1. خانه
  2. /
  3. کتاب مجموعه آثار جلال آل احمد

کتاب مجموعه داستان های جلال آل احمد

نویسنده: جلال آل احمد
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 1 رأی

کتاب مجموعه داستان های جلال آل احمد

10جلدی، باقاب
collection
مترجم:
انتشارات: مجید (به سخن)
٪15
895000
760750
3.7 از 1 رأی

کتاب مجموعه آثار جلال آل احمد

مجموعه آثار 10 جلدی، باقاب
collection
انتشارات: جامه دران
٪15
1240000
1054000
معرفی کتاب مجموعه آثار جلال آل احمد
جلال آل احمد ، نویسنده و مترجم مشهور ایرانی از دسته روشنفکران قلم به دستی بود که بیشترین اثر را بر جریان نویسندگی معاصر نهاد. وی با زیر پا نهادن بسیاری از قید و بند های ادبی و شکستن رسوم نگارشی پیشین به سبک نوشتاری منحصر به فردی دست یاقته بود که تا حد امکان موجز و دارای ضرب آهنگی سریع و شتاب زده است. این نحوه ی نگارش سبب می شود تا لحن گفتار تا حدودی تند و پرخاش جو به نظر بیاید و بسیاری، نوشته های او را عصبی و عجول بدانند. اما این ایجاز کلام و بریدن شاخ و برگ ها و حتی نیمه کاره رها ساختن جملات، نه تنها ضربه ای به محتوای آثار او وارد نکرده، بلکه به آن ها شخصیت و اعتبار بخشیده و از نوعی صراحت کلام برخوردار است که مثابه ی آن به سختی در میان آثار دیگر نویسندگان به چشم می خورد.

حیطه ی فعالیت های ادبی جلال آل احمد را می توان به پنج دسته ی کلی تقسیم کرد که داستان ها، سفرنامه و مشاهدات، ترجمه ، مقالات و در نهایت نامه ها و خاطرات، حدود کلی کار های او را شامل می شوند. از معروف ترین داستان های جلال می توان به دید و بازدید، زن زیادی، مدیر مدرسه و از رنجی که می بریم اشاره کرد.

آثار جلال آل احمد ، آیینه ی تمام نمای اندیشه های او طی سالیان اندک زندگانی پر بار وی هستند و علاقمندان با مطالعه ی این مجموعه ی ده جلدی از نشر جامه دران، می توانند با سیر تکامل نوشته های او و سبک و سیاق مخصوص نگارش وی آشنا شوند.
درباره جلال آل احمد
درباره جلال آل احمد
جلال آل احمد (۲ آذر ۱۳۰۲ و براساس برخی روایت ها ۱۱ آذر، ۱۳۰۲، تهران - ۱۸ شهریور ۱۳۴۸، اسالم، گیلان) روشنفکر، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم ایرانی و همسر سیمین دانشور بود. آل احمد در دههٔ ۱۳۴۰ به شهرت رسید و تأثیر بزرگی در جریان روشنفکری و نویسندگی ایران داشت. نویسندگانی چون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تأثیر گرفتند.جلال آل احمد در ۱۱ آذر ۱۳۰۲ در خانواده ای مذهبی در محلهٔ سیدنصرالدین شهر تهران به دنیا آمد. وی پسر عموی آیت الله طالقانی بود. خانوادهٔ او اصالتا اهل شهرستان طالقان و روستای اورازان بود. دوران کودکی و نوجوانی جلال در نوعی رفاه اشرافی روحانیت گذشت. پس از اتمام دوران دبستان، پدر جلال، سید احمد طالقانی، به او اجازهٔ درس خواندن در دبیرستان را نداد؛ اما او تسلیم خواست پدر نشد.در سال ۱۳۲۲ وارد دانشسرای عالی تهران شد و در رشته زبان و ادبیات فارسی فارغ التحصیل گشت. او تحصیل را در دوره دکترای ادبیات فارسی نیز ادامه داد، اما در اواخر تحصیل از ادامه آن صرف نظر کرد. نخستین مجموعهٔ داستان خود به نام «دید و بازدید» را در همین دوران منتشر کرده بود. او که تأثیری گسترده بر جریان روشنفکری دوران خود داشت، به جز نوشتن داستان به نگارش مقالات اجتماعی، پژوهش های مردم شناسی، سفرنامه ها و ترجمه های متعددی نیز پرداخت. البته چون اطلاعات او از زبان فرانسه گسترده نبود، پیوسته در کار ترجمه از دوستانی مانند علی اصغر خبره زاده، پرویز داریوش و منوچهر هزارخانی کمک می گرفت. شاید مهم ترین ویژگی ادبی آل احمد نثر او بود. نثری فشرده و موجز و در عین حال عصبی و پرخاشگر، که نمونه های خوب آن را در سفرنامه های او مثل «خسی در میقات» یا داستان زندگی نامهٔ «سنگی بر گوری» می توان دید. در سال ۱۳۲۶ دومین کتاب خود به نام «از رنجی که می بریم» را همزمان با کناره گیری از حزب توده چاپ کرد که بیانگر داستان های شکست مبارزاتش در این حزب است. پس از این خروج بود که برای مدتی به قول خودش ناچار به سکوت شد که البته سکوت وی به معنای نپرداختن به سیاست و بیشتر قلم زدن بود.جلال آل احمد در ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ در چهل و پنج سالگی در اسالم گیلان درگذشت. پس از مرگ نابهنگام آل احمد، پیکر وی به سرعت تشییع و به خاک سپرده شد، که باعث باوری دربارهٔ سربه نیست شدن او توسط ساواک شد. همسر وی، سیمین دانشور، این شایعات را تکذیب کرده است، ولی شمس آل احمد قویا معتقد است که ساواک او را به قتل رسانده و شرح مفصلی در این باره در کتاب از چشم برادر بیان کرده است.جلال آل احمد وصیت کرده بود که جسد او را در اختیار اولین سالن تشریح دانشجویان قرار دهند؛ ولی از آن جا که وصیت وی برابر شرع نبود، پیکر او در مسجد فیروزآبادی جنب بیمارستان فیروزآبادی شهر ری به امانت گذاشته شد تا بعدها آرامگاهی در شأن او ایجاد شود و این کار هیچ گاه صورت نگرفت.
قسمت هایی از کتاب مجموعه آثار جلال آل احمد

