1. خانه
  2. /
  3. کتاب دیدار به قیامت

کتاب دیدار به قیامت

نویسنده: پی یر لومتر
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 6 رأی

کتاب دیدار به قیامت

The Great Swindle
انتشارات: آگاه
٪10
460000
414000
4.2 از 5 رأی

کتاب به امید دیدار در آن دنیا

The Great Swindle
انتشارات: ماهی
٪15
450000
382500
5 از 1 رأی

کتاب به امید دیدار در آن دنیا

The Great Swindle
٪15
485000
412250
معرفی کتاب دیدار به قیامت
رمان دیدار به قیامت، در سال 1918 آغاز می شود؛ زمانی که جنگ در جبهه ی غربی تقریبا به پایان رسیده است. یک ستوان جاه طلب به اسم هنری دالنی پردل، دو سرباز را به میدان نبرد فرستاده و به منظور تحریک افرادش در حمله به خطوط آلمان، به طور پنهانی به آن ها شلیک می کند. وقتی آلبرت میلارد، یکی دیگر از سربازان، اجساد آن دو نفر را پیدا می کند و متوجه شیوه ی مرگشان می شود، دالنی پردل برای ساکت کردنش، او را به درون یک خاکریز می اندازد. آلبرت توسط هم رزم هنرمندش، ادوارد پریکورت نجات پیدا کرده اما گلوله ای به صورت این هم رزم اصابت می کند. جنگ پایان می یابد، در حالی که ادوارد برای همیشه شکل طبیعی صورتش را از دست داده و برای این که خانواده اش با این معلولیت مواجه نشود، وانمود می کند که مرده است. آلبرت که خود را مدیون ادوارد می داند، به همراه و مراقب همیشگی او تبدیل می شود. در این رمان تأثیرگذار و عمق گرا، زندگی درهم تنیده ی این سه مرد، تصویری از اوضاع و شرایط انسانی خلق می کند که از دید جنگ به آن نگاه شده است. رمان دیدار به قیامت، بی رحمی و مهربانی، و شجاعت و بزدلی را به میزانی برابر از نظر می گذراند.
درباره پی یر لومتر
درباره پی یر لومتر
پی یر لومتر، نویسنده و فیلم نامه نویس فرانسوی و متولد 19 آپریل 1951 در شهر پاریس است. او موفق به کسب جایزه ی گنکور شده و در دنیا، او را با رمان های جنایی اش می شناسند. لومتر در گذشته معلم ادبیات بوده، اما اکنون زندگی خود را صرف نوشتن رمان و فیلم نامه کرده است.
ویژگی های کتاب دیدار به قیامت
  • برنده ی جایزه ی گنکور سال 2013
نکوداشت های کتاب دیدار به قیامت

تکان دهنده، خشن، هوشیارانه و مهیج.

Times

داستان لومتر به دقت مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است، و قسمت عمده ی ارزشش در اصالت تاریخی آن نهفته است.

Kirkus Reviews

داستانی با ضرب آهنگ سریع و سرشار از پیچ و خم های داستانی.

Figaro
قسمت هایی از کتاب دیدار به قیامت

زمین اطرافش همه جا می لرزد. خیلی دورتر، بالای سرش، جنگ ادامه دارد. خمپاره ها همچنان زمین را می لرزانند و زیرورو می کنند. آلبر با ترس و شرم چشمانش را باز می کند. شب است، ولی تاریکی کامل نیست. اشعه های بسیار کوچکی از نور سفیدگون روز به زحمت رخنه می کند: نوری پریده رنگ، با ورقۀ ناچیزی از زندگی.

چه مدت در این توازن ناپایدار که هوای نفس کشیدن کم کم کمیاب تر می شود، باقی می ماند که فکر مردن چطور رهایش نمی کند، چکار باید بکند اگر از اکسیژن محروم شود، با رگ هایی که یکی یکی می ترکد و از هم می پاشد، با چشمانی که چون هوا برای دیدن ندارد از حدقه درآمده. سعی می کند تا جایی که می شود کمتر نفس بکشد، فکر نکند، خود را همان طوری که هست ببیند.

جنگ برای تجارت بسیار سودآور است، حتی پس از پایان آن.

مقالات مرتبط با کتاب دیدار به قیامت
جایزه ی گنکور، دروازه ی پیروزی ادبیات فرانسه
جایزه ی گنکور، دروازه ی پیروزی ادبیات فرانسه
ادامه مقاله
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

نظر کاربران در مورد "کتاب دیدار به قیامت"
10 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ترجمه خانم بحرینی را خواندم، بدون حرف و حدیث خوب بود. داستان گیراست و به سرنوشت سه نفری می‌پردازد که در جبهه جنگ (صد صفحه اول) و در زمان صلح (چهارصد صفحه بعدی) به نوعی با یکدیگر در پیوند هستند. بهترین قسمتهای کتاب برای من آنجاها بود که از سواستفاده و فساد و نفع پرستی در جمع آوری اجساد سربازان می‌گفت. بخشهای زیادی از کتاب گویای واقعیتهای سیاسی و اجتماعی فرانسه بعد از جنگ جهانی اول است و از این لحاظ آن را می‌توان یک رمان نیمه تاریخی نیز در نظر گرفت.

