1. خانه
  2. /
  3. کتابشناسی توصیفی دکتر علی شریعتی

کتابشناسی توصیفی دکتر علی شریعتی

3.3 از 1 رأی

کتابشناسی توصیفی دکتر علی شریعتی

Shariati
انتشارات: قصیده سرا
٪15
175000
148750
معرفی کتابشناسی توصیفی دکتر علی شریعتی
نیازی به گستردن سخن نیست که یکی از برجسته ترین متفکران دینی در روزگار ما دکتر علی شریعتی است. از همین روست که کتاب ها و مقالات بسیاری در باره او نوشته اند؛ بسیار بیشتر از دیگران. این نویسنده از همان هنگام که با شریعتی آشنا شد، بر آن شد تا هر چه در باره او نوشته می شود، گرد آورد و در آنها تأمل کند و شریعتی را، چنانکه هست، بشناسد. پس از هزار و یک شب، چون به گرداگرد خود نگریست، نگریست که کتاب هایی در گرداگرد خود دارد که هیچکس ندارد و حتی نزدیکان و بستگان شریعتی از آنها اطلاع ندارند. این چنین شد که به تألیف این کتاب پرداخت؛ خاصه اینکه دانسته بود که ظریفی می گفت ارزش یک کتاب به این است که فردی دیگر، غیر از نویسنده اش، نتوانسته باشد آن را بنویسد.
کتاب حاضر، در حجمی مختصر، در سال 1366 نوشته شد و مقدمه آن در مجله کیهان فرهنگی (خرداد 1366)، به چاپ رسید. من در جوانی احتیاط علمی کردم و از انتشار آن خودداری ورزیدم. النهایه این کتابشناسی در سال 1377 به چاپ رسید و از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان کتاب تشویقی سال برگزیده شد و در سال 1390 چاپ | ویراست دوم آن منتشر گردید. آنچه اکنون تقدیم می شود، چاپ ویراست سوم آن است؛ با اصلاحات و اضافات.
درباره محمد اسفندیاری
درباره محمد اسفندیاری

محمّد اسفندیاری (زاده ۱۳۳۸، تهران) اسلام‌پژوه، تاریخ‌نگار، کتابشناس و سرپرست دانشنامهٔ امامت (موسوعة الامامة فی نصوص اهل السنة) است. وی در تهران و قم به فراگیری علوم حوزوی پرداخت و از استادانی چون آیات یحیی نوری، جوادی آملی، استادی، گرامی قمی، وجدانی فخر و استاد حکیمی بهره برد. او عضو شورای عالی چندین نشریّه و نهاد و مشاور علمی برخی مؤسسه‌های علمی است. بعضی از کتابها و مقالاتش به عنوان آثار برگزیدهٔ کشوری، از جمله کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، انتخاب شده‌است.
وی در سال ۱۳۷۶ به عنوان مؤلف و ویراستار نمونه، در سال ۱۳۸۳ به عنوان کتابشناس نمونه، در سال ۱۳۸۴ به عنوان حامی نسخه‌های خطّی، و در سال ۱۳۸۶ به عنوان پیشکسوت حوزهٔ نقد برگزیده شده‌است.
بعضی از آثار او عبارتند از: کتاب‌پژوهی، کتابشناسی تاریخی امام حسین، کتابشناسی توصیفی علی شریعتی، آسیب‌شناسی دینی (نشر کویر)، همهٔ ما برادریم (انتشارات نگاه معاصر)، عاشوراشناسی (نشر نی)، پیک آفتاب (شرکت سهامی انتشار)، شعلهٔ بی‌قرار، حقیقت و مدارا (انتشارات نگاه معاصر) عاشوراشناسی (نشر نی)، و حقیقت عاشورا (نشر نی).

دسته بندی های کتابشناسی توصیفی دکتر علی شریعتی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتابشناسی توصیفی دکتر علی شریعتی" ثبت می‌کند