کتاب هنر حاضر جوابی و طنازی

.The Art of Witty Banter: Be Clever, Quick and Magnetic
چگونه در گفت و گو با دیگران کم نیاوریم
کد کتاب : 57646
مترجم :
شابک : ‏‫‬‭978-6222462840
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 165
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 2020
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 7
زودترین زمان ارسال : 24 اردیبهشت

معرفی کتاب هنر حاضر جوابی و طنازی اثر پاتریک کینگ

گفتگو کلید تمام آنچه در زندگی می خواهید است. پیشرفت در حرفه خود، پیدا کردن دوستان جدید و موفقیت عاشقانه - همه اینها از یک پایه مکالمه شروع می شود. بنابراین از آنها نهایت استفاده را ببرید و در شوخی های شوخ طبعانه تخصص پیدا کنید. شما یک لیست انتظار از دوستان جدید خواهید داشت. این هشتمین کتاب از مجموعه "چگونه دوست داشتنی تر و کاریزماتیک تر باشیم" است . این کتاب به شما کمک می کند مکالمات خود را بهبود بخشید: به صورت مستقل فکر کنید، شوخی‌های بامزه کنید، و همیشه بدانید که با تکنیک‌های کمدی چه بگویید. مهارت‌های فردی خود را بهبود بخشید. شما یاد خواهید گرفت که چگونه با هر کسی ارتباط برقرار کنید، و همچنین ارتباط موثر برقرار کنید، روابط عمیق ایجاد کنید و به یک فرد اجتماعی تبدیل شوید. با کتاب هنر حاضر جوابی و طنازی باهوش، سریع، جالب باشید – مکالمات جذاب ایجاد کنید و اولین تأثیر به یاد ماندنی را بر دیگران بگذارید. شما خواهید توانست حضوری جذاب داشته باشید و به سرعت برای خود دوست پیدا کنید . همچنین می آموزید تا با هر کسی صحبت کنید، از بی دست و پایی اجتناب کرده، مکالمات عمیق ایجاد کنید و دوستان واقعی پیدا کنید.
کتاب هنر حاضر جوابی و طنازی ( چگونه در گفت و گو با دیگران کم نیاوریم) را شاهپور عظیمی ترجمه کرده است. این کتاب توسط نشر علم منتشر شده است.

کتاب هنر حاضر جوابی و طنازی

پاتریک کینگ
پاتریک کینگ متخصص تعامل اجتماعی و مربی مکالمه مستقر در سانفرانسیسکو، کالیفرنیا است.او در: مجله GQ، TedX، Forbes، NBC News، Huffington Post، Business Insider، Men's Fitness، Inc.، ATTN، Real Simple Magazine و Creative Live حضور داشته است.وقتی او به مشتریان کمک نمی‌کند تا دنیا را تسخیر کنند، یا در یک گروه جلد دهه 80 قرار می‌گیرد یا برای 10 هزار نفر بعدی خود تمرین می‌کند.
قسمت هایی از کتاب هنر حاضر جوابی و طنازی (لذت متن)
موقعی که داشتم بزرگ میشدم، برنامه های تلویزیونی مورد علاقه ام سرباز جو ( GI. joe ) یا مردان ایکس (X-Men) نبودند. وقتی این را به دیگران می گویم، دوست دارند فرض کنند که من کودکی غم انگیزی داشته ام اما این طور نیست که پدر و مادر سختگیری مرا از تماشای کارتونها محروم کرده باشند. کارتونها نوعا صبح های آخر هفته روی آنتن می روند، یعنی شب قبلش باید زود به رختخواب بروی تابه موقع برای تماشای کارتونها بیدار بشوی. من همیشه دیر از خواب بیدار میشدم، برای همین هیچ وقت کارتون ها را ندیدم. اما چرا دیر از خواب بیدار میشدم؟