1. خانه
  2. /
  3. کتاب فراز و فرود شیخ خزعل

کتاب فراز و فرود شیخ خزعل

3.4 از 1 رأی

کتاب فراز و فرود شیخ خزعل

Sheikh Khazal
انتشارات: اختران
٪15
460000
391000
معرفی کتاب فراز و فرود شیخ خزعل
کتاب چگونگی به قدرت رسیدن شیخ خزعل، افزایش قدرت و سطوت او، همچنین روابط وی با مراکز قدرت و نیروهای اثر گذار محلی، منطقه ای و جهانی در عرصه تعاملات سیاسی را در ۱۴ فصل به تفصیل مورد کنکاش قرار داده است. عبدالنبی قیم با مطالعه دقیق اسناد و کتاب های بسیاری کوشیده است تصویری دقیق از اوضاع اقتصادی و اجتماعی خوزستان این سال ها ارائه دهد. به این ترتیب ما روایت روی کارآمدن این اعجوبه قبیله ای را مرور خواهیم کرد که با مرگ پدر و به قتل رساندن برادر بزرگ تر به سوی قدرت خیز برمی دارد و در اندیشه نشستن بر اریکه سلطنت عراق است. وقوع انقلاب مشروطه در سال ۱۲۸۵ (۱۹۰۶ه. ش)، کشف اولین چاه نفتی خاورمیانه در سال ۱۹۰۸، شعله ور شدن آتش جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۴، اضمحلال و فروپاشی امپراتوری عثمانی ، روی کار آمدن بلشویک ها و تشکیل اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۱۷و سقوط خاندان قاجار و برآمدن رضاخان اتفاق های مهمی است که در دوره حکومت شیخ خزعل روی می دهد.
درباره عبدالنبی قیم
درباره عبدالنبی قیم
عبدالنبی قَیّم (چهارم اردیبهشت ۱۳۳۵ در آبادان)، نویسنده، پژوهشگر، فرهنگ نویس، ایرانی و نویسنده و گردآورندهٔ فرهنگ معاصر عربی فارسی است. قَیّم از عرب‌های ایرانی است. کتاب فرهنگ لغت «قیم» از برجسته‌ترین آثار او در ایران که به چاپ سیزدهم رسیده‌است. وی همچنین در زمینه تاریخ اهواز تالیفاتی دارد. 
دسته بندی های کتاب فراز و فرود شیخ خزعل
نظر کاربران در مورد "کتاب فراز و فرود شیخ خزعل"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

با سلام کسی این کتاب رو خونده؟ من از دیکشنری قیم استفاده کردم ولی نسبت به سواد تاریخی و یا بی طرفی نویسنده اطلاعی ندارم کتاب موضوع جالی داره می‌خوام بدونم ایا اطلاعات داخل کتاب هم بی طرفانه و علمی نوشته شده است؟

1403/08/25 | توسطMahbod Sadeghi
0
|

نه مردمان تمدن ایلام و نه پادشاهی میسان که در جغرافیای امروزینش عرب زبان‌های عزیز ایران هستند هیچکدام به زبان عربی صحبت نمیکردند. (بلکه ایلامی (تا زمان اسکندر) و خوزی که گویشی از ایلامی بود سخن میگفتند) زبان ایلامی زبانی تک خانواده است (مثل کردی و فارسی که از یک ریشه اند با زبان دیگری مثل عربی یا... از یک ریشه نیست ) و امروزه مثل زبان مردم مصر منقرض شده و فقط در کتیبه‌های باستانی موجود است و این زبان در زمان هخامنشیان دارای جایگاه بوده و کتیبه به این زبان نوشته میشده. و همچنین تا زمان ساسانیان قوم عرب در غرب فرات سکنی داشتند (پادشاهی لخمی‌ها در منطقه حیره) بنابراین اجداد هم میهنان عزیز عرب زبان ما یا مثل اریایی‌ها و ترک‌ها به این مکان کوچ کرده اند یا همچون مصریان در میان اعراب مهاجر رفته رفته عرب زبان شدند.

1402/12/16 | توسطبنیامین تاتار
3
|

عرب‌های خوزستان دو دسته هستند عده ای عرب‌های مدینه هستند که 1400 سال پیش به خوزستان آمدند و دسته دیگر که زبانشان تغییر کرد و عربی شد

1400/06/29 | توسطکامران - کاربر سایت
1
|
پاسخ ها

البته اگر از منطق شما وارد بحث بشیم مطمئنا شما هم بنابر اریایی بودن هم مهاجر به این سرزمین هستید قبل از ورود اریایی ها قوم وتمدن عیلامی در خوزستان و اطراف وجود داشته وتاکنون مخل بازدید تاریخدانان جهان است

1400/10/19|توسطزهیری - کاربر سایت
10

جنوب و جنوب غربی خوزستان از عهد باستان محل سکونت اعراب تبعه ایران بوده که نه از مدینه آمده بودند و نه اینکه عرب زبان شدند که عرب بودند همانگونخ که اعراب ساکن در سایر نقاط خارج از ایران بودند

1401/02/03|توسطکاربر سایت
6

کامران ! وقتی اطلاعات تاریخی نداری اظهار نظر نکن چرا که اعراب ساکن خوزستان از دیرباز در منطقه سکونت داشتند و بخشی از عراق عرب نیز جزئی از امپراتوری ایران بود که در طول تاریخ و بتدریج بسیاری سرزمین‌ها از جمله بخش‌های عرب نشین عراق عرب از ایران جدا شدند . هیچ عربی نه از مدینه در خوزستان ساکن شده و نه هیچ ایرانی عرب زبان شده ؟!

1402/05/26|توسطسراج - کاربر سایت
2