کتاب فلسفه عشق

Philosophy of Love: A Partial Summing-Up
کد کتاب : 2448
مترجم :
شابک : 978-600-490-041-6
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 134
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2009
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 7
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

از کتاب های پرفروش در اروپا و آمریکا

معرفی کتاب فلسفه عشق اثر اروینگ سینگر

کتاب فلسفه عشق، اثری نوشته ی اروینگ سینگر است که نخستین بار در سال 2009 به چاپ رسید. سینگر در این اثر بسیار خواندنی، با لحنی صمیمی و حتی گاهی اوقات محاوره ای، به موضوعاتی همچون تاریخ عشق رمانتیک، آرمان افلاطونی، عشق شهسوارانه، عشق در دوره ی رمانتیک در قرن نوزدهم، ماهیت احساس، مفهوم یکی شدن (و عواقب آن)، تفکرات درباره ی عشق در آثار فروید، شوپنهاور، نیچه، سارتر و سایر نویسندگان، و عشق در ارتباط با دموکراسی و اگزیستانسیالیسم و خلاقیت می پردازد. نوشته های سینگر در باب عشق، نشانگر آموخته های او به عنوان فیلسوفی معاصر است که اطلاعاتی جامع از سایر اندیشمندان و نویسندگان فعال در این عرصه دارد. کتاب فلسفه عشق، اثری فوق العاده جذاب است که درکی جدید از این احساس قدرتمند و تأثیرگذار در زندگی انسان ها به مخاطبین می بخشد.

کتاب فلسفه عشق

اروینگ سینگر
اروینگ سینگر، زاده ی 24 دسامبر 1925 و درگذشته ی 1 فوریه ی 2015، استاد فلسفه و نویسنده ای آمریکایی بود. سینگر برای 55 سال عضو هیئت علمی دانشگاه MIT بود و بیش از بیست کتاب به رشته ی تحریر درآورد. او در آثار خود به موضوعاتی چون سینما، عشق، جنسیت و البته فلسفه پرداخته است. سینگر علاوه بر فعالیت در دانشگاه MIT، سابقه ی تدریس در دانشگاه های معتبر دیگری همچون دانشگاه میشیگان، دانشگاه هاروارد و دانشگاه جان هاپکینز را دارد.
نکوداشت های کتاب فلسفه عشق
A model methodology for seeking greater understanding of the philosophy of love.
یک متودولوژی نمونه برای کسب درکی وسیع تر از فلسفه ی عشق.
Publishers Weekly Publishers Weekly

Everyone can learn something from this book.
هر کسی می تواند چیزی از این کتاب بیاموزد.
Library Journal Library Journal

Marvelous.
شگفت آور.
Notre Dame Philosophy Reviews

قسمت هایی از کتاب فلسفه عشق (لذت متن)
از پاره ای جهات درست است که مفهوم عشق رمانتیکی را که امروز می شناسیم می توان به نسبت جدید دانست. اما برداشت رایج بیش از اندازه نابسنده است. چیزی که ما عشق رمانتیک می نامیم متعلق به تحول فکری ای است که با آغاز رمانتیسم در جهان مدرن شروع می شود. از همین رو، مفهوم مربوطه را به درستی عشق «رمانتیک» خوانده اند و برای تأکید بر ارتباط آن با رمانتیک ها و رمانتیسم آن را با حرف بزرگ به صورت Romantic نوشته اند.

برای کسی که با آن گونه پژوهش هایی که من انجام داده ام آشنا باشد، روشن است که بسیاری از عناصر عشق رمانتیک قرن نوزدهم از فلسفه و ادبیات یونان باستان، داستان ها و افسانه های یونانی، از آثار دوره شکوفایی مسیحیت، از واکنش علیه مسیحیت در دوره نوزایی و سپس از شیوه های متنوع اندیشه در قرن هفدهم و اوایل قرن هجدهم سرچشمه می گیرد. واقعا نمی شود این پیوستار را به دو دوره مجزا تقسیم کرد و گفت دوره نخست پیش از آن است که هرگونه تصوری درباره عشق رمانتیک وجود داشته باشد، و دوره بعدی اندیشه دویست سال گذشته را در برمی گیرد که این مفهوم را در مرکز توجه قرار داده است. بنابراین این ادعا که عشق رمانتیک اختراع دوره اخیر است ارزش محدودی دارد و ظاهرا اشتباه است.

شکسپیر از جهات مختلف منتقد چیزی بود که امروز «عشق شهسوارانه» می خوانیم و در سده های میانه و به مدت حدودا پانصد سال شکوفا بود. او در برابر عشق شهسوارانه مفاهیمی را صورت بندی کرد که در نهایت به دیدگاه های رمانتیک قرن نوزدهمی، چه خوشبینانه چه بدبینانه، بدل شدند. شکسپیر در بیان و صورت بندی این اندیشه ها سهم مهمی داشت.