1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماه عسل در آسایشگاه

کتاب ماه عسل در آسایشگاه

نویسنده: هاروکی موراکامی
3.7 از 1 رأی

کتاب ماه عسل در آسایشگاه

داستان های منتخب از مجله ی نیویورکر
Honeymoon in a sanatorium
انتشارات: نشر گویا
٪15
135000
114750
معرفی کتاب ماه عسل در آسایشگاه
کتاب «ماه‌عسل در آسایشگاه» مجموعه‌ای از بهترین داستان‌های منتشر شده در جدیدترین شماره‌های مجله نیویورکر است که در قالب داستان کوتاه و فلش فیکشن موضوعات متنوعی را پوشش داده است.
در این مجموعه داستان 16 نویسنده با آثاری که کمتر از آنها خوانده شده است حضور پیدا کرده‌اند و افقی از جهان نویسندگی‌شان در اختیار مخاطب قرار گرفته است.
نویسندگانی چون شرلی جکسون، با داستان مرا اسماعیل خطاب کن؛ هوگو هامیلتون با داستان در میان طبیعت؛ بدل‌کار نوشته‌ی راشل کاسک؛ پادشاهی که شکست خورد، اثری از موراکامی؛ داستان مثل بعضی از فیلم‌های اروپایی اثر اما کلاین؛ پنجشنبه داستانی از جرج ساندرز؛ داستان همشهری پانچ، اثری از روبرت کورو؛ آیا من را دوست داری؟ اثری از هیلا بلوم؛ ماه‌عسل در آسایشگاه داستانی از جویس کارول اوتس؛ در این مجموعه قرار گرفته‌اند و طیفی متنوع از موضوعات داستانی را به مخاطب ارائه داده‌اند.
مرا اسماعیل خطاب کن که یکی از اولین آثار شرلی جکسون است و در مجموعه‌ی «ماه‌عسل در آسایشگاه» برای اولین‌بار به چاپ رسیده، داستان کوتاه کوتاهی است که مانند دیگر آثار این نویسنده جزئیات کمی از آن در اختیار خواننده قرار گرفته تا زمینه‌ی تخیل برای مخاطب فراهم شود. در این اثر جکسون دختری بچه‌ای را نشان می‌دهد که شاهد نگاه مادرش به زنی است که در گوشه‌ی خیابان ایستاده. جکسون با کمترین کلمات ممکن شکل تفکر کودک را نشان می‌دهد که گویا پیش از هر موضوعی دنبال زمینه است و کاملا مبتنی بر نگاه مادر بنا می‌شود. مادر در این داستان زنی کینه‌توز و بداخلاق است که دارد زن دیگر را قضاوت می‌کند و حتی زمینه‌ی اخراج او توسط صاحبخانه را پی‌ریزی کرده است. کوتاه‌نویسی هنری است که شرلی جکسون در این داستان آن را نشان می‌دهد و از همان ابتدا با بهره‌گیری از داستان موبی دیک برای عنوان داستان خود سعی در فشرده‌سازی مطالب داشته ست.
داستان جالب دیگر این مجموعه، اثری از موراکامی نویسنده‌ی موفق ژاپنی - امریکایی است که با توصیف رابطه‌ی دو دوست قدیمی در گذشته و در آینده استعاره‌ای از سقوط جمهوری‌های دست‌دوم و پادشاهی‌های باشکوه ارائه می‌کند و نظرگاه خود را در قالب این داستان برای خواننده ارائه می‌دهد.
درباره هاروکی موراکامی
درباره هاروکی موراکامی
هاروکی موراکامی در ۱۲ ژانویه ۱۹۴۹ در کیوتو ژاپن به دنیا آمد. در سال ۱۹۶۸ به دانشگاه هنرهای نمایشی واسدا رفت. در سال ۱۹۷۱ با همسرش یوکو ازدواج کرد و به گفته ی خودش در آوریل سال ۱۹۷۸ در هنگام تماشای یک مسابقه ی بیسبال، ایده ی اولین کتاب اش، به آواز باد گوش بسپار به ذهنش رسید. در سال ۱۹۷۹ این رمان منتشر شد و در همان سال جایزه ی نویسنده ی جدید گونزو را دریافت کرد. در سال ۱۹۸۰ رمان پینبال (اولین قسمت از سه گانه ی موش صحرایی) را منتشر کرد. در سال ۱۹۸۱ بار جازش را فروخت و نویسندگی را پیشه ی حرفه ای خود کرد.
مقالات مرتبط با کتاب ماه عسل در آسایشگاه
بررسی کتاب «کافکا در کرانه» اثر «هاروکی موراکامی»
بررسی کتاب «کافکا در کرانه» اثر «هاروکی موراکامی»
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپن»
برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپن»

در این مطلب می خواهیم با برخی از بزرگترین نویسندگان ژاپنی بیشتر آشنا شویم

نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات
نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات

در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.

توصیه هایی در رابطه با نویسندگی از «هاروکی موراکامی»
توصیه هایی در رابطه با نویسندگی از «هاروکی موراکامی»

هاروکی موراکامی چهارده رمان و چندین داستان کوتاه دارد و بدون تردید می توان او را یکی از مشهورترین نویسنده های معاصر جهان در نظر گرفت.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ماه عسل در آسایشگاه" ثبت می‌کند