1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماهیت روان درمانی

کتاب ماهیت روان درمانی

نویسنده: کارل یاسپرس
3 از 1 رأی

کتاب ماهیت روان درمانی

Allgemeine Psychopathologie
انتشارات: نشر چشمه
ناموجود
80000
معرفی کتاب ماهیت روان درمانی
کارل یاسپرس، فیلسوف و نویسنده آلمانی، به عنوان یکی از موسسان و بنیانگذاران تاریخ فلسفه وجود شناختی شناخته می‌شود. او در زمینه‌هایی مانند فلسفه دین، فلسفه تاریخ و فلسفه روان‌شناسی فعالیت داشته است. نظریات او درباره وجود شناختی، ارتباط بین فرد و خدا، و بسیاری از مسائل اساسی در فلسفه معاصر بسیار تاثیرگذار بوده است. او با آثاری چون "وجود شناختی" و "تاریخ فلسفه" شهرت جهانی پیدا کرده است.
کتاب «ماهیت روان درمانی» بخشی از کتاب آسیب شناسی روانی عمومی کارل یاسپرس، فیلسوف و روان پزشک آلمانی، است . یاسپرس در این کتاب مختصر ، با توجه به مبانی فلسفی اش به تحلیل روان درمانی و موضوعات مرتبط با آن می پردازد و معتقد است که در میان شاخه های روان پزشکی هیچ کدام غنی تر از روان درمانی نیست . علی رغم مباحث تخصصی یاسپرس در زمینه ی روان درمانی، مطالب این کتاب برای کسانی که به مسائل فلسفی و روان شناختی علاقه دارند و در جست وجوی اطلاعاتی در این زمینه اند، مناسب خواهد بود. «روان درمانی در عصر حاضر نه تنها می خواهد به بیماران روان نژند ، بلکه به کل انسانیت از نظر همه ی نیازهای روحانی و فردی او کمک کند.
درباره کارل یاسپرس
درباره کارل یاسپرس
کارل تئودور یاسپرس (۲۳ فوریه ۱۸۸۳–۲۶ فوریه ۱۹۶۹)، روان‌پزشک و فیلسوف اگزیستانسیالیست آلمانی بود. کارل یاسپرس در ۲۲ فوریه ۱۸۸۳ در شهر اولدنبورگ آلمان به دنیا آمد و پسر مدیر یک بانک بود. بعد از پایان دوره دبیرستان، سه نیمسال در دانشگاه هایدلبرگ و مونیخ حقوق خواند و سپس به تحصیل در رشته پزشکی در برلین، گوتینگن و هایدلبرگ مدت پنج سال پرداخت. در سال ۱۹۰۹ دکترای خود را در پزشکی گرفت و در سال ۱۹۱۳ قبل از آغاز جنگ جهانی اول استادیار روانپزشکی دانشگاه هایدلبرگ و در سال ۱۹۲۱ استاد رسمی دانشگاه شد. وی از سال ۱۹۳۰ میلادی به تدریس فلسفه مشغول شد. در نهضت نازی به علت اظهار افکاری که مخالف با نازیسم بود، از کار برکنار شد و پس از شکست آلمان (۱۹۴۵) از نو سمت فوق به او واگذار شد.
او در همین دوران افکار کی‌یرکگور فیلسوف اگزیستانسیالیست را تبلیغ می‌کرد. پس از ردکردن دعوت دانشگاه‌های گرایس والد، کیل و بن، در سال ۱۹۴۸ استاد دانشگاه بازل شد. یاسپرس جامعه صنعتی امروز را که هدفش تأمین سطح معینی از رفاه برای اکثریت هرچه بیشتر مردم است برای شخصیت انسانی خطرناک می‌داند. او از خداوند به عنوان وجود متعالی نام می‌برد و نقصان معرفت و محدودیت قدرت انسان را دلیل وجود ناشناس غیرقابل شناخت هستی فرض می‌کند.
یاسپرس در ۲۶ فوریه ۱۹۶۹ (۸۶ سالگی) بر اثر حمله قلبی درگذشت.
مقالات مرتبط با کتاب ماهیت روان درمانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ماهیت روان درمانی" ثبت می‌کند