کتاب آینده ذهن

The Future of the Mind
کد کتاب : 645
مترجم : مانی منوچهری
شابک : 978-964-318-795-8
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 320
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 2014
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

آینده ذهن
The Future of the Mind
کد کتاب : 16163
مترجم :
شابک : 978-6002781789
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 472
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2014
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

معرفی کتاب آینده ذهن اثر میچیو کاکو

کتاب آینده ذهن، به تحقیقات شگفت انگیزی که در برترین آزمایشگاه های سراسر دنیا به انجام رسیده، نگاهی هیجان انگیز و متقن دارد. تمامی این تحقیقات، بر پایه ی آخرین پیشرفت های علوم اعصاب و فیزیک به انجام رسیده اند. این کتاب برای مخاطب توضیح می دهد که چگونه ممکن است روزی، قرص کوچکی داشته باشیم که با خوردنش، درک و فهم خود را افزایش دهیم؛ چگونه ممکن است قادر شویم ذهن خود را، نورون به نورن، روی یک کامپیوتر آپلود کنیم و افکار و احساساتمان را در بستر شبکه ای متشکل از ذهن های به هم اتصال یافته ی انسان ها، در سرتاسر جهان انتقال دهیم. دکتر کاکو مخاطب را با خود به سفری هیجان انگیز به آینده می برد و نه تنها درکی درست از چگونگی کارکرد مغز در اختیارمان قرار می دهد، بلکه به خوبی نشان می دهد که فناوری های آینده چگونه زندگی روزمره ی انسان ها را متحول خواهند کرد.

کتاب آینده ذهن

خواننده این اثر، در کنار آشنایی با ساختار و ساز و کار مغز، با تکنولوژی های مرتبط رو به رو می شود و می فهمد که دانشمندان در این وادی چگونه پیش می روند و آخرین دستاوردها چیست، چگونه می توان به مدد این تجهیزات، بر ناتوانی های جسمانی ناشی از بدکاری مغز چیره شد، آیا تله پاتی و روان جنبانی شدنی است؟ سپس کاکو، ما را به گوشه های وهمناک مغز راهنمایی می کند و مغاک بیماری های روانی را نشانمان می دهد. آگاهی و خویشتن که همواره مورد توجه بشریت بوده، در این کتاب تعریفی نو، از دی یک فیزیکدان پیدا می کند: «نظریه فضازمان آگاهی» و نیز موضوعی به نسبت بحث برانگیز پیش کشیده می شود که عامل کج فهمی های بسیار بوده است: ارتباط نظریه کوانتوم و آگاهی.

کتاب آینده ذهن


ویژگی های کتاب آینده ذهن

جزو لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز

میچیو کاکو
میچیو کاکو، زاده ی 24 ژانویه ی 1947، آینده گرا، ترویج دهنده ی علم و فیزیکدان ژاپنی/آمریکایی است.کاکو در کالیفرنیا و در خانواده ای ژاپنی/آمریکایی چشم به جهان گشود. او از همان دوران مدرسه، عاشق و شیفته ی علم بود و در گاراژ خانه، آزمایش های عجیبی انجام می داد.در سال 1968، کاکو با بهترین عملکرد ممکن از دانشگاه هاروارد فارغ التحصیل شد و به آزمایشگاه برکلی در دانشگاه کالیفرنیا پیوست و دکترایش را دریافت کرد. او کتاب های زیادی در مورد نظریه ی رشته ها و نظریه ی میدان کوانتومی نوشته است و یکی از محبوب ...
نکوداشت های کتاب آینده ذهن
The Future of the Mind is a scientific tour de force.
آینده ی ذهن، موفقیتی علمی است.
Goodreads

An expansive, illuminating journey through the mind.
سفری مفصل و روشن گرانه به درون ذهن.
Publishers Weekly Publishers Weekly

A seriously mind-opening experience.
تجربه ای عمیقا آگاهی بخش.
Booklist Booklist

قسمت هایی از کتاب آینده ذهن (لذت متن)
برای پی بردن به عظمت کیهان کافی است نگاهی به آسمان شب بیندازید که میلیاردها ستاره در آن می درخشند. از زمانی که نیاکان ما عظمت آسمان پرستاره را دریافتند تاکنون ما همواره حیرت زده از پرسش های ازلی به آن چشم دوخته ایم: از کجا آمده ایم؟ این جهان چه معنایی در بر دارد؟ برای تأیید پیچیدگی و رازگونه بودن ذهن کافی است در آینه به خود نگاه کنیم و بپرسیم در پس نگاه ما چیست؟

به علم انتقاد می کنند که درک هر چیزی را منوط به از میان بردن راز و جادوی آن می کند. علم با پرده برداشتن از رازهای ذهن آن را به مسئله ای عادی و پیش پاافتاده تبدیل می کند. اما من هرچه بیشتر به پیچیدگی های مغز پی می برم بیشتر شگفت زده می شوم که می بینم دقیق ترین و پیچیده ترین پدیده کیهان در سر ما جا گرفته است. به گفته دکتر دیوید ایگلمن: «مغز چه شاهکار حیرت آوری است و ما چقدر خوش اقبالیم که به نسلی تعلق داریم که از فناوری و اراده لازم برای تحقیق درباره آن برخوردار است. مغز شگفت آورترین چیزی است که تاکنون در کیهان کشف شده و در واقع خود ماست.» بنابراین هرچه بیشتر آن را بشناسیم، بیشتر حیرت خواهیم کرد.

هرچند حیوانات می توانند فهم مناسبی از موقعیت خود در فضا داشته و تا حدودی در برابر دیگر اعضا هوشیار باشند، معلوم نیست آیا می توانند به طور سازمان یافته برای آینده برنامه ریزی کنند و تصوری از «فردا» داشته باشند یا خیر. بیشتر حیوانات، حتی حیوانات اجتماعی که مجهز به سیستم پیشرفته لیمبیک اند، در برابر موقعیت هایی مثل حضور شکارچی یا جفت های بالقوه بیشتر با تکیه بر غریزه پاسخ می دهند تا برنامه ریزی سازمان یافته برای آینده. مثلا پستانداران در زمستان برنامه خاصی برای خواب زمستانی ندارند و عمدتا بر اساس غریزه به هنگام افت دما به خواب می روند. نوعی حلقه بازخورد برای تنظیم خواب زمستانی وجود دارد. خودآگاهی آن ها تحت شعاع پیام هایی است که از حواس می رسد. هیچ گونه شواهدی دال بر این که آن ها برای فرورفتن به خواب زمستانی طرح ها و نقشه های گوناگونی را بررسی کنند، نداریم. شکارچی ها وقتی از هوش و حیله و راه رفتن آرام و بی صدا برای غافلگیر کردن طعمه استفاده می کنند، در حال پیش بینی آینده اند.