1. خانه
  2. /
  3. کتاب مارکس در واپسین سال ها (1883-1881)

کتاب مارکس در واپسین سال ها (1883-1881)

4.5 از 2 رأی

کتاب مارکس در واپسین سال ها (1883-1881)

زندگی نامه فکری
The Last Years of Karl Marx
انتشارات: نشر چشمه
٪15
78000
66300
معرفی کتاب مارکس در واپسین سال ها (1883-1881)
طبق نظرسنجی هایی که در سال های اخیر چند بنیاد سنجش افکار انجام داده اند، کارل مارکس تأثیرگذارترین فیلسوف تاریخ بشر است؛ این درحالی ست که در دهه های واپسین قرن بیستم چنان ضربه های سنگینی به تئوری و پراتیک انقلابی او وارد آمد، که بسیاری از مرگ قطعی اندیشه او سخن گفتند.
درباره مارچلو موستو
درباره مارچلو موستو
مارچلو موستو (1976) استادیار نظریه سیاسی در دانشگاه یورک است. کار موستو به تجزیه و تحلیل اندیشه کارل مارکس ، اهمیت فعلی آن و مارکسیسم متمرکز است. علایق تحقیق او همچنین شامل تاریخ اندیشه سوسیالیستی ، نظریه های بیگانگی و بحران های اقتصادی است. کتاب ها ، مقالات و فصل های او در مجلدات جمعی (بیش از 100) به 16 زبان منتشر شده است.
دسته بندی های کتاب مارکس در واپسین سال ها (1883-1881)
نظر کاربران در مورد "کتاب مارکس در واپسین سال ها (1883-1881)"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بنده دکتری جامعه شناسی هستم، با گرایش اقتصادی و توسعه. با ملاحظه به دانش بسیار ناچیز و اغلب اشتباه جامعه شناسان و همچنین عدم وجود شعور علمی در بین رشته‌های دیگر در ایران، توسعه رشته‌های علوم اجتماعی و در حقیقت مطالعات ذهن و عین در بین مثلا متخصصان این رشته‌ها در سطح پایینی قرار دارد و فوق العاده ضعیف است. به هر شکل با توجه به اینکه کتاب مورد نظر مربوط به مارکس هر چند تالیف آن توسط شخص غیر ایرانی است؛ اما بعید بدانم که مطالب تحول برانگیز عمیقی در آن پیدا شود و مانند برخی از کتب دیگر که مارکس را تایید و نقد کرده اند، این کتاب شاید خیلی به نظریات و تغییرات ارزشمند و دارای دیالکتیک کلان اشاره نکرده باشد. به هر شکل همانطور که برای برخی از استادان و دکترین جامعه شناس بیان کردم و بارها تکرار نمودم، مارکس یک شخصیت دوقطبی داشته و براساس بیش فعالی و رویکرد فشار ذهنی در حوزه‌ی فقر و عقده‌های روانی اقدام به انتشار مانیفست و نظریات و سخنرانی‌های خود نموده است. بنده مارکس را بهتر از خود او می‌شناسم. البته برخی از مطالب مارکس ارزشمند و قابل ستایش است، اما ارائه چنین مطالب و خروج دانش از ذهن او در راستای کمک به پیشرفت علمی نبوده بلکه نیت و انگیزه او بیشتر به سمت داشتن شخصیت مبارز و انقلابی میل می‌کرده است. یک فیلسوف بر پایه دانش خود با جهل مبارزه می‌کند و پایه و اساس انقلابی بودن او ریشه کنی جهل و یافتن رهیافت‌های جدیداست نه مبارزه با شخص، گروه یا طبقه خاص. اگر چنانچه در نظر داشتید مطالب بنده را به چاپ برسانید از طریق ایمیل r46.roshani30@yahoo.com ارتباط یا با تلفن ۰۹۳۹۲۴۴۵۴۱۶ تماس بگیرید.

1404/01/04 | توسطکاربر سایت
0
|