1. خانه
  2. /
  3. کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 1 رأی

کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

پیتر خرگوشه و دوستانش 17
The Tale of Ginger and Pickles
انتشارات: قدیانی
٪15
45000
38250
3.1 از 1 رأی

کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

The Tale of Ginger and Pickles
ناموجود
5000
معرفی کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی
کتاب «قصه ی زنجبیل و ترشی» داستانی است درباره یک گربه زرد به نام زنجبیل و یک سگ شکاری به نام ترشی. زنجبیل و ترشی یک مغازه کوچک دارند که در آن همه چیز پیدا می شود از دستمال های قرمز خال دار گرفته تا سنجاق سر و گوشت دنده. موش ها و خرگوش ها و بقیه مشتری ها با وجود اینکه کمی از زنجبیل و ترشی می ترسند، بیشتر وقت ها از مغازه آن ها خرید می کنند و معمولا سراغ مغازه تابیتا توییچیت، تنها مغازه دیگر روستا نمی روند زیرا تابیتا نسیه نمی دهد اما زنجبیل و ترشی هرقدر که بخواهند به آن ها نسیه می دهند. فروش زنجبیل و ترشی خیلی زیاد است اما هیچ پولی در دخل مغازه جمع نمی شود. تا اینکه نزدیک آغاز سال نو می شود و هنگام حساب و کتاب. زنجبیل و ترشی کم کم متوجه می شوند بدهی مشتری ها به آن ها خیلی زیاد است و باید به فکر چاره باشند.
درباره بئاتریکس پاتر
درباره بئاتریکس پاتر
هلن بیترکس پاتر (Helen Beatrix Potter)،(زاده ۲۸ ژوئیه ۱۸۶۶ لندن – درگذشته ۲۲ دسامبر ۱۹۴۳ میلادی)، نویسندهٔ کودکان، تصویرگر و دانشمند علوم طبیعی اهل انگلیس بود.
وی ۲۳ کتاب در مجموع به تحریر درآورد که مشهورترین آن «قصه پیترخرگوشه» نام داشت که به ۳۵ زبان ترجمه و ۱۵۱ میلیون نسخه فروش داشته‌است. هلن بیترکس پاتر، در خانواده‌ای ثروتمند بزرگ شد و در کودکی بسیار تنها و منزوی زندگی کرد و به دلیل پرورش یافتن در اسکاتلند و کنار دریاچه «دیستریکت»، علاقه ویژه‌ای به این محیط سبز و وحشی داشت و همین فضا را در غالب تصویرسازی‌هایش نیز جاودان کرده‌است. وی پس از مدتی شروع به مطالعه و طراحی قارچ‌ها و جلبک‌ها کرد و این پژوهش‌ها باعث شد تا او به عنوان یک محقق قارچ‌شناس در انگلستان مورد احترام قرار گیرد. وی برای کتاب‌های کودک که دربارهٔ یک خانواده خرگوش به نام «پیتر خرگوشه» در ۲۳ جلد نوشت و در سال ۱۹۰۲ آن را منتشر کرد، از شهرتی جهانی برخوردار شد. او سال ۱۹۰۳ کتاب بعدی اش با عنوان «ماجرای نوتکین» را نوشت. پاتر نوشتن را سال ۱۹۲۰ به دلیل ضعف بینایی کم کرد. «داستان دو موش بد»، «داستان بچه گربه تام» و «داستان رابینسون خوک کوچولو» از دیگر آثار اوست.
مقالات مرتبط با کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی" ثبت می‌کند