به طور دقیق نشان داد که چطور می توان کار جدی درست خوانی را انجام داد و چه مقدار می تواند در راه آموزش و لذت عمل کند.
این چهارصد صفحه مملو از مطالب برجسته ای است که هیچ کدام از مشتاقان آینده ی فرهنگ آمریکایی نمی توانند آن را نادیده بگیرند.
چگونه کتاب بخوانیم بهترین و موفق ترین راهنمای درک مطلب برای خواننده عمومی است که با مطالب جدید کاملا بازنویسی و به روز شده است.
مونتنی در مورد دو نوع جهل صحبت می کند: جهل عامیانه که پیش از تحصیل دانش وجود دارد و جهل عالمانه که بعد از کسب دانش گریبانگیر انسان می شود. اولی مربوط به کسانی است که اصلا بی سوادند و کتاب نمی خوانند. دومی جهل کسانی است که کتاب های فراوانی را بد خوانده اند. اینها به قول الکساندر پوپ «آدم های بی هوش و فاقد بینشی هستند که مغزهای آنها از کتاب هایی که بد خوانده اند، انباشته شده است».
علت به خواب رفتن مردم هنگام خواندن کتاب های خوب این نیست که آنها دوست ندارند برای فهمیدن آنها کوشش کنند، بلکه آن است که نمی دانند چگونه کوشش کنند. کتاب های خوب در سطحی بالاتر از ذهن شما قرار دارند و خسته کننده خواهند بود، مگر اینکه ذهن خود را توسعه داده و خودتان را تا سطح کتاب ارتقاء دهید.
کودکان سوال های جالبی می کنند. «چرا انسان وجود دارد؟» «چرا گربه این گونه رفتار می کند؟» «اولین اسم دنیا چیست؟» «آیا خداوند برای خلق دنیا دلیل دارد؟» اینها سوالاتی است که بچه ها می پرسند. هرچند این پرسش ها ممکن است کاملا خردمندانه نباشد ولی حداقل نشان می دهد که کودکان در جست و جوی پاسخ های خردمندانه هستند. به قول ارسطو سرمنشاه فلسفه تعجب است.
اثری که به ما می آموزد چگونه بیشترین بهره را از مطالعه ی کتاب های مختلف ببریم
«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.
نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.
بنظرم کتاب سنگینی هست و مطالعه اش سخته من نتونستم با کتاب ارتباط برقرارکنم که یا مشکل از خودمه یا مطالب کتاب مفید نبود ترجمه کتاب تعریفی نداره نسخه زبان اصلی کتاب تقریبا صد و چهل کتاب خوب ، برای مطالعه معرفی کرده که در نسخه ترجمه این ضمیمه حذف شده !
کتاب باارزشی هست و اگر با دقت بخوانید خواهید فهمید که 90 درصد کتابخوانها کتابها را به درستی نمیخوانند کتاب ارزش چندبار خوانده شدن را دارد
بعد اونایی که کتاب نمیخونن بیان این کتاب چهارصد صفحه ای رو بخونن که چرا باید کتاب بخونیم؟
شما فرق چگونه و چرا رو درک میکنی؟
گفته چگونه کتاب بخوانیم، نه اینکه چرا.😐
گفته چگونه بخوانیم نگفته چرا بخونیم. مگه مجبوری نظر بدی عمو؟
عزیزم، این کتاب برای اونایی نیست که کتاب [نمی خونن] ؛ (هر کسی تو عمرش حداقل حسن کچل (که اثر خوبی هم هست) یا حداقل کتاب درسی رو خونده) ، بعدشم همه هم در پاسخ گفتن که عنوان کتاب °چگونه..° هست نه «چرا».. چون هرکدوم بحث جدایی دارن، چرا کتاب میخونیم کلی دلیل منطقی، شخصی و... داره اما خیلی خیلی کوچیکشون اینه که اسیب بهت نمیزنه.. مثلا کتابخوندن باعث نمیشه کبدت چرب بشه یا پات قطع بشه.. (از کتابخونها عذر میخوام دلیل کاملی از دنیای وسیع کتابخوانی نبود اما عاجزانه اگر سخت گیر نگاه نکنین برای این فرد، کافی است) ، و اما مسئلهی «چگونه» که بحث این کتاب هم هست به ما یاد میده که چطور نهایت استفاده رو از کتاب ببریم. بتونیم خودمون رو ارتقا بدیم و با دید فلسفی و معنویتری (و کمتر مادی) به جهان و طبیعت خود نگاه کنیم. و نکته دیگه، دوست عزیز شما که این گونه «چهارصد» صفحه (به قول خودتون) از ذوق ارزشمند و نکاتی که طی یک «⭐عمر⭐» از تجربه و تحقیق و رویا به دست اومده رو زیر تمسخر میگیرید (کتابخوانها میدونن چهارصد صفحه واقعا زیاد نیست) نشان دهنده این هست که خودتون هم بیشتر مطالعه نداشتید! در اخر( پوزش از متن طولانی) هیچ «باید»ی در کار نیست برای کتاب خوندن شما میتونی به جاش وقتت رو پای تلوزیون نشستن یا تو گوشی چرخ زدن و چرت زدن سپری کنی.. ممنون
لطفا این کتاب رو موجود کنید😢
ممنون که این کتاب با ارزش و موجود کردید
موجود کن
سلام چرا موجود نمیشه؟
لطفا موجود کنید
سلام لطفا موجود کن