تایلر در تعریف جامعه خود از مفهوم انسان شناختی فرهنگ چنین می گوید: فرهنگ یا تمدن به معنای وسیع و قوم شناسانه کلمه، به کلیت پیچیده ای اطلاق می گردد که مشتمل است بر دانش ها، باورها، هنر، اخلاقیات، قوانین، آداب و رسوم، و تمام انواع دیگر توانایی ها و عاداتی که آدمی به عنوان عضو جامعه کسب کرده است.
چنان که ملاحضه می شود در تعریف او تمایزی بین سازمان اجتماعی و نهادهای اجتماعی و مفهوم کلی فرهنگ وجود ندارد.این استفاده فراگیر از اصطلاح فرهنگ را بوآس، مالینوفسکی، و دیگر قوم شناسان نیز ادامه دادند.
فصل های این کتاب از منابع مختلفی گردآوری و ترجمه شده و به ترتیبی قرار گرفته اند تا برداشت و تگرش جامعی از موضوع فرهنگ و زمینه های مرتبط با آن و همچنین روند مطالعات و پژوهش های فرهنگ شناختی در اختیار خوانندگان بگذارند. هر چند بسیاری از این منابع در زمره مطالعات کلاسیک فرهنگ قرار دارند و در نیمه دوم قرن بیستم به نگارش درآمده اند. اما به همین دلیل نیز از اهمیت ویژه ای برخوردارند. زیرا بسیاری از کارهای مهم و بدیع در این زمینه از سوی پژوهندگان و نویسندگانی نامدار در همان سال ها انجام یافت، کارهایی که از لحاظ اصالت و نوآوری در طرح موضوعات پژوهشی از جمله آثار ماندگار در مطالعات فرهنگی به شمار رفته اما آنچنان که شاید در متون فارسی انعکاس نیافته اند.
کتاب فرهنگ