1. خانه
  2. /
  3. کتاب دردسرهای یک چینی در چین

کتاب گرفتاری های یک مرد چینی

نویسنده: ژول ورن
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.5 از 1 رأی

کتاب گرفتاری های یک مرد چینی

Tribulations of a Chinaman in China
انتشارات: پنگوئن
٪15
250000
212500
پیشنهاد ویژه
3.1 از 1 رأی

کتاب حادثه در چین

Tribulations of a Chinaman in China
انتشارات: باهم
٪30
40000
28000
3.6 از 1 رأی

کتاب دردسرهای یک چینی در چین

Tribulations of a Chinaman in China
انتشارات: خوارزمی
ناموجود
135000
معرفی کتاب دردسرهای یک چینی در چین
کتاب دردسرهای یک چینی در چین، رمانی نوشته ی ژول ورن است که اولین بار در سال 1879 انتشار یافت. داستان این رمان جذاب که نسبت به سایر آثار ورن کمتر شناخته شده، در قرن نوزدهم و در کشور چین می گذرد. شخصیت اصلی داستان، مردی بسیار ثروتمند به نام کین فو است که زندگی برایش کسالت بار شده است. پس از این که به نظر می رسد بزرگترین سرمایه گذاری کین فو با شکست مواجه شده، او تصمیم می گیرد که دست به خودکشی بزند. کین فو خود را بیمه ی عمر می کند و دوستی قدیمی به نام وانگ را برای کشتن خود به خدمت می گیرد. اما کین فو درمی یابد که ثروتش به باد نرفته و پس از آن، تلاش می کند تا وانگ را بیابد و مأموریتی که خودش به او سپرده بود را لغو کند.
درباره ژول ورن
درباره ژول ورن
ژول گابریل ورن، زاده ی 8 فوریه ی 1828 و درگذشته ی 24 مارس 1905، نویسنده، شاعر و نمایش نامه نویس فرانسوی بود که بیشتر شهرتش را مدیون نگارش کتاب های ماجرایی اش بود که دنیای داستان های علمی–تخیلی را دگرگون کرد.ژول ورن در خانواده ای مرفه در منطقهٔ بندری شهر نانت فرانسه متولد شد. به خواست پدرش تحصیلاتش را در رشتهٔ حقوق به پایان برد، اما ذوق نمایشنامه نویسی و رمان نویسی او را بر آن داشت که کم کم به سوی ادبیات کشیده شود. اگر چه در ابتدا در این کار موفق نبود و از دیدگاه مالی هم در مضیقه قرار گرفته بود، اما پس از آن به سرعت پیشرفت کرد.همکاری ورن با انتشارات پیر-ژول اتزل منجر به خلق مجموعهٔ سفرهای شگفت انگیز شد که مجموعه داستان هایی ماجراجویانه و محبوب بودند و مهم ترین آن ها عبارت بودند از سفر به مرکز زمین (۱۸۶۴)، بیست هزار فرسنگ زیر دریا (۱۸۷۰)، و دور دنیا در هشتاد روز (۱۸۷۳).او در مقام دومین نویسنده ای است که کتاب هایشان از سال ۱۹۷۹ تاکنون، بیشترین ترجمه را به زبان های گوناگون جهان داشته اند. پیش و پس از او به ترتیب آگاتا کریستی و شکسپیر جا دارند.ژول ورن که هفتاد و هفت سال زندگی کرد، نزدیک به هشتاد داستان بلند و کوتاه و رسالهٔ پژوهشی و مقاله نوشته است. شهرت او با سه داستان بلند مشهورش پنج هفته در بالن و رهنوردی به میان زمین و از ماه به زمین آغاز شد. در عصری که نویسندگان خوش قریحه و چیره دستی چون بالزاک، دیکنز، الکساندر دوما، تولستوی، داستایوفسکی، تورگنیف، فلوبر، استاندال، جورج الیوت و امیل زولا و ده ها نویسنده نامدار دیگر زندگی می کردند، ژول ورن موفق شد جایگاه خود را به عنوان نویسنده و گردآوری ورزیده در میان این مشاهیر تثبیت کند. وی با پیش بینی های ارزنده و روشن بینانهٔ خود، چراغ راهنمای نوآوران و دانشمندان در نیم و حتی یک سده پس از آن گردید. امروزه کشتی هسته ای ناتیلوس به افتخار کشتی افسانه ای به همین نام در اثر نامدار او بیست هزار فرسنگ زیر دریا نامگذاری گردیده است.
ویژگی های کتاب دردسرهای یک چینی در چین
  • ژول ورن از برترین و پرفروش ترین نویسندگان ادبیات فرانسه
  • دو فیلم بر اساس این کتاب در سال های 1965 و 1987 ساخته شده است.
نکوداشت های کتاب دردسرهای یک چینی در چین

یک داستان ماجرایی بسیار هیجان انگیز.

Rising Shadow
مقالات مرتبط با کتاب دردسرهای یک چینی در چین
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
سفرهای شگفت انگیز آقای ژول ورن
سفرهای شگفت انگیز آقای ژول ورن

«ژول ورن» به نظر بسیاری از صاحب نظران، پدر «داستان علمی تخیلی» است؛ نویسنده ای که برخی از مشهورترین رمان های ماجرایی را نوشته و سال های سال است که مخاطبین با داستان هایش خاطره دارند

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب دردسرهای یک چینی در چین"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ببینید،این داستان را نباید با داستان‌های مثلا داستایفسکی مقایسه کنیم. ژول ورن برای مان ماجراجویی دارد؛اصلی‌ترین خصیصه اش این است. در این داستان هم می‌خواست به فلسفه اضداد اشاره کند و اینکه خوشبختی بواسطه بدبختی شناختنی و ارزشمندست. آثار ژول ورن بیشتر معادل فیلم‌های پاپ کرنی هستند.

1403/01/13 | توسطامیرحسام صبافر
2
|

از چرت‌ترین کتابهایی که خوانده ام. حیف وقت.

1403/01/05 | توسطکاربر سایت
0
|

خیلی داستان جذاب و غیرقابل پیش‌بینی بود

1402/01/14 | توسطکاربر سایت
4
|

خیلی مسخره بود

1399/06/08 | توسطتینا - کاربر سایت
3
|