این کتاب، برای سوال های کهن چگونگی مواجهه با و بهبودی از افرادی که در زندگیتان آشوب به پا کرده اند، پاسخ هایی ارائه می کند.
با تکنیک هایی برای داشتن یک زندگی سالم، پربار و شادتر.
اگرچه نظام دلبستگی در لوح ژنتیکی و در بخش سخت افزار مغز قرار دارد، نرم افزار آن تجربیات خود کودک است. تجربه نیز بخش های متفاوتی دارد. بخشی مسئول فعال کردن سلول های عصبی در تجربه ی محیط است و از محرکات بیرونی تاثیر می پذیرد، و دیگری مرتبط با محرکات دنیای درون است که ذهن خود خالق آن هاست و گاه به صورت تخیلی از تجربیات قبلی، موجب تحریکات تازه می شود.
دانیال سگال، روان پزشک و پژوهشگر مغز و روابط انسانی در پاسخ محققی که از او سوال می کند: «آیا مغز همان ذهن است یا تفاوتی بین این دو وجود دارد؟» می گوید: «تردیدی نیست که ذهن در مغز و ساختار عصبی سلول های مغزی به وجود می آید؛ ولی ذهن همان مغز نیست بلکه مغز و پیش زمینه های ارثی هر انسان بر اثر تجربیاتی که از ابتدای تولد کسب می کند موجب ظهور ذهنیتی در انسان می شود که خود عنصری مستقل شده و حتی قدرت پیدا می کند که بر بعد مادی مغز و عملکرد سلول های مغزی اثرگذار باشد.»
برقراری روابط بد و غلط به مثابه ی دانه کاشتن در شوره زار است. رابطه ی بد مانند خاک بد است که مانع رشد هر یک از طرفین می شود. روابط بد و سمی باعث بروز عصبانیت، سرخوردگی، افسردگی، و تشویش خاطر است.
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
واسه نسل نوادیش خوندم خوب بود ولی قوی نبود از نظر متن کتاب خوب بود ولی هدفم از خوندن کتاب این بود که اصلاعاتی در زمینه تروما بدست بیارم اطلاعات زیادی نداشت کتاب بدن هرگز دروغ نمیگوید هم پیشنهاد میکنم اونم کتاب خوبی بود
کتاب نه چندان خوبیه برای شناخت بهتر روابط و آدمهای اطرافمون اما به نظر من نویسنده در مباحث گفته شده تندروی و زیاده روی میکند تا جایی که عملا روی انسانها برچسب گذاری میکنه، کاری که خودش سمی ست برای روابط سالم و مشکل ساز در برخورد با انسانها و همینطور متن این کتاب درونمایه ای فمنیستی داره و در جاهایی از متن نویسنده به نوعی به مردها حمله میکنه و زن هارو موجود برتر خطاب میکنه که این موضوع کاملا در مثالهای گفتهی شده در کتاب مشهوده؛ پیشنهاد من اینه که این کتاب با دید باز و دروهلهی اول برای آشنایی با مطلب خوانده بشه و تقلید کورکورانه از مطالب و اجرای اون در زندگی اصلا عمل عاقلانه ای نیست و بعضا مشکل ساز در روابط و شناخت انسانها؛ در نهایت پیشنهاد میکنم برای مطالعهی بیشتر در زمینهی روابط انسانی به کتابهای روانشناسی و انسان شناسی مطرح مراجعه کنید مانند : روانشناسی عزت نفس، روانشناسی روابط انسانی، کتابهای دکتر هلاکویی درزمینهی ارتباطات که خودتون میتونید با یه تحقیق ساده بهترین کتابهای این زمینه رو پیدا کنید... سالم و موفق باشین🌷
به شدت توصیه میکنم بخونید ،من با ترجمهی خانم هدی ممدوح خوندم بسیار روان ترجمه کرده بودن.