1. خانه
  2. /
  3. کتاب تفسیر معاصرانه قرآن کریم (جلد پنجم)

کتاب تفسیر معاصرانه قرآن کریم (جلد پنجم)

نویسنده: سید حسین نصر
3.8 از 1 رأی

کتاب تفسیر معاصرانه قرآن کریم (جلد پنجم)

کهف،مریم،طه،انبیا،حج،مومنون،نور،فرقان
The Study Quran
انتشارات: سوفیا
٪15
580000
493000
معرفی کتاب تفسیر معاصرانه قرآن کریم (جلد پنجم)
کتاب "تفسیر معاصرانه قرآن کریم (جلد پنجم)، از "کهف" تا "فرقان" توسط سید حسین نصر نوشته و توسط انتشارات "سوفیا" منتشر شده است. این تفسیر در جلد پنجم خود به بررسی و تفسیر سوره‌های "کهف"، "مریم"، "طه"، "انبیا"، "حج"، "مومنون"، "نور" و "فرقان" از قرآن کریم می‌پردازد.

تفسیر معاصرانه قرآن کریم در این کتاب به زبانی معاصر و بر مبنای علمی و پژوهشی نگارش شده است. این تفسیر به بررسی و تفسیر معانی و مضامین قرآن کریم در سوره‌های مختلف می‌پردازد. از آنجا که تفسیر این کتاب بر مبنای تحقیقات محققان و مستشرقان غربی یا روشنکفران مسلمان غربی نیست، نویسنده تاکید دارد که قرآن کریم را به عنوان کلام الهی و متن دینی معتبر معرفی می‌کند.

تفسیر معاصرانه قرآن کریم در این کتاب بر مبنای ایمان به معصومیت قرآن کریم و با توجه به سنت اسلامی کلاسیک و تفاسیر معتبر سنی و شیعی تألیف شده است. هدف اصلی این تفسیر این است که خواننده را با شیوه‌های علمی مختلف فهم و تفسیر قرآن کریم توسط مسلمانان در طول تاریخ آشنا کند. این کتاب مناسب برای افرادی است که به تفسیر قرآن کریم با نگاهی معاصر و علمی علاقه دارند و می‌خواهند مفاهیم و مضامین قرآنی را به عمق بیشتری درک کنند.
درباره سید حسین نصر
درباره سید حسین نصر
سید حسین نصر زاده ۱۹ فروردین ۱۳۱۲ در تهران، فرزند سید ولی‌الله نصر و نبیره شیخ فضل‌الله نوری است. وی فیلسوف و متأله سنت‌گرای ایرانی و استاد علوم اسلامی در دانشگاه جرج واشینگتن ایالات متحده آمریکا است که مقالات و کتب دانشگاهی بسیاری نوشته است.
او در تهران زاده شد و در نوجوانی برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت. کارشناسی فیزیک را از مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) گرفت و تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه هاروارد در رشته فلسفه و تاریخ دانش گذراند. سپس، به ایران بازگشت و استاد فلسفه دانشگاه تهران شد. از ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۱ ریاست دانشکده ادبیات و سپس معاونت دانشگاه تهران را برعهده داشت. دکتر نصر در سال ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۴ ریاست دانشگاه صنعتی آریامهر (دانشگاه صنعتی شریف امروز) را برعهده داشت و در بنیانگذاری دانشگاه صنعتی اصفهان همکاری داشت. در سال ۱۳۵۳ انجمن شاهنشاهی فلسفه (مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران) را بنیاد گذاشت و دوره‌های بلندمدّت و کوتاه‌مدّت پژوهشی را در زمینه‌های فلسفه اسلامی و فلسفه تطبیقی (Komparative Philosophie) برای علاقه‌مندان دایر کرد. نصر در سال ۱۳۵۷ مسئولیت دفتر مخصوص فرح پهلوی را برعهده گرفت و در نتیجه، در روزهای پیش از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران مجبور به ترک ایران و مهاجرت به ایالات متحده شد. وی مدتی استاد مدعو دانشگاه تمپل و دانشگاه ادینبرو بود و در سال ۱۹۸۴ استاد دانشگاه جرج واشینگتن شد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تفسیر معاصرانه قرآن کریم (جلد پنجم)" ثبت می‌کند