1. خانه
  2. /
  3. کتاب ایران در زمان ساسانیان

کتاب ایران در زمان ساسانیان

4 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.5 از 2 رأی

کتاب ایران در زمان ساسانیان

L'Iran sous les Sassanides
انتشارات: بهزاد
٪10
200000
180000
4.75 از 4 رأی

کتاب ایران در زمان ساسانیان

Sassanid Persia
انتشارات: نگاه
٪15
495000
420750
1 از 1 رأی

کتاب ایران در زمان ساسانیان

L'Iran sous les Sassanides
ناموجود
175000
3.75 از 2 رأی

کتاب وضع ملت و دولت و دربار در دوره شاهنشاهی ساسانیان

L'Iran sous les Sassanides
ناموجود
170000
معرفی کتاب ایران در زمان ساسانیان

این کتاب که تحت عنوان «ایران در زمان ساسانیان» توسط نشر "صدای معاصر" به چاپ رسیده است، توسط نویسنده ای برجسته به نام آرتور کریستین سن به نگارش در آمده است.

همان طور که از عنوان کتاب مشخص است، این کتاب بازه مشخصی از تاریخ ایران باستان را مورد مطالعه قرار داده است. آرتور کریستین سن در این پژوهش، تاریخ حکومت ساسانیان در ایران را سوژه اصلی کتاب خود قرار داده است.

این کتاب از منابع اصلی برای مطالعه تاریخ ایران باستان به حساب می آید. نویسنده در این اثر ارزشمند، هم برای متخصصین این حوزه و هم برای علاقه مندان به تاریخ ایران، نکات خواندنی و جذابی را ارائه داده است.

درباره آرتور کریستین سن
درباره آرتور کریستین سن
آرتور امانوئل کریستنسن (Arthur Emanuel Christensen) (زادهٔ ۱۹ ژانویهٔ ۱۸۷۵ در کپنهاگ – درگذشتهٔ ۳۱ مارس ۱۹۴۵ در کپنهاگ) ایران‌شناس، خاورشناس، لغت‌شناس و پژوهشگر معروف اهل دانمارک است. کریستنسن در ۹ ژانویهٔ ۱۸۷۵ در کپنهاگ به دنیا آمد. پدر وی مدیر یک پست‌خانه و او تنها فرزند خانواده بود. به گفتهٔ خود وی خواندن کتاب هزار و یکشب در کودکی چنان تأثیری بر روی او گذاشت که میل به اینگونه مطالعات را در وی برانگیخت. در ۱۳سالگی، در انشایی نوشت که میل دارد تا زبان‌شناس شود تا بتواند دربارهٔ فرهنگ مردم شرقی مطالعه کند. پدر او میل داشت که او در زمینهٔ حقوق به تحصیل بپردازد، اما خود او به تحصیل زبان لاتین، فرانسه و تاریخ پرداخت. در آن هنگام، دانشگاه کپنهاک رشتهٔ خاصی برای مطالعات ایرانی نداشت، اما گاهی اوقات زبان اوستایی تعلیم داده می‌شد. در دوران دانشجویی کریستنسن به یادگیری و تحصیل زبان‌های فارسی، ترکی، سانسکریت و عربی پرداخت همچنین چون برای زبان پهلوی معلمی نیافت خود مستقلاً یادگیری زبان پهلوی را آغاز کرد. کریستنسن هنوز دانشگاهش را به پایان نرسانده بود که نخستین رساله‌اش را به نام رستم پهلوان ملی ایران در ۲۳سالگی و در سال ۱۸۹۸ منتشر کرد. در سال بعد مقالهٔ دیگری به نام افسانه‌ها و روایات در ادبیات فارسی منتشر کرد. او با نوشتن این دو مقاله و مقالات متعدد دیگر آگاهی و تسلط خویش را به زبان فارسی نشان داد. او رسالهٔ دکترای خود را که تحقیقی ادبی و تاریخی در مورد عمر خیام بود به پایان رسانیده و در سال ۱۹۰۳ با درجهٔ ممتاز گذراند. او مطالعات خود را بر روی رباعیات خیام تا سالیان بعد نیز ادامه داده و موفق شد ۱۲۱ رباعی را که احتمال اصالت و انتساب آنها به خیام بیشتر از بقیه رباعیات بود، انتخاب کند و در سال ۱۹۲۷ کتاب دیگری به نام نقد بر رباعیات خیام را منتشر کرد.
آرتور کریستنسن در ۳۱ مارس ۱۹۴۵ در کپنهاگ درگذشت.

نظر کاربران در مورد "کتاب ایران در زمان ساسانیان"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

انتشارات نگاه پیشنهاد میشود البته خالی از ایراد ویراستار نیست ولی کیفیت بالایی دارد از نظر محتوا بسیار ارزشمند است و نگارنده کتاب هم دانشمند و پژوهشگر بسیار مفید و بدون هیچگونه مطلب اضافه ای مطالب را ارائه داده.

1403/07/04 | توسطsaiyd azimi
0
|

سلام نسخه انتشارات نگاه بهتر هست یا انتشارات بهزاد یا که فرقی نداره

1402/12/29 | توسطکاربر سایت
0
|

نمیدونم بقیه چطوره ولی نشر بهزاد خیلی غلط ویراستاری و تایپی داره جوری که از خون ن آدم خسته و زده میشه

1402/12/27 | توسطسجاد پورکاوه
0
|

سلام بنده کتاب ایران در زمان ساسانیان رو سفارش داده بودم یه کتاب اشتباهی برام ارسال شده من مشتریه شما هستم و خیلی ناراحتم ازین بابت لطفا رسیدگی کنید

1402/02/21 | توسطنسرین رجبی - کاربر سایت
5
|
پاسخ ها

سلام من رشته کارشناسی م تاریخه میخای ازمن ارزون تربخرید

1402/07/18|توسطراحله - کاربر سایت
7

نسخه‌ی کدام انتشارات کاملتر هست؟

1401/12/03 | توسطپریسا درجی
0
|
پاسخ ها

من کاملشو دارم

1402/07/18|توسطکاربر سایت
0