1. خانه
  2. /
  3. کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی

کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی

نویسنده: کورش اسدی
4.2 از 1 رأی

کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی

Recognition of Gholamhossein Sa'edi's Letter
انتشارات: نیماژ
٪15
120000
102000
معرفی کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی

این کتاب به تشریح زندگی و دنیای داستانی یکی از نویسندگان معاصر ما یعنی غلامحسین ساعدی اختصاص یافته است. مردی با زندگی پر فراز و نشیب و فعالیت های اجتماعی و سیاسی فراوان که نقشی به سزا و تاثیری غیر قابل انکار بر ادبیات کشورمان بر جای گذاشت و داستان ها و نمایشنامه های درخشانش هم چون میراثی مهم در گنجینه آثار فارسی برجای ماند. اسدی که از علاقه مندان به آثار ساعدی است دنیای او و ویژگی ها و شاخصه های نویسندگی اش را به تصویر می کشد.

درباره کورش اسدی
درباره کورش اسدی

کورش اسدی (۱۸ مرداد ۱۳۴۳–۲ تیر ۱۳۹۶) نویسنده داستان کوتاه معاصر ایرانی ویراستار و مدرس داستان نویسی بود. وی نگاهی جدی به داستان کوتاه داشت و در اغلب داستان هایش فضاهای بکری را تجربه می کرد.

مجموعه داستان «باغ ملی» این داستان نویس در روز جمعه ۶ آذر ۱۳۸۳ به عنوان برندهٔ چهارمین دورهٔ برگزاری جایزهٔ گلشیری در بخش بهترین مجموعه داستان سال ۱۳۸۲ از دید داوران معرفی شد.

دسته بندی های کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی
قسمت هایی از کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی

می گویند چخوف عاشق شخصیت های داستانش بود و آدم هاش را دوست داشت و این از سطر سطر آثارش پیداست. تاثیر چخوف بر ساعدی آشکار است. ساعدی هم پیداست که آدم هایش را دوست دارد. مهربانی از ویژگی های شاخص شخصیت ساعدی است، اما این هم هست که نوع دوست داشتن او، دوست داشتنی توام با وحشت است و اضطراب. ساعدی بلاهت جماعتی گرسنه و عقیم را نمایش می دهد. بلاهتی که به غارت ختم می شود. چنگ و دندان های تیز و آماده ی دریدن خاکستر نشین های ساعدی همیشه در لحظه ی آخر ناگهان در هوا معلق می ماند آن ها می بینند که خودشان دریده شده اند. وحشت ساعدی از آن چنگ و دندان معلق مانده است. آدم های ساعدی در زخم خورده ترین حالت شان باز تحمل می کنند و می مانند.

مقالات مرتبط با کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی" ثبت می‌کند