تاریخ تمدن ، که توسط ویل دورانت و همسرش آریل دورانت نوشته شده است. مجموعه ای 11 جلدی است که تاریخ تمدن را برای خواننده عمومی پوشش می دهد.
نوشتن این مجموعه بیش از چهار دهه به طول انجامیده است و دارای چهار میلیون کلمه در نزدیک به 10،000 صفحه ، و 2 کتاب در مرحله تولید در زمان مرگ نویسندگان است. ویل دورانت در جلد اول (مشرق زمین ، گاهواره ی تمدن ، که تاریخ خاورمیانه و شرق تا سال 1933 را در بر می گیرد) اظهار داشت که می خواهد تاریخ غرب را تا اوایل قرن بیستم بگنجاند. با این حال ، این مجموعه با جلد عصر ناپلئون به پایان می رسد زیرا هم ویل و آریل دورانت در می گذرند پیش از آنکه بتوانند جلدهای اضافی را تکمیل کنند. آنها همچنین یادداشتهایی را برای جلد دوازدهم با عنوان "عصر داروین" و شرح مختصری برای سیزدهمین جلد "عصر انیشتین" به جا گذاشتند که می توانست داستان تمدن را تا سال 1945 ببرد.
شش جلد اول از تاریخ تمدن تنها توسط ویل نوشته شده و آریل که فقط در بخش تشکرها شناخته می شود. با شروع جلد آغاز خرد ، آریل به عنوان نویسنده ای معتبر شناخته می شود.
این مجموعهدر سال 1968 با انتشار دهمین جلد خود یعنی روسو و انقلاب ، جایزه پولیتزر را برای کتاب های غیر داستانی عمومی به دست آورد.
در مقدمه جلد اول ، دورانت قصد خود را برای نوشتن این مجموعه در 5 جلد عنوان می کند ، هرچند که در عمل چنین اتفاقی نمی افتد.
عناوین 11 جلد این مجموعه عبارتند از:
1- جلد اول : مشرق زمین، گاهواره تمدن (۱۲۴۴ صفحه)تمدن را میتوان، به شکل کلی آن، عبارت از نظمی اجتماعی دانست که در نتیجة وجود آن، خلاقیت فرهنگی امکانپذیر میشود و جریان پیدا میکند. در تمدن چهار رکن و عنصر اساسی میتوان تشخیص داد، که عبارتند از: پیشبینی و احتیاط در امور اقتصادی، سازمان سیاسی، سنن اخلاقی، و کوشش در راه معرفت و بسط هنر. ظهور تمدن هنگامی امکانپذیر است که هرج و مرج و ناامنی پایان پذیرفته باشد، چه فقط هنگام از بین رفتن ترس است که کنجکاوی و احتیاج به ابداع و اختراع به کار میافتد و انسان خود را تسلیم غریزهای میکند که او را به شکل طبیعی به راه کسب علم و معرفت و تهیه ی وسایل بهبود زندگی سوق میدهد.
اهمیت عوامل و اوضاع و احوال اقتصادی بیشتر است. ممکن است ملتی از تشکیلات سیاسی محکم برخوردار و مالک روحیة اخلاقی عالی باشد، و حتی مانند هندیشمردگان امریکا بهره ای از ذوق صنعتی داشته باشد، ولی هرگاه زندگی او از مرحلة شکار تجاوز نکند و امید زیستن او بر پایة لرزان و غیرثابت تعقیب صید متکی باشد، هرگز نخواهد توانست از سدی که دو عالم تمدن و بربریت را از یکدیگر جدا میسازد عبور کند. ممکن است در یک اجتماع ایلی و قبیله ای- مثل بدویان عربستان به شکل استثنایی، افراد نیرومند و باهوشی یافت شود که صاحب مزایای اخلاقی، از قبیل شجاعت و نجابت و کرم، باشند، ولی هرگاه در این اجتماع خمیرمایة نخستین فرهنگ و تمدن، که تأمین خوراک است، وجود نداشته باشد، تمام هوشها باید به مصرف موفقیت در شکار برسد، یا در راه حیلههای تجارتی به کار افتد، و هرگز از این حد تجاوز نمیکند و ظرافت و نازککاری، و به طور خلاصه هنرهای عالی، که معرف تمدن است، از آن میان به ظهور نمی رسد.
