1. خانه
  2. /
  3. کتاب پنهان در آینه

کتاب پنهان در آینه

نویسنده: مهدی مظفری ساوجی
3 از 1 رأی

کتاب پنهان در آینه

گفت و گو با ضیاء موحد
Hidden in the mirror
انتشارات: هرمس
٪15
396000
336600
معرفی کتاب پنهان در آینه
کتاب "پنهان در آینه: گفت وگو با ضیاء موحد" نوشته‌ی "مهدی مظفری ساوجی" را در دست دارید. این کتاب نتیجه‌ی گفتگوهایی است که مهدی مظفری ساوجی به مدت چهار سال با دکتر ضیاءالدین موحد انجام داده است. این گفتگوها از سال 1385 تا 1389 برگزار شده است.

دکتر موحد در این کتاب به موضوعات متنوعی مانند فلسفه، شعر، احمد شاملو، مهدی اخوان ثالث، شعر دهه هفتاد، جریان روشنفکری، رمان بوف کور، و هوشنگ گلشیری پرداخته است. در یک بخش از متن این کتاب، شما می‌خوانید: "می‌خواهم یک خاطره‌ی جالب را بیان کنم؛ در لیک دیستریک که به‌خصوص در فصل پاییزش افسانه‌ای است و از آن می‌توان فهمید که نقاشان طبیعت انگلیس منشا الهامشان کجاست، مهمان کشیشی بودم که به مذهب انگلیکن تعلق داشت. پرسیدم: 'آیا کاپلستون می‌تواند به مقام‌های بالای کلیسا برسد؟' گفت: 'نه. زیرا مردی فلسفی است. کاپلستون وابسته به فلسفه‌ی توماس آکوینی و یسوعی است. می‌توان حدس زد چرا. در ایران هم علامه طباطبایی با همه‌ی فقاهت و احاطه به اصول نه محل وجوهات بود و نه می‌توانست مرجع باشد، بیشتر به این دلیل که استاد فلسفه بود، نه صاحب رساله بود و نه ظاهرا آثاری در فقه و اصول داشت، فلسفه برای او الویت داشت...'"

این کتاب توسط انتشارات "هرمس" منتشر شده است.
درباره مهدی مظفری ساوجی
درباره مهدی مظفری ساوجی
مهدی مظفری ساوجی در سال 1356 ه. ش متولد شده است؛ شاعر معاصر ایرانی است. مهدی مظفری ساوجی فرزند اکبر در ساوه به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در زادگاهش سپری کرد و توانست از دانشگاه پیام نور ساوه در رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شود.
فعالیت‌های شعری خود را از سال 1374 شمسی شروع کرده و به مدت چند سال با مطبوعات (مجلات و روزنامه‌های مختلف) همکاری نزدیک داشته است.
مظفری دو مجموعه شعر شاعران معاصر به نام «نغمه‌های رود عطش» و «اشتیاق اطلسی‌ها» را نیز گردآوری و منتشر نموده است.
این شاعر جوان و پرکار مجموعه شعری با نام «شهد اما شوکران» را در زیر چاپ دارد که گردآوری غزل اجتماعی معاصر از عهد مشروطه تا دهه 70 می‌باشد. مهدی مظفری در انواع قالب شعری طبع‌آزمایی کرده است ولی در شعر کلاسیک غزل و مثنوی و در شعر نو قالب نیمایی و سپید را ترجیح می‌دهد.
مقالات مرتبط با کتاب پنهان در آینه
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب پنهان در آینه" ثبت می‌کند