زنده، با طنزی گزنده و نگارشی درخشان.
با ظرافتی طنزآمیز، نگاهی تیزبین به جزئیات و انبوهی از خرد.
فوق العاده موفق
می دونی، آرمان گرایی چیز خوبیه. صداقت علمی و پای بندی به حقیقت در تحقیقات هم درسته. این ها همه ش سر جای خودشون معتبر و محترمن. جست و جوی حقیقت به هر بهایی، این هم خیلی شیکه و چی بهتر از این! اما، البته می بخشیدها، زمانی می رسه و آدم گاهی تو یه موقعیتی گیر می کنه که به این نتیجه می رسه که حقیقت محض علمی، اگه اصلا وجود داشته باشه، اینه که به احتمال بسیار زیاد یه گله ابله دیوونه جهان چند بعدی و بی نهایت ما رو اداره می کنن. اون وقت آدم دو راه بیشتر نداره: یا دوباره ده میلیون سال علاف بشه تا آخرسر برسه به همین جواب، یا پول رو بر داره و بزنه به چاک. من که انتخابم روشن و مشخصه.
حتی اگر این دانشمندها می دونستن که رییس جمهور کهکشان هیچ قدرتی نداره باز هم براشون فرقی نمی کرد و می خواستند یه بار هم شده این آدم رو از نزدیک ببینند. فقط شش نفر در کهکشان می دونستن که مهم ترین وظیفه ی رییس جمهور نه اعمال قدرت که پرت کردن حواس مردم از قدرته.
جادوتز ادامه داد، «بذارید این کامپیوترها مثل قدیم به کار خودشون برسن و هرچی می خوان حساب کنن، ما هم به کار خودمون می رسیم و به حقیقت های ابدی رسیدگی می کنیم. قبول؟ طبق قوانین، جست و جوی حقیقت های ابدی و مهم واضحا و بدون ابهام به متفکران حرفه ای واگذار شده رفیق. حالا اگه یه کامپیوتر لعنتی پیدا بشه و جواب این سوال ها رو پیدا کنه همه ی ما درجا بی کار می شیم. درسته؟ می خوام بگم که حق نیست که ما تمام شب نخوابیم و درباره ی اینکه آیا خالق وجود داره یا نه فکر و بحث کنیم و تو سر و کله ی هم بزنیم و این ماشین زپرتی فردا صبح شماره ی تلفن خصوصی یارو رو هم رو به تکه کاغذ بنویسه.
آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.
داستان های سفر در زمان، به شکل ها و گونه های مختلفی نوشته شده اند در این مقاله، بهترین آثار مربوط به این مفهوم را در تاریخ ادبیات با هم مرور می کنیم
«داگلاس آدامز» بیش از هر چیز به خاطر مجموعه ی «راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها» شناخته می شد؛ مجموعه ای که اولین بار از طریق رادیو، و بعد از طریق کتاب، تلویزیون و فیلم به جهان سرگرمی پا گذاشت.
چه اتفاقی می افتد وقتی دو ژانر علمی تخیلی و فانتزی، و انتظارات متفاوتی که از آن ها داریم، در تار و پود یکدیگر تنیده شوند؟
زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟
در میان همه ی قالب های ادبی، تنها ژانر علمی تخیلی است که به تغییر به عنوان هسته ی اصلی شکل دهنده ی روایت خود می نگرد و داستان را در محیط جدید و جذاب جامعه ای متفاوت نقل می کند.
علاوه بر نظر بعضی دوستان که اسم کتاب بد ترجمه شده ( که شاید واقعا انتخابهای بهتری هم باشه براش ) اما متن کتاب خیلی خوب ترجمه شده و خیلی خوب مفاهیم به فارسی برگردونده شده
واقعا ترجمه بهتر نبود ؟ اتواستاپ زن چیه دیگ؟ همون هیچهایک بهتره که
هیچوقت نفهمیدم چرا توی عنوان کتاب، یه کلمهی انگلیسی (هیچهایکر) برگردونده شده به یه کلمهی فرانسوی (اتواستاپ) که هیچکدومم توی زبان ما مصطلح نیستن. میذاشتی همون هیچهایکر بمونه دیگه
ترجمه عنوان :راهنمای مسافرین مجانی کهکشان مناسب تره
آدم میاد نظرات رو بخونه که ببینه کتاب چطوریه، همه نوشتن خیلی دوستش دارم خیلی خوبن، خب این واقعا درست نیست. منی که میخوام این کتاب رو بخرم میخوام بدونم چطور کتابیه، شاید من خوشم نیاد! یه نقد کوتاه از محتوای کتاب بنویسید وگرنه هر کسی ممکنه از هر کتابی خوشش بیاد :/
اگر دنبال نقد(هرچند کوتاه) میگردید باید برید سراغ گودریدز که در حال حاضر کاربرهای ایرانی قابل توجهی هم داره. اینجا اسمش نظراته. سعی نداره چیزی بیشتر از اون هم باشه.
بهخوان هم فضای خیلی خوبیه ، خودم خیلی از کتابها را از اونجا پیدا کردم و بعضیها رو هم از اونجا تصمیم گرفتم نخونم!
تو گودریدز من نگاه انداختم، نظرات دوپهلو بود، یسری باطنزش ارتباط گرفتن و بهش امتیاز کامل دادن و یسری دیگه هم اصلا حال نکردن، شما اسم کتابو ببین فقط، معنی «اتو استاپ زن ها» رو میتونی متوجه شی؟ متاسفانه ترجمه و فرهنگ متفاوت برای یکسری آثار مثل همین کتاب میتونه تجربه شمارو کاملا بهم بریزه.
آقای احمدی، اتواستاپ زن یعنی مسافر مجانی
من این مجموعه رو خیلی دوست دارم:) خیلییی:)
من واقعا این مجموعه رو دوست دارم. اصلا خیلی خوبن:)
سلام این کتاب، بهترین کتابی بود که تا به حال خوندم. حتما پیشنهاد میکنم بخونید :)
سلام کاش مجموعشو موجود کنید
سلام - وقت به خیر - هر چهار جلد این مجموعه در سایت موجود شد ❤️