راهنمایی برای روشن اندیشیدن و درک هنر مناظره.
این مقاله ی لذت بخش را در کنار خود داشته باشید و استراتژی ها را در همان لحظه ای که آن ها را می شنوید، تشخیص دهید.
تلفیقی سرگرم کننده، خردمندانه و ثمربخش از بهترین های وجه تاریک تر مجادله.
هنر مجادله عبارت است از هنر مباحثه به گونه ای که شخص، فارغ از درستی یا نادرستی موضعش، از آن عقب نشینی نکند. ممکن است به طور عینی حق با کسی باشد، ولی با وجود این، از دید ناظران، و گاهی از نظر خودش، شکست بخورد.
اگر طبیعت بشری پست نبود بلکه کاملا شریف بود، می بایست در هر مباحثه ای فقط در پی کشف حقیقت می بودیم. نمی بایست کمترین اهمیتی می دادیم به این که حقیقت به سود عقیده ای اثبات می شود که ما با بیانش بحث را آغاز کردیم یا به سود عقیده ی رقیبمان. می بایست این مسئله را بی اهمیت، یا، به هر حال، حائز اهمیتی ثانویه تلقی می کردیم. ولی، در شرایط فعلی، نگرانی اصلی طرفین بحث، همین است.
به این منظور، انسان باید پیش از سخن گفتن، بیندیشد. ولی، در مورد اکثر مردم، نخوت ذاتی با پرحرفی و فریبکاری ذاتی توأم است. انسان ها پیش از این که بیندیشند، سخن می گویند؛ و حتی اگر پس از آن بفهمند که سخن نادرستی بر زبان رانده اند، باز هم می خواهند این امر را وارونه جلوه دهند. علاقه بر حقیقت، که ممکن است تصور شود تنها انگیزه ی آن ها از بیان سخنی بوده که مدعی درستی اش هستند، جای خود را به منافع و مصالح ناشی از نخوت می دهد.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
فلسفه ی شوپنهاور با نامگذاری و پرداختن به نیرویی بنیادین در همه ی انسان ها آغاز می شود؛ نیرویی که به عقیده ی او، قدرتمندتر از همه ی نیروهای دیگر است
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
ترجمه نشر ققنوس افتضاح لعنتیهای بی سواد استفاده از واژگان عربی و بیگانه برای سنگین کردن متن چه سودی داره جز اینکه میگن مترجم عقب افتاده و متوهم هست.
دوستان کتاب خوب و بهتر برای شناخت این جور مسائل میخواین کتاب مغالطات و ۴۸ قانون قدرت رابرت گرین رو بخونید
خیلی کتاب جالبی نیست.درواقع خیلی از ترفندهایی که میگه تکرارین و به طور حتم خیلیاشو از قبل میدونین.
دوستان میشه لطفا یه ترجمه سلیس و روان از این کتاب رو معرفی کنید؟ ممنون
ترجمه نشر ققنوس بسیار روان هست.
نسخه اصلی این کتاب هیچ وقت منتشر نشده و این اثر هم که بعد از مرگ نویسنده منتشر شده است توسط یکی از دوستان با کلی تغییر چاپ شده
کتاب مناسب و جذاب برای عوام نیست، مفاهیم و توضیحات سلیسی نداره که با خوندنش لذت ببرید
من یاد گرفتم چجوری اجازه ندم، طرف حرفشو به کرسی بنشونه. ( اینجوری که اجازه نمیدم از فنی که مورد نظرش هست، استفاده کنه)
من زیاد گرفتم چجوری اجازه ندم، طرف حرفشو به کرسی بنشونه. ( اینجوری که اجازه نمیدم از فنی که مورد نظرش هست، استفاده کنه)
هنر سفسطه... هنری که همهی ما کم و بیش بهش مسلط هستیم. کتاب بشدت کم حجم ولی جالبی هست و حقیقتا یک جاهایی اعصاب خورد کن.. چرا که آدم ترجیح میده کتابی بخونه که بهش یاد بده بجای استفاده از هر شگردی برای غلبه بر حریف توی بحث و مجادله؛ منطقی باشه و درست فکر کنه ، گوش بده و اشتباهش رو بپذیره تا اینکه بزور حرفش را به کرسی بشونه.
درسته حرف شما اما اکثر وقتها با افرادی رو به رو میشیم که همیشه حق به جانب هستن و قبول اشتباه نمیکنن مطمعن باشید که اگر انسانها توانایی درک حقیقت رو داشتن شوپنهاور در موضوع شما کتاب مینوشت اما میدونست که بعضیها بزور باید یچیزی رو بفهمن
گاهی باید از دروغ استفاده کرد تا حقیقت نشون بدهیم
متاسفانه برداشتی که از این کتاب شده تقریبا اشتباه بوده.این کتاب برای برنده شدن در بحث و جدل و به کرسی نشاندن حرف غیر منطقی خود نیست. خود شوپن هاور از اینجور افراد متنفر بوده.این کتاب با حالت طعنه آمیز( خواننده به جای فرد مغالطه گر قرار میگیرد) به خواننده یاد میده که زمانی که مخاطب از این جور مغالطهها استفاده کرد خودش رو داخل تله نندازه و براحتی اونها رو تشخیص بده.