1. خانه
  2. /
  3. کتاب زندگانی شاه عباس اول

کتاب زندگانی شاه عباس اول

4.17 از 6 رأی

کتاب زندگانی شاه عباس اول

(2 جلدی)
Shah Abbas I
انتشارات: نگاه
٪15
1175000
998750
معرفی کتاب زندگانی شاه عباس اول
یکی از تاثیرگذارترین حکمرانان ایران زمین، که عقاید ضد و نقیضی نسبت به عملکرد او وجود دارد، شاه عباس یکم معروف به شاه عباس بزرگ یا کبیر است. وی پنجمین پادشاه از سلسله پادشاهان صفوی و همچنین قدرتمند ترین آنان بود. زمانی که شاه عباس به سلطنت رسید، ایران درگیر ضعف پادشاهی و مشکلات قبیله ای بود ولی با استراتژی های موفق شاه جوان، صفویه قوی ترین دوران خود را تجربه کرد . البته قدم برداشتن در مسیر صعب پادشاهی تاثیرات روحی و روانی شدیدی بر او گذاشت که تا پایان عمر از آن ها رنج می برد و با وجود این که اقدامات زیادی در جهت آبادی ایران نظیر احداث قنات، پل، کانال آب، کاروانسرا و تفرج گاه و مسجد به نام او ثبت شده، ولی به دلیل رفتار بدبینانه ای که در قبال فرزندان پسر خود داشت، دیدگاه های منفی نسبت به او وجود دارد. با این حال اسم اصفهان و بزرگترین بناهای آن نظیر نقش جهان، عالی قاپو و چهل ستون با نام شاه عباس صفوی گره خورده است.

نصرالله فلسفی که یکی از چهره های بزرگ فرهنگی و نویسنده ، تاریخ نگارو مترجم معروف معاصر است، در کتاب زندگانی شاه عباس اول، به تفصیل از جنبه های مختلف زندگی این شخصیت تاثیرگذار در تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم سخن می گوید. تالیفات متعدد وی در زمینه ی ادبیات و تاریخ ایران زمین، به تحقیقات و قلم او اعتبار می بخشد و خواننده با اعتماد کامل به اثر، به زندگانی پر فراز و نشیب شاه عباس قدم می نهد. کتاب به سبب جامع بودن و نگارش سلیس که خواننده را کاملا در فضای آن برهه ی تاریخی قرار می دهد، معروف ترین اثر نصرالله فلسفی بوده و بارها به تجدید چاپ رسیده است.
درباره نصرالله فلسفی
درباره نصرالله فلسفی
نصرالله فلسفی (۱۲۸۰–۱۳۶۰ خورشیدی) تاریخ‌نگار، نویسنده و مترجم معاصر ایرانی است. نصرالله فلسفی فرزند میرزا نصرالله خان سوادکوهی مستوفی (از مستوفیان دربار قاجار) در ۹ آذر ۱۲۸۰ در تهران زاده شد. تحصیلات مقدماتی را در مدرسه‌های اقدسیه و آلیانس و دارالفنون فراگرفت و در وزارت پست و تلگراف مشغول به خدمت شد. فلسفی از جوانی به ترجمهٔ آثار ادبی علاقه نشان داد و در ابتدا چند داستان کوتاه از موریس لُبلان را در روزنامهٔ مرد آزاد به صورت پاورقی به چاپ رساند. طولی نکشید که به لحاظ دقت و رعایت امانت در ترجمه، در شمار بهترین مترجمان زبان فرانسه عصر خود شناخته شد. وی در سال ۱۳۰۷ چند ماهی در وزارت دادگستری به خدمت پرداخت، سپس به وزارت فرهنگ منتقل شد. از سال ۱۳۰۷ در دارالفنون، دانشسرای عالی و مدارس متوسطه تهران به تدریس تاریخ و جغرافیا و علوم ادبی پرداخت و با تأسیس دانشگاه تهران به عنوان استاد به تدریس تاریخ پیش از اسلام در دانشکده ادبیات مشغول گردید.
'نصرالله فلسفی از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۴۰ در سمت رایزن فرهنگی ایران در ایتالیا و اسپانیا مشغول خدمت بود تا سرانجام در سال ۱۳۴۳ به درخواست خودش بازنشسته شد و در اروپا ساکن گشت. وی هم چنین مدتی نیز استاد مدعو در دانشگاه استراسبورگ فرانسه بود.
نصرالله فلسفی علاوه بر نویسندگی و ترجمهٔ کتاب‌های بسیار، مقالات تحقیقی دربارهٔ تاریخ و ادبیات ایران در نشریات به چاپ رساند. مقالات تحقیقی او دربارهٔ تاریخ و ادبیات ایران در نشریه‌هایی چون تعلیم و تربیت، مهر، سخن، شفق سرخ، اتحاد، یغما، وحید، مجلهٔ دانشکده ادبیات و علوم انسانی تبریز، نشریه کتابخانه ملی، تبریز و وحید به چاپ رسیده‌است. فعالیت‌های روزنامه‌نگاری او در طی چهار دهه شامل مدیریت چندین مجله در دوره‌های مختلف بود که از آن جمله‌است: کفالت مجله پست و تلگراف (فقط سه شماره ۱۳۰۴)، مجله ایران (نشریه کلوپ بین‌المللی ایران برای تمبر و مجموعه‌های دیگر از ۱۳۰۱ تا ۱۳۱۱)، مجله تعلیم و تربیت (وابسته به وزارت معارف، ۱۳۱۳–۱۳۱۴)، مجلهٔ مهر (از ۱۳۱۲ به مدت چهارسال)، مدیریت و سردبیری مجله هفتگی امید (از ۱۳۲۲ به مدت سه سال)، و مجلهٔ ایرانیکا به زبان ایتالیایی (در دورهٔ رایزنی فرهنگی در ایتالیا).
نصرالله فلسفی در دوم خرداد ۱۳۶۰، یک ماه پس از ورود به ایران، زندگی را بدرود گفت و در شهر ری در شاه عبدالعظیم به خاک سپرده شد.

