حال در نثر متصوفه و بعضی وجوه بلاغی در آثار متصوفه است که نگارنده در آنها ضمن مرور زمینه های تاریخی و اجتماعی در رواج تصوف به برخی مباحث صوفیانه، بحث پیرامون بخشی عمده از آثار منشور صوفیان، طبقه بندی آنها و بررسی ویژگی ها سبکی این آثار پرداخته است.
درباره محمد غلامرضایی
درباره محمد غلامرضایی
محمدغلامرضایی، محقق و استاد دانشگاه به سال ۱۳۳۱ در خور و بیابانك كه هم اكنون از توابع نایین در استان اصفهان است، چشم به جهان گشود. دوران كودكی را در خانواده ای آرام و متدین گذراند. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را مطابق نظام آموزشی آن روزگار تا كلاس پنجم دبیرستان در شعبه ادبی در همان جا گذراند و كلاس ششم ادبی را در دبیرستان ایرانشهر یزد به پایان برد.
از همان آغاز دوران تحصیل شاگردی با هوش و موفق بود، همین امر سبب شد با پشتوانه ای قوی بی درنگ در سال ۱۳۴۹ در رشته ادبیات فارسی دانشسرای عالی تهران پذیرفته شود. او با موفقیت در سال ۱۳۵۲ فارغ التحصیل شد. در همان سال در دوره فوق لیسانس ادبیات فارسی پژوهشكده فرهنگ ایران پذیرفته شد. در سال ۱۳۵۵ نیز با موفقیت از آن مؤسسه فارغ التحصیل شد و به دوره دكترای ادبیات فارسی دانشگاه تهران راه یافت. او در سال ۱۳۵۹ از رساله دكترای خود با موضوع «داستان های غنایی منظوم» دفاع كرد. در فاصله سال های ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۷ ساكن تهران بود و در این ایام با مراكزی چون انجمن آثار ملی بنیاد فرهنگ ایران، فرهنگستان ادب و هنر، بنگاه ترجمه و نشر كتاب، دفتر مجله راهنمای كتاب همكاری داشت. او از سال ۱۳۵۷ به یزد رفت و در دانشسرای عالی این شهر كه شعبه ای از دانشگاه تربیت معلم تهران بود، استخدام شد. این مؤسسه بعدها با نام دانشگاه تربیت معلم یزد مستقل و سپس با دانشگاه یزد ادغام شد. او همچنین از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۸ عضو هیأت علمی دانشگاه یزد بود و از شهریور ۱۳۷۸ به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شد.
دسته بندی های کتاب سبک شناسی نثرهای صوفیانه
مقالات مرتبط با کتاب سبک شناسی نثرهای صوفیانه
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب سبک شناسی نثرهای صوفیانه" ثبت می‌کند