1. خانه
  2. /
  3. کتاب با شرف ها

کتاب با شرف ها

نویسنده: اوژن سو
3.5 از 1 رأی

کتاب با شرف ها

(شاهکاری دیگر از خالق یهودی سر گردان)،(2جلدی)
The Mysteries of Paris
انتشارات: باهم
ناموجود
450000
معرفی کتاب با شرف ها
اولین ترجمه جدید در بیش از یک قرن از رمان حماسی درخشان که الهام بخش Les Miserables بود.
از ژوئیه 1842 تا اکتبر 1843، پاریسی‌ها هر هفته برای دریافت آخرین قسمت از رمان اسرار پاریس اثر یوژن سو، یکی از اولین رمان‌های سریالی فرانسه، به روزنامه می‌رفتند. داستان پرتعلیق رودولف، قهرمان مغناطیسی با قلب نجیب و ریشه های سایه، بیش از نود شماره پخش شد و محبوبیت زیادی به دست آورد و باعث شد بسیاری آن را پرخواننده ترین رمان قرن نوزدهم بخوانند. رمان سو ژانر معمایی شهر را ایجاد کرد و الهام بخش بسیاری از جانشینان از جمله Les Miserables و The Count of Monte Cristo بود.
اسرار پاریس، پر شور، پر شور، با طرح‌های محکم، خمیری، سوسیالیستی، دلخراش و پرچین، بدون شک یکی از سرگرم‌کننده‌ترین و تأثیرگذارترین آثار قرن نوزدهم است.
درباره اوژن سو
درباره اوژن سو
ژوزف ماری اوژن سو (Joseph Marie Eugène Sue) نویسنده قرن نوزدهم میلادی فرانسه است.
بیشتر معروفیت وی بخاطر رمان‌های سریالی مخصوصاً دو رمان یهودی سرگردان (۱۸۴۲–۱۸۴۳) (Le Juif errant) و اسرار پاریس (۱۸۴۴–۱۸۴۵) (Les Mystères de Paris) می‌باشد. ماری ژوزف سو که بعداً نام اوژن سو را برای خود برگزید در سال ۱۸۰۴ در یک خانواده متمول و مرفه دیده به جهان گشود. پدر اوژن سو از جراحان ارتش فرانسه و از طرفداران ناپلئون بناپارت بوده‌است. وی در سال ۱۸۲۳ بی آنکه مدرسه را به اتمام برساند به عضویت نیروی دریایی فرانسه درآمد. وی به قاره‌های آسیا، آمریکا و آفریقا سفر کرد. پس از جدای از نیروی دریایی در سال ۱۸۲۹ در پایتخ فرانسه یعنی پاریس سکنی گزید. اوژن سو کار خود را با روزنامه‌نگاری آغاز کرد. در سال ۱۸۳۰ به لطف ارث و میراثی که از پدرش به او رسید توانست از نظر اقتصادی مستقل گردد. با این اوصاف او پس از این اتفاق او مدتی به عنوان گزارشگر و ویراستار به کار خویش ادامه داد. او چندی بعد به نوشتن رمان‌های بلند برای پاورقی روزنامه‌ها مشغول شد و باعث بالا رفتن شمارگان این روزنامه‌ها گردید. همراه با بالا رفتن شمارگان روزنامه‌ها و فراگیر شدن نام و آوازه اش، وی به یکی از پردرآمدترین نویسندگان فرانسه آن روز تبدیل شد. پلیک و پلاک، آتارگول و سمندر سه داستان ابتدایی او هستند که به سبب شناخت او از دریا شکل گرفتند.
وی بین سال ۱۸۳۵ تا ۱۸۳۷ نوشتن تاریخچه ای از دریانوردی فرانسه را شروع کرد. در کتاب دیگرش "آرتور"۱۸۳۸ و نیز "ماتیلد"۱۸۴۱همچنان توجه خود را به زندگی افراد سطح بالای جامعه معاصر معطوف کرد، اما بعدها بیشتر به خرابی‌های اجتماعی که ضرورت انقلاب صنعتی را در فرانسه خاطرنشان می‌کرد، توجه نشان داد. پس از انقلاب سال ۱۸۴۸، سو به عنوان نماینده سوسیالیست مجلس ملی انتخاب شد. این سمت تنها برای مدت کوتاهی پذیرای وی بود. در سال ۱۸۵۱ و پس از کودتای لویی ناپلون، اوژن سو به ساووی تبعید شد. وی هنگامی که در تبعید به سر می‌برد، در آنسی ساووی به تاریخ سوم اوت ۱۸۵۷ دیده از دنیا رفت.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب با شرف ها" ثبت می‌کند