کتاب مرید راستین

The True Believer: Thoughts on the Nature of Mass Movements
تاملاتی درباره ی سرشت جنبش های توده وار
کد کتاب : 907
مترجم :
شابک : 978-964-8897-16-6
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 184
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1951
نوع جلد : سلفونی
سری چاپ : 4
زودترین زمان ارسال : 19 اردیبهشت

جزو لیست پرفروش های نیویورک تایمز

معرفی کتاب مرید راستین اثر اریک هوفر

کتاب مرید راستین (تاملاتی درباره ی سرشت جنبش های توده وار)، اثری فلسفی و روانشناسانه نوشته ی اریک هوفر است که اولین بار در سال 1951 منتشر شد. هوفر در این کتاب، به تحلیل و توضیح انگیزه ها و علت های مختلف و گسترده ای می پردازد که باعث شکل گیری جنبش های توده ای می شوند: اینگونه جنبش ها چرا و چگونه آغاز می شوند، ادامه پیدا می کنند و پایان می پذیرند؟ چه شباهت هایی، اعم از مشابهت های دینی، سیاسی، افراطی، واکنشی و غیره، میان این جنبش ها وجود دارد؟ هوفر استدلال می کند که حتی زمانی که اهداف و ارزش های بیان شده ی این خیزش ها با هم متفاوت است، شباهت های بنیادینی میان آن ها وجود دارد و انگیزه ها و عوامل محرکه تقریباً همیشه یکسان هستند. از همین رو، جنبش های دینی، ملی گرایانه و اجتماعی، چه افراطی باشند و چه واکنشی، اغلب نوع یکسانی از طرفداران را به سوی خود جلب می کنند، یک نوع رفتار را از خود نشان می دهند و از سیاست ها و ابزاری همانند بهره می جویند.

کتاب مرید راستین

اریک هوفر
اریک هوفر، زاده ی 25 جولای 1902 و درگذشته ی 21 می 1983، فیلسوف و نویسنده ی آمریکایی بود.هوفر در برانکس نیویورک به دنیا آمد و در پنج سالگی می توانست کلمات انگلیسی و آلمانی را بخواند. در دروان کودکی هوفر، مادرش در حالی که او را در بغل داشت، از پله افتاد؛ این اتفاق باعث شد هوفر در هفت سالگی بینایی خود را از دست بدهد.سوی چشمان هوفر در پانزده سالگی بدون هیچ توضیح علمی بازگشت. او که می ترسید دوباره نابینا شود، از فرصت استفاده کرد و تا جایی که می توانست به مطالعه پرداخت. معلوم شد که بهبودی بینایی هو...
نکوداشت های کتاب مرید راستین
One of the most provocative books of our immediate day.
یکی از برانگیزاننده ترین کتاب های عصر حاضر.
Christian Science Monitor Christian Science Monitor

A landmark in the field of social psychology.
نقطه ی تحولی در حوزه ی روانشناسی اجتماعی.
Barnes & Noble

A penetrating study of how an individual becomes a fanatic.
پژوهشی نافذ و تأثیرگذار درباره ی چگونگی تبدیل یک شخص به فردی افراطی.
Goodreads

قسمت هایی از کتاب مرید راستین (لذت متن)
نفرت، در دسترس ترین و فراگیرنده ترین عامل در میان عوامل متحدکننده است. جنبش های توده ای می توانند بدون اعتقاد به یک خدا، شکل بگیرند و گسترش بیابند اما این اتفاق هیچوقت بدون اعتقاد به یک شیطان برای آن ها نخواهد افتاد.

افرادی با حسی از رضایت و خوشبختی، عقیده دارند که در جهان خوبی زندگی می کنند و دوست دارند آن را همان گونه که هست، حفظ کنند، در حالی که افراد مستأصل، طرفدار تغییرات بنیادین هستند.

بازی تاریخ معمولا توسط بهترین ها و بدترین ها، بر روی سر اکثریت که در وسط قرار دارند، بازی می شود.