“زندگی برای آدم بی فکر همیشه راحت است. خورد و خواب است. و رفتار بهایم. اما وقتی پای فکر به میان آمد، تو بهشت هم که باشی آسوده نیستی.مگر چرا آدم ابوالبشر از بهشت گریخت؟ برای این که عقل به کله اش آمد و چون و چراش شروع شد. خیال می کنید بار امانتی که کوه از تحملش گریخت و آدم قبولش کرد چه بود؟ آدم زندگی چهارپایی را توی بهشت گذاشت و رفت به دنیای پر از چون و چرای عقل و وظیفه، به دنیای پر از هول و هراس بشریت.”

فردوسی از پس حمله اعراب و عوض شدن دور زمان ، می نشیند و با چه حوصله ای چه عظمتی را از غارت و فراموشی حفظ می کند، عظمتی را که متن اساطیر است و سازندۀ تاریخ است . عین کاری که جلال الدین رومی کرد در بحبوحۀ حملۀ مغول . و ببینیم آیا روشنفکر امروزی جرأت و لیاقت این را دارد که بنشیند و در مقابل هجوم غرب که قدم اوّل غارتش ، بی ارزش ساختن همه ملاک های ارزش سنّتی است چیزی را حفظ کند؟ یا چیزی به جای آنها بگذارد؟

اول باید برایتان بگویم که زنبورها از همان عهد دقیانوس از بلاهایی که بابا آدم سر ننه حوا آورده بود چشمشان ترسیده بود و از کار آدمیزاد پند گرفته بودند و همه کار و زندگیشون رو سپرده بودند دست علیا مخدرات. یعنی دست عمقزی ها و بی بی گیس درازها و خاله خان باجی ها و شاباجی خانم ها و نرینه ها رو فرستاده بودند مرخصی”

مقالات مرتبط با کتاب مجموعه آثار جلال آل احمد
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب مجموعه آثار جلال آل احمد"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام دوستان اگه زحمتی نیست برای خرید مجموعه آثار جلال آل احمد راهنمایی کنید کدوم انتشارات خرید کنم ؟ انتشارات مجید یا جامه دران ؟

1403/06/13 | توسطمحمد فتاحی
0
|
پاسخ ها

سلام دوست عزیز، نویسنده و متن که یکیه. فقط کیفیت قاب و کتابهای نشر مجید بهتره . کتابهای مجید هر کدوم یک رنگه ولی نشر جامه دران همشون نارنجی هست . قیمت مجید مناسب ترم هست

1403/07/20|توسطنهنگ بحر - کاربر سایت
0

10 جلد کتاب و کلی داستان داره اما به جرات می‌تونم بگم در بهترین حالت و با ارفاق فقط 5 تا از داستانش (دقت کنید گفتم 5 تا از داستانش، منظورم 5 جلد نیست) جذاب و قشنگن. بقیه شون به درد همون دوران و همون سالها می‌خوره. به کل 10 جلدش بخوام یه جا نمره بدم: از 10 نمره 3 میدم

1402/03/17 | توسطمیلاد
0
|
پاسخ ها

با توجه به اینکه بنده بیشتر داستان‌های جلال رو خوندم؛ خدمتتون عرض می‌کنم که اکثر داستان هاش همچنان قابل استفاده و مهم هستند چرا که از قلمی تراوش کردند که صاحب قلم یک انسان دغدغه مند و عبور کرده از جریان چپ و روشنفکری ؛ که همین مسئله نشان دهنده آن است که جلال حرف هایی بسیار برای گفتن دارد.

1403/04/29|توسطمحمد مهدی مردعلی
1

با توجه به اینکه بنده بیشتر داستان‌های جلال رو خوندم؛ خدمتتون عرض می‌کنم که اکثر داستان هاش همچنان قابل استفاده و مهم هستند چرا که از قلمی تراوش کردند که صاحب قلم یک انسان دغدغه مند و عبور کرده از جریان‌های چپ و روشنفکری ؛ که همین مسئله نشان دهنده آن است که جلال حرف هایی بسیار برای گفتن دارد.

1403/04/29|توسطمحمد مهدی مردعلی
0

۱.مدیر مدرسه ۲.زن زیادی ۳.سه تار ۴.نون والقلم ۵.سرگذشت کندوها ۶. از رنجی که می‌بریم ۷. نفرین زمین ۸.پنج داستان ۹. چهل طوطی ۱۰.دیدوبازدید

1402/01/31 | توسطکاربر سایت
3
|

سلام وقت بخیر لطفا اسامی ده جلد را ذکر نمایید.

1401/12/12 | توسطمحمد نسیمی
2
|