1. خانه
  2. /
  3. کتاب جلال آل احمد و معاصرانش

کتاب جلال آل احمد و معاصرانش

3.3 از 1 رأی

کتاب جلال آل احمد و معاصرانش

4 مقاله
Jalal Al-Ahmad and his contemporaries
انتشارات: نیلوفر
٪15
125000
106250
معرفی کتاب جلال آل احمد و معاصرانش
کتاب « جلال آل احمد و معاصرانش» نوشته « امید طبیب زاده» به همت نشر نیلوفر منتشر شده است.
کتاب حاضر مشتمل بر چهار مقاله است درباره مناسبات جلال آل‌احمد با چهار تن از روشنفکران برجستۀ هم عصرش. به جز مقالۀ نخست که به بررسی روابط آل‌احمد و نیما یوشیج اختصاص دارد، سه مقالۀ دیگر کتاب را می‌توان تکمله‌ای دانست بر بخش نخست از کتاب «یک چاه و دو چاله» آل‌احمد. آل‌احمد در آن کتاب از همایون صنعتی‌زاده و ابراهیم گلستان و ناصر وثوقی در مقام موانعی گمراه کننده یاد کرده که دست روزگار بر سر راهش قرار داده بوده است. او در آن کتاب، به علت حاکمیت استبداد و وجود سانسور، ناچار بوده است تا در بیان افکارش بسیار جانب احتیاط را رعایت کند و از زبانی موجز و رمزآمیز استفاده کند. نویسنده در کتاب حاضر به شرح و تبیین آن نکات و اشارات رمزآمیز پرداخته و همچنین کوشیده است تا از «استبدادزدگی» روشنفکران، در مقام یکی از عوارض جوامع بسته به استبدادی سخن بگوید.
درباره امید طبیب زاده
درباره امید طبیب زاده
امید طبیب‌زادهٔ قمصری (زادهٔ ۲۹ اردیبهشت ۱۳۴۰ در تهران) زبان‌شناس ایرانی و استاد زبان‌شناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است. فعالیت‌های پژوهشی او عمدتاً درزمینهٔ واج‌شناسی، آواشناسی، وزن شعر فارسی، دستور وابستگی و دستور زبان فارسی است. طبیب‌زاده دوره کارشناسی زبان انگلیسی را در دانشگاه شهیدباهنر کرمان و دوره کارشناسی ارشد و دکتری زبان‌شناسی را در دانشگاه تهران گذراند. او از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۵ در دانشگاه بوعلی سینا مشغول تدریس بود و مدتی سردبیری مجلات پژوهش‌های ایران‌شناختی (به زبان آلمانی) و پژوهش‌های زبان‌شناسی تطبیقی را برعهده داشت.
طبیب‌زاده در چهارمین و هشتمین دوره جشنوارهٔ نقد کتاب، برگزیدهٔ بخش زبان‌شناسی بود و برای نگارش کتاب دستور زبان فارسی برگزیده جشنواره فارابی شد.
دسته بندی های کتاب جلال آل احمد و معاصرانش
مقالات مرتبط با کتاب جلال آل احمد و معاصرانش
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب جلال آل احمد و معاصرانش"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب را از ۲۷ تا ۳۰شهریور۱۴۰۲ خواندم. رویکرد طبیب‌زاده در این کتاب، تطبیقی است. نویسنده آمده است یادداشت‌های جلال را با یادداشت‌های نیما و گلستان و همایون صنعتی‌زاده و ناصر وثوقی باهم‌بینی کرده است. از میان این باهم‌بینی، نظرهای این افراد را واکاویده است. کتاب جلال و معاصرانش بسیار خواندنی است و نگرشی استدلالی به خواننده می‌دهد؛ همچنین سبب می‌شود تا خواننده بفهمد در میان اهالی قلم چه گذشته است. پیشنهاد می‌دهم حتماً کتاب را بخوانید. مسعود هوشیار.

1402/06/30 | توسطمسعود هوشیار - کاربر سایت
1
|

کتاب را از ۲۷ تا ۳۰شهریور۱۴۰۲ خواندم. رویکرد طبیب‌زاده در این‌کتاب، تطبیقی است. نویسنده آمده است یادداشت‌های جلال را با یادداشت‌های نیما و گلستان و همایون صنعتی‌زاده و ناصر وثوقی باهم‌بینی کرده است. از میان این باهم‌بینی، نظرهای این افراد را واکاویده است. کتاب جلال و معاصرانش بسیار خواندنی است و نگرشی استدلالی به خواننده می‌دهد؛ همچنین سبب می‌شود تا خوانند بفهمید در میان اهالی قلم چه گذشته است. پیشنهاد می‌دهم حتماً کتاب را بخوانید. مسعود هوشیار.

1402/06/30 | توسطمسعود هوشیار - کاربر سایت
0
|

آل احمدو بندازینش تو زباله دانی تاریخ ؛ این آدم با تمام تزهاش و دبدبه و کبکبش دیگه جوابگوی نیازهای فکری حتی جامعه‌ی توده ای امروز ایران نیست. گواینکه همان دیروز هم جوابگو نبود ولی جماعتی روشنفکرنما خیال میکردن او و همفکرانش حرفی نو دارن و میخوان طرحی نو دراندازن که البته نتیجشم دیدم

1402/05/05 | توسطفضول محله - کاربر سایت
4
|
پاسخ ها

با احترام، دوست عزیز، باید استدلال کنید که چرا نباید این کتاب را بخوانیم نه حمله کنید.

1402/06/30|توسطمسعود هوشیار - کاربر سایت
0

مسعود ... استدلال میخوای؛ من برات برهان میارم، ته ته اندیشه‌های آل احمد میشه غرب زدگی ( یعنی مخالفت با غرب از منظر ایدئولوژی مارکسیسم لنینیسم و تائید سنت‌های دینی و اسلامی از منظر نظریه بومی گرایی). نتیجه عملی اندیشه‌های آل احمدم میشه کارنامه حزب توده و نظام انقلابی جمهوری اسلامی، که سرنوشت شوم اون یکی و حال و روز سیاه این یکی، اظهر من الشمسه. قانع شدی یا یجور دیگه قانع بکنمت 😌

1402/07/15|توسطسیدعلی هستم ملقب به گدا - کاربر سایت
1