اثری معتبر و با نگارشی روان از جانب شروع های دیرهنگام و وسیع...چنانکه دیوید اپشتین به ما نشان می دهد که ترویج گستره ما را برای امور پیش بینی نشده حاضر خواهد کرد.
قصه گویی بسیار نمایشی، بهره وری از داده ها بسیار ماهرانه و درس ها به طرز چشمگیری قالب بندی شده اند که خواندن این اثر را بسیار لذت بخش می کند... گنجینه ای از مسائل تفکربرانگیز.
اثری قویا تحقیق شده و با بحث های قابل درک برای ماهر بودن در همه ی زمینه ها.
نگاهی تازه و چالاک به خلاقیت، یادگیری و معنای موفقیت.
معلم هنر مدرسه شخص بسیار مشهوری بود و یکی از پیشگامان عرصه ی آموزش محسوب می شد و برای تبدیل کردن درس طراحی به یکی از بخش های اصلی موتور اقتصادی ملی تلاش زیادی می کرد. تلاش های او به قدری موفقیت آمیز بود که حکومت فدرال را واداشت درس سیاه قلم را در تمامی مدارس دولتی اجباری کند. آن معلم، به جای اینکه در کلاس بایستد، چیدمان دانش آموزان را به گونه ای ترتیب داده بود که بتواند مانند سوزن خیاطی از میان شان عبور و شخصا به کار تک تک آنان توجه کند. اکثر دانش آموزان او را می ستودند، اما او روی پسربچه هیچ تأثیر عمیقی نگذاشت. پسربچه در سنین بزرگ سالی گلایه می کرد که با اینکه به عقیده ی معلمان، پرسپکتیو در توسعه قوانین جدید آموزش هنر نقشی بسیار محوری ایفا می کرد، هیچ کس به او نگفته بود پرسپکتیو در نقاشی چه معنایی دارد.
در سال ۲۰۰۷ شبکهٔ تلویزیونی نشنال جئوگرافیک روی سوزان پولگار آزمایش انجام داد. آنان او را در میان محوطه ای سرسبز از دهکدهٔ گرینویچ شهر نیویورک، پشت میزی در پیاده رو و در مقابل صفحهٔ خالی شطرنج نشاندند. اهالی نیویورک، درحالی که شلوارهای جین و ژاکت های پاییزی به تن کرده بودند، به محل کار خود می رفتند. در همین حال کامیونی سفید، حامل تصویری از صفحهٔ بزرگ شطرنج با بیست وهشت مهره که وضعیت بازی در حال انجام شدن را نمایش می داد، به سمت چپ پیچید و به خیابان تامسن وارد شد، از مقابل فروشگاه اغذیه فروشی گذشت و سپس از مقابل سوزان پولگار عبور کرد. در حین عبور کامیون سوزان نگاه کوتاهی به تصویر انداخت و سپس وضعیت مهره ها را بدون هیچ کم وکاستی روی صفحهٔ مقابلش بازسازی کرد. این نمایش تکرار یکی از آزمایش های مشهور شطرنج بود و حقیقت هایی را در مورد مهارت های محیط یادگیری مهربان فاش کرد. نخستین آزمایش از این نوع در دههٔ ۱۹۴۰ انجام شد. استاد شطرنج و روان شناسی آلمانی به نام آدریان د گروت۵۶ صفحه های شطرنج را به سرعت از مقابل چشمان بازیکنانی با سطوح توانایی متفاوت عبور داد و سپس از آنان خواست وضعیت های بازی را به بهترین شکلی که می توانند بازسازی کنند. یکی از استاد بزرگان، فقط با سه ثانیه مشاهدهٔ هر صفحه، می توانست آن را بازسازی کند. بازیکن شطرنجی در سطح استادی توانست نیمی از موقعیت هایی را بازسازی کند که استاد بزرگ بازسازی کرده بود. قهرمان شطرنج شهر در موارد کمتری موفق شد و بازیکن متوسط باشگاهی هرگز نتوانست موقعیتی را به درستی بازسازی کند. ظاهرا استادان بزرگ شطرنج، درست مانند سوزان پولگار، حافظهٔ تصویری خوبی دارند.
سلام. دوستان لطف میکنید بگید کدوم ترجمه بهتره؟
جزئیات کلی کتاب دربارهی دو موضوع۱ تخصصی سازی و تمرکز بر یک رشته و۲ آموزش گسترده در چند رشته و زمینه است. کتاب اشاره به این دارد که آیا تنها اموزش و تمرکز باید از سن کم یا زیاد باشد. باید تنها به یک رشته منتهی شود، یا ما میتوانیم با اموزش در چند رشته به موفقیتهای بسیار چشمگیرتر برسیم. و کتاب بسیار عالی پر محتواست و کاملا بعد از مطالعه قابل احساس است که نوشتههای نویسنده پر از مطالعه مصاحبه، تفکر و تحقیق بوده. کتاب پر از زندگی افراد موفق و شیوهی رشد و پروش آنان برای رسیدن به آن موفقیت است. به ویژه به افرادی که در چند زمینه (برای مثال موسیقی، طراحی، ریاضی و....) به صورت همزمان فعالیت کردهاند پیشنهاد میکنم زیرا مفهموم کتاب دربارهی این است که میبایست افراد آزادانه در چندین رشته تخصص داشته باشن تا دیدگاه آنان گستردهتر شود نه عمق دید آنها تشکر از نویسنده خوب امیدوارم از این کتاب لذت ببرید #معرفی_کتاب_با_ایران_کتاب
سلام. کسی این کتاب رو خونده؟ چطوره؟
از بیل گیتس بپرسید.
از بیل گیتس بپرسید.
کتاب عالی. توصیه میکنم همه بخونن
فوق العاده بی نظیر عاشقش هستم همیشه دوست دارم کنارم باشه