1. خانه
  2. /
  3. کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی

کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی

نویسنده: جسیکا بنت
3.2 از 1 رأی

کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی

(راهنمای بقا در محیط های جنسیت زده)
Feminist Fight Club
٪15
249000
211650
معرفی کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی

داستان کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی در مورد یک باشگاه مبارزه است ، اما بدون جنگ و بدون مردان. هر ماه ، زنان در آپارتمان یک دوست جمع می شوند تا از سرخوردگی شغلی، جنسی و نکات تجاری باهم بحث میکنند تا بهترین راه حل برای مقابله با آنها را باهم به اشتراک بگذارند و اینچنین است که شما آنها را گروهی آگاهی بخش بشناسید. این زنان دورهم جمع نمی شوند که فقط حرف بزنند بلکه آنها می خواهند تاکتیک های نبرد با این مشکلات را پیدا کنند. به این دلیل کلوپ مبارزه به وجود آمد.

جسیکا بنت در باشگاه مشت زنی فمینیستی، داستان های افراد را با مشاوره های تحقیقاتی و آمار ترکیب می کند. بنت واژگان جدیدی را برای مشکلات جنسی که زنان هر روز با آنها روبرو می شوند را ارائه کرده است.باشگاه مشت زنی فمینیستی کتابی با دو وجه است: وجهی مانیفستی و وجهی هدایتگر این کتاب راهنمایی جدی و درعین حال طنزآمیز است که جنسیت زدگی زیر پوستی را در محیط کار به تصویر می کشد. همچنین توصیه هایی جالب، دقیق و عملی برای خواننده دارد تا نسل جدید زنان شاغل را برای مقابله با آن تقویت کند.
درباره جسیکا بنت
درباره جسیکا بنت
جسیکا بنت (متولد 1981) یک روزنامه نگار آمریکایی است که در مورد جنسیت، مسائل جنسیتی و فرهنگ می نویسد. او نخستین ویراستار جنسیتی برای نیویورک تایمز و نویسنده سابق در Time است. او نویسنده ''Feminist Fight Club: A Survival Manual for a Sexist Workplace'' (هارپر کالینز، 2016) و سردبیر''This Is 18: Girls Lives Through Girls’ Eyes'' (Abrams، 2019) می باشد.

نکوداشت های کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی

ابزارهای جذاب ، خنده دار و پر کاربرد برای مقابله با سکسیسم محل کار که هر زن باید بلد باشد.

New York Times

خنده دار وجذاب، یک راهنمای خوب و یکی از آن کتابهایی که هر شخص ، و نه فقط هر زن باید آن را بخواند.

Glamour
قسمت هایی از کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی

در ابتدا فقط یک باشگاه مشت زنی ساده بود؛ اما باشگاهی بدون مبارزه و البته بدون حضور مردان... هر ماه، زنان در آپارتمان یکی از دوستانشان دور هم جمع می شدند و درباره آزردگی هایشان از محیط کار حرف می زدند؛ حتی گاه به یکدیگر توصیه هایی می کردند تا شاید تحمل کردن شرایط برایشان راحت تر شود. شاید شما اسمش را بگذارید گروه های آگاهی دهنده اما مشکلات دنیای کسب و کار امروز نسبت به روزگار مادرانمان پیچیده تر شده، کمتر به چشم می آید و به همین دلیل سخت تر می توان آن را تشخیص داد. امروزه، زنان فقط به دور هم نشستن و درددل کردن نیاز ندارند، بلکه به تاکتیک هایی برای مبارزه نیازمندند... این گونه شد که کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی به دنیا آمد.

نظر کاربران در مورد "کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

راهنمایی برای بقا در جوامع جنسیت‌زده✌🏻 این کتاب رو از دوستی ارزشمند هدیه گرفتم. قصد جدی من برای خوندنش، برمی‌گرده به چند ماه پیش که سر کلاس‌های دانشگاه متوجه رفتار جنسیت‌زده‌ی بیشتر مسولین و اساتید شدم...کوچک‌ترینش این بود که خیلی از استاد‌ها موقع درس دادن، بیشتر وقت و تمرکز و ارتباط‌گیری خودشون رو، صرف سمتی از کلاس می‌کردند که آقایون نشسته بودند!..اوایل فکر کردم توهم زدم و دارم زیادی شلوغش می‌کنم و بهتره غر نزنم... ولی بعد وقتی با دخترهای دیگه‌ی کلاس موضوع را مطرح کردم متوجه شدم اون‌ها هم همین حس رو دارند و این احساس در واقع حقیقت در حال رخ دادن سر کلاس‌های دانشگاهه... خلاصه اینکه، خوندن این کتاب چیزهای جدیدی بهم یاد داد. راهکارهای جالبی داشت...با تمام حرف‌هاش نمی‌تونستم موافق باشم اما قطعا بخش قابل توجهی از اون‌ها رو تجربه کرده بودم و قبول داشتم. بعد از کتاب زنان نامرئی، خوندن این کتاب برای بالا بردن آگاهی و توان ایستادگی، در جامعه‌ی جنسیت‌زده‌ی امروز ما، گزینه‌ی خوبیه و ارزش مطالعه داره. به امید روزی که شکاف طبقاتی، جنسیتی،نژادی، مذهبی و کلا هرگونه شکافی که ربطی به تلاش و اراده‌ی فرد نداره وجود نداشته باشه🤍

1401/06/19 | توسطنسترن معصومی
24
|