1. خانه
  2. /
  3. کتاب متافیزیک: نظام ینا

کتاب منطق

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب منطق

نظام ینا 1804-1805
The Jena System 1804-05
ناموجود
85000
3.6 از 1 رأی

کتاب متافیزیک: نظام ینا

نظام ینا
The Jena System 1804-05
ناموجود
65000
معرفی کتاب متافیزیک: نظام ینا
همانطور که او بر روی سیستم ینا کار می کرد، درک هگل از ماهیت منطق و ارتباط آن با متافیزیک دستخوش تغییرات اساسی برای سیستم بعدی او شد. در نتیجه، منطق برای او اهمیتی جدید و گسترده پیدا کرد. بنابراین، این متن کلید درک آثار دوران بلوغ هگل، و ارتباط آن‌ها با آثار عمده شلینگ و فیشته است که پیش از آن‌ها بودند. محققان دانشگاه های گولف، لثبریج، مک گیل، مک مستر، تورنتو، ترنت، و یورک این ترجمه را آماده کرده اند که در نوع خود اثری تحلیل انتقادی است. مقدمه H.S. هریس یک بعد ملموس به مقولات انتزاعی هگل می‌افزاید و نشان می‌دهد که چگونه در بسط این مقوله‌ها، هگل حتی در همان دوران اولیه عمیقا درباره ساختار و زندگی جامعه فکر می‌کرد.
درباره گئورگ ویلهلم فریدریش هگل
درباره گئورگ ویلهلم فریدریش هگل
گئورگ ویلهلم فریدریش هگل، زاده ی 27 آگوست 1770 و درگذشته ی 14 نوامبر 1831، فیلسوف بزرگ آلمانی و یکی از پدیدآورندگان مکتب ایده آلیسم آلمانی بود.هگل در اشتوتگارت، در خانواده ای مسیحی (شاخه ی لوتری) به دنیا آمد. شیفتگی او برای آموختن در طول عمرش، با آموزه های مادرش در خانه آغاز شده بود. هگل در سال 1784 برای ادامه ی تحصیل به دبیرستان ایلوستره رفت و در آن جا تا حدودی با مفاهیم عصر روشنگری آشنا شد. او پس از پایان تحصیل در توبینگن در سال 1793، شغلی به عنوان معلم سرخانه در برن پیدا کرد و در مدت اقامت در این شهر، مطالعاتش را ادامه داد و آثار زیادی نوشت. در سال 1816، کرسی استادی فلسفه در دانشگاه هایدلبرگ به هگل پیشنهاد شد. او به هایدلبرگ رفت و تا سال 1818 که در دانشگاه برلین مشغول به تدریس بود، همانجا ماند.هگل در سال 1830 رئیس دانشگاه برلین شد و درنهایت به دلیل شیوع وبا در 14 نوامبر 1831 درگذشت. دست نوشته های زیادی بعد از مرگ از او به جای مانده بود که به مرور تنظیم شد و به صورت کتاب های مختلف انتشار یافت.
قسمت هایی از کتاب متافیزیک: نظام ینا

بحث درباره شناخت در انتهای بخش منطق مشابه بخش مربوط به نامتناهیت در پایان پیوند بسیط است. در منطق تنها میتوان به بازنگری ای صوری نسبت به شناخت دست یافت چراکه شناخت موضوع درخور متافیزیک است نه منطق). در منطق آنچه مسئله ای را وضع میکند نوعی به اوج رساندن است. خود منطقی به شناخت خود در مقام عاملیتی آزاد نائل می شود که جوهر اخلاقیاتی آن را حفظ میکند و تداوم می بخشد و سرنوشت خود جوهر به آن وابسته است. حال مسئله این است اینهمانی این شناخت مطلق با دقیقه تاریخی آگاهی ای که این شناخت در آن ظاهر شده تا تحقق یابد، چگونه است؟ برای شناخت، نخستین گام درک ساختار ابژکتیو خود شناخت است. متافیزیک فرآیند [تکوین] آگاهی منطقی را از جانب خود جوهر به ما نشان میدهد این همانا خودآگاهی مطلق جوهر است. بنابراین متافیزیک با فصول ۶ تا ۸ از پدیدارشناسی روح متناظر است؛ و شناخت، صرفا «حقیقت و یقین صوری عقل» است.

مقالات مرتبط با کتاب متافیزیک: نظام ینا
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
هگل: تعادل در اندیشه و جست و جو برای حقیقت
هگل: تعادل در اندیشه و جست و جو برای حقیقت

هگل دست روی ویژگی مهمی از زندگی مدرن گذاشت: ما پیشرفت و بهبودی می خواهیم ولی همچنان تحت کنترل کشمکش ها و احتمالات شکست هستیم.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب متافیزیک: نظام ینا" ثبت می‌کند