چطور میتونم مطمئن باشم بدون سانسوره؟
حقیقتش اینه که کتاب در مقایسه با کالاهای دیگه اصلا گران نیست.شما یک دفتر سفید هزار صفحه ای با کیفیت جلد تاریخ تمدن بگیرید چند میشه ؟ وقتی گوشی پنجاه شصت میلیونی و کتونی پنج و شش و ده میلونی و یک وعده ناهار پونصد تومنی و یه پیتزای چهارصد تومنی و یه کیک تولد کوچک سه میلیونی و . میگیریم گران نیست اما یه جلد کتاب پنصد ششصد تومنی یا یه دوره تاریخ تمدن با این حجم و کیفیت میگیریم گرونه ؟! برای خواندن کتاب بهانه ای نیست ، همه شهرها و هر جایی کتابخانه عمومی هست با یک قطعه عکس و ده بیست هزار تومان میتونید عضو بشید و همزمان پنج جلد کتاب امانت بگیرید. اگه کتاب مورد نظرتون هم نباشه به مدیر کتابخونه بگید تهیه میکنند. با این وجود ، لطفا کتاب را خرید کنید ، با خرید کتاب از نویسنده و مترجم و ناشر و صنعت چاپ و نشر و کتابفروشیها و پخش کتابها و همه کسانی که در این فراید فعالیت میکنند حمایت کنیم. از نویسندگان و تولید کنندگان علم و فرهنگ و اندیشه و از ادیبان و بزرگان قلم خود حمایت کنیم. ما مسوولیت داریم. داود . اردبیل
کتاب بدون سانسور از کجا میشه خرید ؟
چیشد هنگ کردم کلن😭😱
سلام، عذر خواهی میکنم، امکانش هست که به صورت تک جلدی خریداری کنیم؟ چون واقعا از نظر مالی، فعلا امکان خرید هر 13جلدشو ندارم!
صوتی رو از گوگل پادکست تاریخ تمدن بدون سانسور گوش بدید
برای سوزاندن یک کتاب بیش از یک راه وجود دارد… برای نابود کردن یک فرهنگ نیازی نیست کتابها را سوزاند. کافیست کاری کنید مردم آنها را نخوانند… هر اقلیتی فکر میکند حق دارد، اجازه دارد، وظیفه دارد (روی هر چه نمیپسندد) نفت بریزد و کبریت بکشد. هر ویراستار ابلهی که خود را منبع شوربای ادبیات بیمایهٔ امروز میپندارد، گیوتیناش را آماده میکند و میخواهد سر هر نویسندهای که جرات کند کمی بلندتر از زمزمه سخن بگوید یا چیزی بالاتر از لالایی بنویسد را از تن جدا کند… من به تازگی فهمیدم که چند ویراستار کیوبیکنشین در انتشارات بالانتین، از ترس آلودهشدن جوانان، ذره ذره، هفتاد و پنج قسمت مختلف کتاب فارنهایت ۴۵۱ را سانسور کردهاند. چند دانشجو که این داستان، که به پدیدهٔ سانسور و کتابسوزان در آینده میپردازد را خوانده بودند، برای من نامه نوشتند و مرا از این طنز بدیع با خبر کردند…» ری بردبری - به نقل از ویکی پدیا
«برای سوزاندن یک کتاب بیش از یک راه وجود دارد… برای نابود کردن یک فرهنگ نیازی نیست کتابها را سوزاند ، کافیست کاری کنید مردم آنها را نخوانند...» انگار داریم توی دنیای کتاب " فارنهایت ۴۵۱ " زندگی میکنیم با این تفاوت که به جای سوزاندن کتابها اونقدر قیمت کتابها رو بالا بردن که نه میل و هوس ،و اشتیاقی برای خوندن کتاب بمونه و نه جامعه ای ...
وای 🤣🤣
🤣🤣🤣 قسطی بخریم؟
سال 1378 کل دوره تاریخ تمدن را با 50 هزار تومان خریدم..برابر با قیمت یک چای پاکتی 100 گرم در ایران 1402..نمیفهمم باید گریست افسوس خورد یا از خشم سر به بیابان گذاشت😐😠😔
حدود سال 1380 دوره 13 جلدی تاریخ تمدن را برای کتابخانه اداره حدود شصت هزار تومان خریدم . آن زمان مزد ماهانه ام حدود 80 هز ار تومان بود . به نسبت افزایش مزد ، قیمت کتاب افزایش نیافته هر چند نسبت افزایش مزد از نرخ تورم کمتر بوده است . نکته مهمتر کاهش کتاب خواندن است .
چرا اینقدر گرونه؟
آخ کمرم
ببخشید میتونیم قسطی بخریم
درود بر انتشارات علمی و فرهنگی که با این قیمت روی دلالان سکه و ارز رو کم کرد.
متأسفانه برخی از ناشرین بی انصاف حوزه فرهنگ و هنر رو با حوزه بساز بفروشهای بی وجدان اشتباه گرفتهاند.
وام خرید کتاب هم داریم؟
دوستان پی دی افشو رایگان دانلود کنید بخونید
کدوم سایت؟
شوخیتون گرفته عزیزان ناشر؟ با این قیمت اخه؟ :))
فروش اقساطی هم دارید؟
خود ویل دورانت هم اینقدر نمیارزه:))))
داود از اردبیل ؛ در شگفتم برای آن 60 نفری که ( تا ۸دشهریور ۱۴۰۳ ) این جمله توهین آمیز و بی ارزش را لایک کرده اند!
حق خالص
کمفهمی خود را جار نزنید