1. خانه
  2. /
  3. کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب

کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب

نویسنده: لئو اشتراوس
4 از 3 رأی

کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب

What is Political Philosophy?
ناموجود
20000
معرفی کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب
کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب
درباره زندگی خوب یا از جامعه خوب است. برای جامعه خوب یک امر کامل سیاسی وجود دارد. اگر این جهت گیری صریح شود ، اگر مردان آن را هدف صریح برای کسب دانش از زندگی خوب و جامعه خوب قرار دهند، فلسفه سیاسی پدیدار می شود ... مضمون فلسفه سیاسی ، اهداف بزرگ بشریت ، آزادی و حکومت یا امپراتوری است - اهدافی که می توانند همه انسانها را از حد فقیر خود فراتر ببرند. فلسفه سیاسی آن شاخه از فلسفه است که به زندگی سیاسی ، زندگی غیر فلسفی ، زندگی انسانی نزدیک ترین است. ما در این اثر مدام از خود خواهیم پرسید که فلسفه سیاسی چیست؟
اگر به دنبال پاسخ به این پرسش هستید این کتاب پیشنهاد های بسیار صریحی برای پاسختان ارائه خواهد دادو

کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب مجموعه ای متشکل از ده مقاله و سخنرانی و شانزده نقد کتاب که بین سالهای 1943 و 1957 تألیف شده است - شامل برخی از مشهورترین نوشته های لئو اشتراوس و صریح ترین اظهارات وی درباره مضامین شناخته شده وی است. مقاله اول تنها بیان گسترده اشتراوس در مورد معنای خود فلسفه سیاسی را ثبت می کند. سایر مقالات در مورد رابطه فلسفه سیاسی با تاریخ بحث می کنند ، گزارشی از فلسفه سیاسی قرون وسطی غیر مسیحی و مدرنیته کلاسیک اروپا را ارائه می دهند.
درباره لئو اشتراوس
درباره لئو اشتراوس
لئو اشتراوس (Leo Strauss)‏ (۲۰ سپتامبر ۱۸۹۹ در کیرشن آلمان – ۱۸ اکتبر ۱۹۷۳ در آناپولیس آمریکا) نظریه‌پرداز و مورخِ فلسفه سیاسی آلمانی - آمریکایی بود. تلفظ آلمانی نام او اشتراوس و تلفظ انگلیسی آن استراوس است.
اشتراوس در خانواده‌ای یهودی در آلمان به دنیا آمد. وی از تأثیرگذارترین نظریه‌پردازان فلسفه سیاسی قرن بیستم محسوب می‌شود. وی شاگردان زیادی را در دانشگاه شیکاگو تربیت کرد و محققان برجسته‌ای که به اشتراوسی‌ها معروف هستند، از مکتب فکری او پیروی می‌کنند. روش منحصربفرد و پیچیده اشتراوس در تفسیر آثار و اعتقادات نویسندگان بزرگ و انتقادات وی از مدرنیته باعث شده تا اشتراوس و مکتب فکری او مخالفان زیادی نیز داشته باشند.
بیشتر آثار اشتراوس به تفسیر متون قدیمی تاریخ فلسفه به ویژه آثار افلاطون و ارسطو اختصاص دارد که برای تفسیر آن‌ها از آثار فلاسفه مسلمان و یهودی قرون وسطی همچون ابن میمون و فارابی بهره می‌گیرد. وی از منتقدان فلسفه مدرن است و معتقد است که دیدگاه‌های فلاسفه قدیمی و ادیان وحیانی به مراتب محکم‌تر از نظرات پایه‌گذاران فکری مدرنیته همچون ماکیاولی، هابز، لاک و ژان-ژاک روسو بوده‌است و تلاش دارد تا نشان دهد که فلاسفه مدرن تنها با نادیده گرفتن استدلال‌های فلاسفه قدیمی توانسته‌اند بر آن‌ها پیروز شوند.
دسته بندی های کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب
مقالات مرتبط با کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب فلسفه سیاسی مقالاتی منتخب" ثبت می‌کند