1. خانه
  2. /
  3. کتاب جهان بینی علمی

کتاب جهان بینی علمی

5 از 2 رأی

کتاب جهان بینی علمی

The Scientific Outlook
انتشارات: آگاه
٪15
215000
182750
معرفی کتاب جهان بینی علمی
کتاب جهان بینی علمی، اثری نوشته ی برتراند راسل است که اولین بار در سال 1931 به انتشار رسید. طبق گفته های برتراند راسل، علم، «دانش» است؛ دانشی که به دنبال فهم قوانینی کلی است که تعدادی از حقایق مشخص را به هم مرتبط می سازد. او استدلال می کند که علم، ارزش بسیار بالاتری از هنر دارد چرا که در جهان هنر، اکثر دانشی که وجود دارد، نامحسوس و مفروض است. راسل در کتاب جهان بینی علمی، یکی از مهم ترین آثار خود را ارائه می کند و به کاوش در ماهیت و چشم انداز دانش علمی می پردازد. او همچنین قدرت فزاینده ی انسان بر طبیعت را که زاییده ی دانش است و تغییراتی را که در نتیجه ی انواع جدید علم در زندگی انسان ها صورت می پذیرد، مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد.
درباره برتراند راسل
درباره برتراند راسل
برتراند راسل، زاده ی ۱۸ می ۱۸۷۲ و درگذشته ی ۲ فوریه ی ۱۹۷۰، فیلسوف، منطق دان، ریاضی دان، مورخ، جامعه شناس، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات و فعال صلح طلب انگلیسی بود که در قرن بیستم زندگی می کرد. راسل در آغاز جوانی به مطالعه ی آثاری از «پرسی بیش شلی» روی آورد که این امر مسیر زندگی او را تغییر داد. او سپس به کالج ترینیتی در کمبریج رفت و در ریاضیات و فلسفه تحصیل کرد. او در سال ۱۹۰۱ «پارادوکس راسل» را کشف کرد و هفت سال بعد به عضویت انجمن سلطنتی علوم بریتانیا درآمد. راسل در طول جنگ جهانی اول به دلیل مبارزات ضد جنگ از دانشگاه اخراج و زندانی شد. او یکی از فیلسوفان پیشتاز قرن بیستم محسوب می شود و «جنبش مخالفت با آرمان گرایی» را در اوایل قرن بیستم رهبری می کرد. از راسل، به همراه گوتلوب فرگه و لودویگ ویتگنشتاین، به عنوان بنیان گذاران فلسفه ی تحلیلی یاد می شود. او در سال ۱۹۵۰، به پاس «آثار متعدد در حمایت از نوع دوستی و آزادی اندیشه»، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات شد.
ویژگی های کتاب جهان بینی علمی
  • برتراند راسل برنده جایزه نوبل ادبیات در سال 1950
نکوداشت های کتاب جهان بینی علمی

خردمندانه و قابل فهم.

Goodreads

راسل در اوج توانایی های خود.

Barnes & Noble

یکی از مهم ترین کتاب های راسل.

Philpapers
قسمت هایی از کتاب جهان بینی علمی

هر پیشروی تازه ای که علم در عرصه ی نوینی آغاز کرده، با مقاومتی از همان نوعی که با گالیله رو به رو بود، مواجه شده است با این تفاوت که شدت این مقاوت به تدریج به کاستی گراییده است.

یک حقیقت علمی، هیچگاه منطق نیست بلکه حالت خاصی از حقیقت کلی تری است و در اینجاست که دانشمند از هنرمند فاصله می گیرد.

به عقیده ی من، جهان مجموعه ای است از نقطه ها و جهش های فاقد وحدت، فارق از مداومت، عاری از ربط و ترتیب و خالی از هر محتوای دیگری که نمایانگر عشقی مابعدالطبیعه باشد.

مقالات مرتبط با کتاب جهان بینی علمی
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

نظر کاربران در مورد "کتاب جهان بینی علمی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

برگزیده متن کتاب : آنچه از فن تبلیغات می‌آموزیم این است که هر موضوعی را می‌توان به اکثریت مردم قبولاند به شرطی که چندین بار به نحوی تکرارش کنیم که در حافظه آنان حک شود . ما چیز‌ها را باور دادیم فقط به این علت که چندین بار با لحن تایید آمیزی درباره آنها شنیده ایم حتی به یاد تمی آوریم که کجا و چرا مورد تایید واقع شده اند .

1399/10/07 | توسطمحسن لریایی
11
|