فرهنگ رجایی در مقام نویسنده و مترجم در کتاب سیاست به دنبال عرضۀ فهمی به دور از خرافه و احولبینی از مفهوم سیاست است. به زعم وی، از نظر محتوایی، این مفهوم بنیانی و تعیین کننده در سامان جمعی را در کنار مقولۀ «امرسیاسی» و «علم سیاست» بهتر میتوان درک کرد. پس این سه مقوله محتوای کتاب را شکل میدهند. از طرفی، از نظر روشی این مهم را در گفتوگو با دو اندیشهورز عظیم میراث بشر ارسطو و آرنت به انجام رسانده است. به زعم این دو فیلسوف، زندگی آمیخته با تحقق خیر برین یا خیر عام جز از طریق سیاست و به کمک علم سیاست ممکن نیست. پس انسان برای آفرینش زندگی مدنی و جهاندارنه (توسعۀ پایدار) سیاستورزی میکند که در نتیجۀ آن امرسیاسی و شاکلههای آن (سیاست، اقتصاد، اجتماع، علم و هنر، دین و فرهنگ، تاریخ و میراث) شکوفا و پویا میشود.
پروفسور فرهنگ رجایی (۱۳۳۱- ) اندیشهورز امر سیاسی و نظریههای روابط بینالملل و استاد تمام در دانشگاه کارلتون در کشور کانادا است.
هانا آرنت، زاده ی 14 اکتبر 1906 و درگذشته ی 4 دسامبر 1975، فیلسوف و تاریخ نگار آلمانی-آمریکایی بود.آرنت در لیندن واقع در نزدیکی هانوفر و در یک خانواده ی مرفه یهودی به دنیا آمد. او پس از پایان دوره ی دبیرستان، در 18 سالگی وارد دانشگاه ماربورگ شد و تحصیل خود را در رشته های فلسفه، ادبیات یونان و الهیات مسیحی آغاز کرد ولی پس از مدتی، درس و تحصیل را رها کرد و به دانشگاه هایدلبرگ رفت. آرنت که از دوران تحصیل در دانشگاه هایدلبرگ به بعد به یکی از بانفوذترین و خوش فکرترین رهبران چپ آلمان بدل شده بود، از مخالفان سرسخت نازی ها و از مدافعان شوراهای انقلابی چپ بود. او در سال 1929 به برلین رفت و نخستین کتاب خود را منتشر کرد.آرنت سال ها در دانشگاه های ایالات متحده در رشته ی تئوری سیاسی تدریس کرد و از چندین کشور، ده ها دکترای افتخاری گرفت. او همچنین، جایزه ی آلمانی زبان لسینگ و فروید را نیز از آن خود کرد.
او یکی از یهودیانی است که توانستهاست از جریان هولوکاست جان سالم به در ببرد و به ایالات متحده مهاجرت کند. زمینهٔ فلسفه و آثار او حول موضوعاتی همچون دموکراسی مستقیم یا اقتدارگرایی و تمامیتخواهی حکومتهای استبدادی است.