کتابی طوفانی.
این کتاب به ما یادآوری می کند که رضایت خاطر ناشی از کار کردن حتی با یک کتاب نسبتا کوتاه ، بخشی از مقابله با انحرافات ، بن بست ها و حواس پرتی است.
پدر نهال، همسر من، ادیبی ایرانی بود که از جمله کارهایش، پژوهشی بود درباره یک صحاف بغدادی، به نام ابن ندیم که در قرن دهم زندگی می کرد. می دانید که ایرانیان صحافی را ابداع کرده اند و حتی جلد کتاب، که نوشته را به طور کامل حفظ می کند، از ابتکارات آن ها بوده است.
باید بگویم که کاری سخت تر از تنظیم کتابخانه نیست. مگر اینکه پیش از آ«، مختصر نظمی به دنیا بدهیم. چه کسی می تواند دل به دریا بزند و به این کار بپردازد؟ کتاب ها را چه طور باید چید؟ برحسب موضوع؟ اما در این صورت، چون قطع کتاب ها با هم بسیار تفاوت دارد، ناگزیر باید طبقه بندی کتابخانه را تغییر داد. برحسب قطع؟ برحسب زمان؟ برحسب نویسنده؟
عالی عالی عالی، کتابیست برای عاشقانِ کتاب. در حین خودندش هیجان زده میشدم و بدون خستگی میخوندمش. واقعا لذت بردم
کتاب در «از کتاب رهایی نداریم» نقش اصلی داستان یا همان قهرمان داستان را بازی میکند و آنچه مدام به آن ارجاع داده میشود خود کتاب است. این اثر در مجموع یک هدف دارد و آن پرداختن به طیف وسیعی از موضوعات درخصوص کتاب است: از کتاب اولیه گرفته تا ایدهی کتابخانه. اومبرتو اکو و ژان کلود کریر در این اثر دربارهی وجوه گوناگون کتاب گفتوگو میکنند: کتابهای قدیمی و عتیقه، تجربههای شخصی پیدا کردن کتابهای قدیمی، کتابهای نابودشده یا فراموششده، کتاب الکترونیک و… . خوانندگان با مطالعهی این اثر این احساس را دارند که میان دو فردِ خورهی کتاب و باسواد نشستهاند و به بحثهای متنوع آنها گوش میکنند و میآموزند. این دو کتابخوان قهار در طول گفتوگوی خود به این نکته نیز اشاره میکنند که کتاب زنده خواهد ماند و همانطور که چرخ، قاشق و… از زمانی که اختراع شده تغییری نکرده، کتاب هم تغییری نخواهد کرد. حافظهی قوی و بیان گیرای گفتوگوکنندهها و ارجاعهای مناسب به ادبیات، این کتاب را متمایز و ارزشمند کرده است.
از سایت انتشارات نیلوفر متن کپی پیست کردن کاری نداره 😏 همه بلدن و البته نه نشانهی فرهیختگی و کتابخوانی بلکه نشانهی بی مایگی و جهالته.
مصاحبه با دو غول و نویسنده بزرگ و به شدت کتاب باز . پر از نکات تاریخی و هنری و علمی و فرهنگی. برای عاشقان کتاب و هنر به شدت جذابه. این کتاب با موضع مشخص این سوال رو جواب میده که در این عصر دیجیتال و ارتباطات چرا هنوز باید کتاب کاغذی مطالعه کنیم نه پی دی اف
کتابیست بسیار جذاب و خواندنی برای عاشقان کتاب، من که خیلی خیلی دوستش داشتم.
در این کتاب گفتگو محور دو شخصیت بسیار مهم امبرتو اکو و ژان کلود کریر به بیان نظراتشان درباره کتاب و مسائل مرتبط با کتاب میپردازند. مسائلی مختلفی از جمله از بین رفتن کتاب کاغذی مطرح میشه و هر دو درباره این مسئله نظر خودشان را بیان میکنند. کتاب برای کسانی که عاشق کتاب خواندن هستند اطلاعات مفید و جالبی داره.