1403/08/23 | توسطمحمد نصیری - کاربر سایت
1
|

بااینکه ترجمه‌های آقای کلانتریان رو بسیار دوست دارم اما بعد مقابله دو ترجمه باهم ، متوجه شدم خانم بحرینی در انتقال مفاهیم و نزدیک شدن به زبان و لحن نویسنده کتاب، خیلی بهتر بودن و بیشتر توانستن اصل مطلب رو با استفاده از مناسبترین کلمات به مخاطب فارسی زبان برسونن. بنظر من ترجمه خانم بحرینی ، ترجمه بهتری هست، البته با احترام به جناب کلانتریان عزیز که بسیار دوستشان دارم و به ترجمه هاشون کاملا اعتماد دارم

1401/12/08 | توسطمحمد - کاربر سایت
14
|

هر سه ترجمه قابل توجه هستند

1401/01/13 | توسطآرش ایجاد
6
|

این کتاب خیلی قشنگه🥺❤️

1400/06/12 | توسطکاربر سایت
4
|

خشونت و بی رحمی جنگ در این کتاب که وقایع بعد از پایان جنگ جهانی اول را روایت میکنه به خوبی روایت میشه.

1399/07/27 | توسطسمیرا ستوده
3
|

ترجمه استاد کلانتریان عزیز حتما پیشنهاد میشود.

1399/07/08 | توسطمحمد جواد آزادی مقدم
11
|

گاهی با پایان جنگ، جنگ مهمتری آغاز می‌شود؛ جنگ شرافت، جنگ انسانیت، جنگ بر سر غنیمتهای جنگ! داستانها انعکاسی از زندگی واقعی و سرشار از اگرهای طلایی اند که رایگان در اختیار ما قرار می‌گیرند؛ مثلا اگر من دراثر حادثه ای دهانم را از دست بدهم چه می‌شود؟ چگونه حرف بزنم؟ چگونه بخندم؟ چگونه بگویم: «دوستت دارم»؟ این داستان در بحبوحه جنگ جهانی اول ما را با اگرها و بزنگاههای شگفتی مواجه می‌کند که می‌تواند امروزی باشد

1399/05/15 | توسطمحسن حسن پور
7
|

دیدار به قیامت بنای عظیمی است برافراشته بر پایه‌های بی‌رحمی‌ها و تقلب‌های گوناگون، با ساختاری چنان درخشان و قدرت بیانی چنان پر صلابت که به باور اهدا کنندگان جایزه ادبی گنکور به این کتاب، چنین رمان باشکوهی بعد از جنگ‌های 1914 ـ 1918 تاکنون خلق نشده است.

1399/05/03 | توسطاشکان خان
4
|

از کتابهایی که هیچوقت فراموشش نخواهید کرد .

1399/05/01 | توسطعلیرضا خسروی
4
|

قبل از خریدن و خواندنِ این کتاب حجیم به چند نکته توجه کنید:(نخواستید هم توجه نکنید!) یک)این کتاب رو–جایی خوندم و تایید نمیکنم(توگردن خودم نمیزارم😅)–لومتر بیست و یکبار بازنویسی کرده.این از این! دو) نکته‌ی عجیب اینه که چرا یک نویسنده بعد از بیست و یکبار بازنویسی یک اثر–اگر راست باشه– باز حاضر نیست یکسری جزئیات زائد و کلافه کننده رو حذف کنه؟. سه)بدلیلی که بالا گفتم این کتاب بعضی جاها خیلی کُند پیش میره و اگر شما از صدبار خوندنِ احساساتِ یک نفر بیزار باشید قطعا کتاب رو میندازید یک گوشه😣

1399/04/01 | توسطمهدی
1
|
پاسخ ها

متاسفانه با نظر شما موافق نیستم ، کتاب از همان اول خواننده را مجذوب می‌کند و رهایش نمی‌کند . دفعه‌ی بعد که خواستید بخوانیدش با ترجمه‌ی مرتضی کلانتریان بخوانید و با دقت بخوانید .

1399/05/01|توسطعلیرضا خسروی
15

استاد، این کتاب برنده جایزه کنگور شده. یعنی مورد قضاوت تعدادی نویسنده باتجربه قرار گرفته.نظر هرکسی محترمه اما کاش یه مقدار دقیق‌تر و با تفکر بیشتر باشه

1401/12/08|توسطمحمد - کاربر سایت
3