1. خانه
  2. /
  3. کتاب امیل و کارآگاهان

کتاب امیل و کارآگاهان

نویسنده: اریش کستنر
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب امیل و کارآگاهان

Emil and the Detectives
انتشارات: ماهی
٪15
45000
38250
پیشنهاد ویژه
4 از 1 رأی

کتاب امیل و کارآگاهان

Emil and the detectives
انتشارات: هرمس
٪20
58000
46400
معرفی کتاب امیل و کارآگاهان
کتاب «امیل و کارآگاهان» رمانی است که عمدتا در برلین در سال 1929 اتفاق می‌افتد. این اولین موفقیت بزرگ کستنر و تنها اثر او قبل از 1945 بود که از سانسور نازی ها فرار کرد. این کتاب بلافاصله محبوب شد و نسخه اصلی دو میلیون نسخه اولیه فروخت. اولین بار در سال 1931 به زبان انگلیسی منتشر شد و به حداقل 59 زبان ترجمه شده است.
این شناخته شده ترین اثر کستنر است. در مقایسه با ادبیات مشابه در آن زمان، غیرمعمول ترین جنبه آن، فضای واقع گرایانه آن در برلینی معاصر بود که مردمی با شخصیت های نسبتا خشن و در دنیای فانتزی قرار دارند. همچنین از اخلاقی سازی آشکار خودداری می کرد و اجازه می داد کردار شخصیت ها خودشان صحبت کنند.
داستان در یک شهر استانی آلمان به نام نوستادت آغاز می‌شود که خانه یک دانش‌آموز 12 ساله امیل تیشبین است. پدرش فوت کرده و مادرش در حالی که به عنوان آرایشگر کار می کند به تنهایی او را بزرگ می کند. او امیل را به برلین می فرستد تا پیش خاله و مادربزرگش بماند و 140 مارک به او اعطا می کند، مبلغی که چند ماه طول کشیده تا از درآمد ناچیز او پس انداز شود. در راه خیلی مواظب است که پول گم نشود و با سوزن خیاطی آن را به آستر کاپشنش سنجاق می کند. در قطار به برلین، امیل کوپه خود را با مردی مرموز که خود را به عنوان آقای گراندیس معرفی می کند، تقسیم می کند. امیل مقداری شکلات از مرد می پذیرد و سپس به خواب می رود. وقتی از خواب بیدار می شود، پولش ناپدید شده و آقای گراندیس هم همینطور...
درباره اریش کستنر
درباره اریش کستنر
امیل اِریش کِستْنِر (به آلمانی: Emil Erich Kästner) با نام مستعار ملخیور کورتز (Melchior Kurtz) (زاده ۱۳ فوریه ۱۸۹۹ در درسدن - درگذشته ۲۹ ژوئیه ۱۹۷۴ در مونیخ) نویسنده، شاعر، فیلم‌نامه‌نویس و طنزپرداز آلمانی بود که بیشتر به خاطر شوخ‌طبعی، اشعار تیزبینانه اجتماعی و پرداختن به ادبیات کودکان شناخته شده‌است. اِریش کستنر پس از گذراندن دوره تربیت معلم، در سال ۱۹۱۷ و در بحبوحهٔ جنگ اول جهانی به عنوان سرباز به جبهه‌های جنگ فرستاده شد. در جبههٔ جنگ به بیماری قلبی دچار گشته و در حالی که به شدت ضعیف و بیمار شده بود، به خانه بازگشت. بعد از بازگشت از جبهه‌های جنگ نخست در یک بانک شروع به کار کرد و سپس به تحصیل در رشته «زبان و ادبیات آلمان»، تاریخ و فلسفه پرداخت. از سال ۱۹۲۷ میلادی به عنوان نویسنده و خبرنگار غیر وابسته، در شهر برلین اقامت گزید. اولین آثار او شامل نمایشنامه‌های انتقادی و سیاسی آمیخته به طنز می‌باشد. در سال ۱۹۳۱ میلادی با نوشتن رمان «فابیان» نیش تیز قلم را متوجه فاشیسم، ارتش سالاری و بینش منحط خورده بورژوازی نمود. همگام با خلق آثار ادبی و نمایشنامه هائی مانند «مدرسه دیکتاتورها» با شماری از نشریات در ستون انتقادی- سیاسی- علمی همکاری می‌کرد. فیلم نامه و داستان‌های کودکان که به شیوه‌ای مهیج در ارتباط با آموزش آنان می‌نگاشت از جمله فعالیت‌های اریش کستنر است که معروفترین آن‌ها «امیل و کارآگاهان» می‌باشد. این کتاب به صورت فیلم و تئاتر نیز نمایش داده شده‌است. امیل و کارآگاهان به سی زبان مختلف ترجمه و جزو آثار جاودانه ادبیات کودکان محسوب می‌شود. اریش کستنر به علت فعالیت‌های سیاسی مجبور بود که نوشته‌هایش را غالباً با اسم مستعار منتشر کند، اسامی مستعاری که وی استفاده می‌کرد، عبارت بودند از: Melchior Kurtz ملشیور کورتس، Robert Neuner، روبرت نوینر و عیره. علی‌رغم به آتش کشیدن آثارش به وسیله فاشیست‌ها در سال ۱۹۳۳ میلادی و سلب کامل حقوق و آزادیهای نویسندگی از وی در سال ۱۹۴۲ میلادی، هرگز به خارج از آلمان مهاجرت نکرد و کتاب‌هایش را در دیگر کشورها منتشر نمود. بعد از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ میلادی، اریش کستنر سردبیری ستون ادبی- انتقادی نشریه «نویه زایتونگ» در مونیخ و مدیریت مجله نوجوانان «پنگوئن» را به عهده گرفت. در سال ۱۹۵۷ میلادی به مقام ریاست انجمن قلم آلمان فدرال و در همین سال به دریافت جایزه گئورگ-بوشنر مفتخر شد. در این هنگام شصت ودوساله بود.

قسمت هایی از کتاب امیل و کارآگاهان

بگذارید صادقانه بگویم: اصلا انتظار نداشتم چنین اتفاقی برای امیل بیفتد. راستش می خواستم داستان کاملا متفاوتی بنویسم، داستانی آن قدر وحشتناک که در آن دندان های ببر از ترس به هم بخورد و نارگیل های روی دخت به خود بلرزند. دخترک آدمخوار با دامن پیچازی سفید و سیاهش در اقیانوس آرام شنا کند و...

مقالات مرتبط با کتاب امیل و کارآگاهان
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
چگونگی خلق «شخصیت های کودک» در داستان ها
چگونگی خلق «شخصیت های کودک» در داستان ها

در این مطلب می خواهیم درباره ی چگونگی به تصویر کشیدن «شخصیت های کودک» در داستان ها صحبت کنیم و درک بهتری را از ویژگی های آن ها به دست آوریم.

آشنایی با عناصر «داستان نوآر»
آشنایی با عناصر «داستان نوآر»

در این مطلب قصد داریم به شکل خلاصه با ویژگی ها و عناصر مهم «داستان نوآر» بیشتر آشنا شویم.

راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

نظر کاربران در مورد "کتاب امیل و کارآگاهان"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این داستان فوق‌العاده‌ست!

1403/05/05 | توسطمبین ملایی
0
|