1. خانه
  2. /
  3. کتاب از روزگار رفته حکایت

کتاب از روزگار رفته حکایت

3 از 1 رأی

کتاب از روزگار رفته حکایت

Az Roozegar Rafte Hekayat
٪15
50000
42500
معرفی کتاب از روزگار رفته حکایت
در داستان "از روزگار رفته حکایت"، ما با یک تخیلی ماجرا روبرو هستیم که در یک زمان تاریخی خاص رخ می‌دهد. شخصیت اصلی این داستان، پرویزخان نام دارد و نقش راوی را بر عهده دارد. او در یک خانواده سنتی زندگی می‌کند و در طول داستان، به ما تصویری از زندگی روستایی و نیمه شهری در جامعه‌ای کوچک و دورانی تاریخی را ارائه می‌دهد.

داستان در دوره‌ای از تاریخ رخ می‌دهد که حکومت استبدادی رضاخان در قدرت است و تغییرات مهمی در جامعه‌ی اطراف اتفاق می‌افتد. راوی داستان به تجربیات و دیدگاه‌های خود درباره این تغییرات و وقایع اجتماعی و سیاسی روز می‌پردازد. از جمله، تغییرات در لباس‌پوشش مردان و زنان، و اثرات آنها بر جامعه.

از طریق خاطرات و داستان‌های راوی از دوران کودکی تا دوران نوجوانی و جوانی، ما با زندگی او و تجربیاتش در میان مسائل اجتماعی و سیاسی آن زمان آشنا می‌شویم. این داستان در کنار تصویری از زندگی عادی مردم، تأثیرات تغییرات سیاسی و اجتماعی را بر زندگی شخصی و خانوادگی راوی به تصویر می‌کشد.
درباره ابراهیم گلستان
درباره ابراهیم گلستان
سیدابراهیم گلستان (با نام اصلی سید ابراهیم تقوی شیرازی)، (زادهٔ ۲۶ مهر ۱۳۰۱ در شیراز)، کارگردان، داستان‌نویس، مترجم، روزنامه‌نگار و عکاس ایرانی است.
ابراهیم گلستان در سال ۱۳۴۰ برای فیلم یک آتش موفق به دریافت مدال برنز جشنوارهٔ فیلم کوتاه ونیز شد. این جایزه، اولین جایزهٔ بین‌المللی برای یک کارگردان ایرانی به‌شمار می‌رود.
سبک ویژهٔ آثار مکتوب داستانی وی در سیر پیشرفتِ داستان معاصر فارسی قابل توجه دانسته شده‌است.
نظر کاربران در مورد "کتاب از روزگار رفته حکایت"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

در این داستان بلند حدودا ۷۰ صفحه‌ای، ابراهیم گلستان تکنیک داستان‌نویسی را پیش گرفته که با چگالی بالای کلمات و اساسا روایت، حوادث و اتفاقات را پیش می‌برد. راوی "پرویز" در این روایت بزرگ می‌شود اما این موضوع به راحتی به چشم نمی‌آید اما در روند داستان روایت پرویز ظریف‌تر می‌شود. گلستان می‌توانست همین ایده را به اثری بزرگتر (به لحاظ حجم) مانند یک رمان تبدیل کند اما او هیچگاه اهل آب بستن نبوده است. گلستان بخش ناخوانده و مفقوده داستان‌نویسی ماست. این داستان قبلا در مجموعه "مد و مه" چاپ شده و چند سالی که به صورت مستقل تحت عنوان "از روزگار رفته حکایت" درآمده است.

1403/01/25 | توسطرضی‌الله علاالدینی - کاربر سایت
0
|