1. خانه
  2. /
  3. کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد

کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد

4.5 از 1 رأی

کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد

The Boy Who Swam with Piranhas
انتشارات: هوپا
٪15
240000
204000
معرفی کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد
کتاب «پسری که با پیراناها شنا کرد» رمانی نوشته ی «دیوید آلموند» است که اولین بار در سال 2012 منتشر شد. پس از این که سرپرست «استنلی»، «عمو ارنی»، از کار خود اخراج می شود، تلاش می کند تا نقشه ی بزرگ خود را عملی کند و یک کارخانه ی کنسروسازی در خانه اش به وجود آورد. وقتی جاه طلبی و طمع باعث می شود «عمو ارنی» سراغ ماهی قرمز و کوچک «استنلی» برود، «استنلی» که حسابی از این اتفاق عصبانی شده، خانه را ترک می کند و به یک سیرک می پیوندد. «استنلی» پس از مدتی کار در سیرک، «پانچو پیرلی» را ملاقات می کند: مردی که به خاطر نمایش منحصر به فرد و فوق العاده خطرناک خود یعنی شنا با پیراناها مشهور است. «پانچو» که در آستانه ی بازنشستگی است، قصد دارد جایگزینی را برای خود پیدا کند، و «استنلی» ممکن است گزینه ای مناسب باشد. اما از صفر شروع کردن، کاری خطرناک و پرزحمت است و همیشه افرادی هستند که تلاش می کنند جلوی تحقق آرزوها را بگیرند.
درباره دیوید آلموند
درباره دیوید آلموند
دیوید آلموند در سال 1951 میلادی متولد شد. اولین کتابش اسکلیگ نام داشت که در سال 2007 جایزه ی کارنگی را به دست آورد و در یک رای گیری عمومی، سومین کتاب محبوب کودکان اعلام شد و در سال 2010 نیز جایزه ی دوسالانه ی هانس کریستین اندرسن را از آن خود کرد. کتاب های دیگر او از جمله چشم بهشتی، گل و اسم من میناست تحسین مخاطبان و منتقدین را برانگیخته اند. آلموند از به چالش کشیدن استانداردهای جامعه و بحث درباره ی مضامین فلسفی و عمیق در کتاب های نوجوان و حتی کودکش وحشتی ندارد و شاید دلیل جذابیت روزافزون آثار او میان کودکان و بزرگسالان همین باشد.
نکوداشت های کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد

جسورانه، مبتکرانه و خنده دار.

Publishers Weekly

رمانی لذت بخش درباره ی ماهی، سرنوشت، خانواده، نور ماه، جنون و اسطوره.

Kirkus Reviews

داستانی دلنشین و صمیمی درباره ی کشف خویشتن.

Booktrust
قسمت هایی از کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد

«استن» از جایش بلند شد. در را باز کرد. عمویش برگشت طرفش. فریاد زد: «بفرمایین! خط تولید جدیدمون!» آن وقت قوطی کوچکی را بلند کرد که رویش با خط طلایی، درشت نوشته شده بود: کنسرو بی نظیر ماهی طلایی پاتز.

«پانچو» می رقصید و ماهی ها هم در اطرافش می رقصیدند. توی همان آبی می چرخیدند و تاب می خوردند که همین چند لحظه پیش صحنه ی وحشی گریشان بود. یکهو کسی داد زد: «نفس بکش پیرلی! نفس بکش!» بله، «پیرلی» از وقتی رفته بود توی آب تا حالا نفسش را نگه داشته بود.

هدف زندگی کردن چیست اگر هیچ خطری وجود نداشته باشد که با آن مواجه شویم و بر آن غلبه کنیم؟

مقالات مرتبط با کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد
چگونگی خلق «شخصیت های کودک» در داستان ها
چگونگی خلق «شخصیت های کودک» در داستان ها
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب پسری که با پیراناها شنا کرد" ثبت می‌کند