قسمت هایی از کتاب زندگانی شاه عباس اول

شاه عباس جوانی باهوش و مدبر و جسور و قدرت جو و آهن دل و بی رحم و سخت کش بود. به دستیاری این صفات نیک و بد، در مدت کوتاهی مدعیان قدرت شاه و سران صاحب نفوذ قزلباش را از میان برداشت و چنانکه آرزوی ایرانیان بود، دست بسیاری از سرداران و حکام ترک نژاد را از فرمانروایی کوتاه کرد. استقلال سیاسی و وحدت ملی ایران، پس از انقراض دولت ساسانی، در حقیقت به همت این پادشاه بزرگ تجدید شد و دولت ایران به راهنمایی عقل و تدبیر او در سیاست داخلی و خارجی راه تازه ای پیش گرفت که مایه قدرت و بلندنامی و شهرت آن در سراسر جهان گردید. کشور پهناور و آبادان و آسوده و دولت نیرومند و نامدار و ثروتمندی که شاه عباس به وجود آورد، بی شک محصول استعداد ذاتی و نبوغ و حسن سیاست و تدبیر و موقع شناسی و روشنفکری و جسارت و بی باکی شخص او بود. در سیاست داخلی قدرت شاه و حکومت مرکزی را برتر و لازم تر و گرامی تر از هر چیز می شمرد، تا آنجا که درین راه فرزندان عزیز خود را نیز، به خطا یا به حق، فدا کرد. در کار آباد کردن کشور هیچ گاه از ایجاد شهرهای تازه و ساختن راه ها و پل ها و کاروانسراها و مساجد و امثال آن فارغ نمی نشست. امنیت ایران و آسایش طبقات عامه در زمان او، کم نظیر بوده است. در سیاست خارجی نیز باید گفت که روابط سیاسی و تجاری ایران با کشورهای در حقیقت از زمان او آغاز شد.

نظر کاربران در مورد "کتاب زندگانی شاه عباس اول"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

قبلا قیمت دلار ساعتی بالامیرفت الان کتاب... اما درهرصورت اونکه کتاب نخون باشه مجانی هم نمیخونه

1403/09/29 | توسطصادق حسین پور
0
|

چاپ قدیمی کتاب رو دارم از انتشارات علمی که پنج جلد هست در سه مجلد و حدود ۲۱۰۰ صفحه !

1401/11/21 | توسطآرش ایجاد
2
|

این کتاب تا یکی دوماه پیش 190 هزار تومان قیمت گذاری شده بود .چرا ظرف مدت کوتاه این کتاب 535 هزار تومان قیمت گذاری شده ؟! وضع اقتصادی مردم بهتر شده یا اینکه تلاش برای کاهش مطالعه کنندگان صورت گرفته ؟

1401/06/03 | توسطبهمنی - کاربر سایت
30
|

چه خبره 1398 صفحه کتاب 535000تومان ؟!

1401/06/02 | توسطرهنما - کاربر سایت
11
|

کتاب زندگانی شاه عباس از نصرالله فلسفی رو خوندم از انتشارات نگاه متأسفانه پنج صفحه از کتاب وجود نداره 545تا550چاپ نشده

1400/12/03 | توسطجواد - کاربر سایت
0
|
پاسخ ها

سلام و وقت به خیر. لطفن مشکلتان را از طریق میل شکایات سایت همراه با شماره فاکتور اعلام کنید. رسیدگی می‌شود. متشکریم از شما

1400/12/04|توسطمدیر سایت
0

از هر 10 تا کتاب 5 تاش کسری چاپ داره . مشتری باید صفحه به صفحه کنترل کنه تا کلاه سرش نره

1401/07/25|توسطکاربر سایت
9