1. خانه
  2. /
  3. کتاب جان دادن در راه ایده ها

کتاب جان دادن در راه ایده ها

3.1 از 1 رأی

کتاب جان دادن در راه ایده ها

Dying for Ideas
٪15
198000
168300
معرفی کتاب جان دادن در راه ایده ها
سقراط، هیپاتیا، جوردانو برونو، توماس مور و یان پاتوکا چه وجه مشترکی دارند؟ اول اینکه همه آنها یک روز با سخت ترین انتخاب روبرو شدند: به عقاید خود وفادار بمانید و بمیرید یا آنها را کنار بگذارید و زنده بمانید. دوم، همه آنها مردن را انتخاب کردند. مرگ تماشایی آنها نه تنها به بخشی جدایی ناپذیر از زندگینامه آنها تبدیل شده است، بلکه از آثار آنها نیز جدایی ناپذیر است. « کتاب جان دادن در راه ایده ها » در نوع خود یک اثر فلسفی است. شاید سقراط هرگز خطی ننوشته باشد، اما مرگ او یکی از بزرگترین پرفروش‌ترین آثار فلسفی در تمام دوران است.
کتاب "جان دادن در راه ایده ها " وضعیت محدودی را بررسی می‌کند که فیلسوفان در آن قرار می‌گیرند که تنها وسیله متقاعدسازی که می‌توانند از آن استفاده کنند بدن‌های در حال مرگ خودشان و تماشای عمومی مرگشان است. این کتاب داستان رویارویی فیلسوف با مرگ را از چند زاویه بازگو می کند: سنت فلسفه به عنوان هنر زندگی. بدن به عنوان محل تعالی خود؛ مرگ به عنوان یک موضوع فلسفی کلاسیک؛ رام کردن مرگ و خودسازی؛ در نهایت، قربانی شدن فیلسوفان و اجرای زنده آنها از مرگ یک شهید، به دنبال آن مرگ و ناپدید شدن در اسطوره.
مردن برای ایده ها در حالی که ریشه در تاریخ فلسفه دارد، تمرینی برای شکستن مرزهای انضباطی است. این کتابی است درباره سقراط و هایدگر و همچنین درباره «روزه تا مرگ» و خودسوزی گاندی. درباره ژیرار و پازولینی و خودسازی و هنر است
درباره کاستیکا براداتان
درباره کاستیکا براداتان
کاستیکا براداتان استاد علوم انسانی در دانشگاه صنعتی تگزاس و محقق دانشگاه کوئینزلند استرالیاست. همچنین سردبیری بخش مطالعات تطبیقی و دینی لس‌آنجلس ریویو آو بوکز را بر عهده دارد.
نکوداشت های کتاب جان دادن در راه ایده ها

این کتاب به خوبی طراحی شده است و هر فصل بر اساس فصل قبلی ساخته شده است... مردن برای ایده ها بحثی روشن از فناپذیری و تصویری بی دریغ از غایات فلسفه است - به هر دو معنای کلمه

Australian
قسمت هایی از کتاب جان دادن در راه ایده ها

گزنفون در خاطرات از زبان سقراط می گوید: «اگر دیدگاه هایم را با روایتی رسمی آشکار نکنم، با رفتارم آشکارشان می کنم. فکر نمی کنید که اعمال شاهدی معتبرتر از کلمات اند»؟ مطمئنا آیرونی سقراط را می گیریم: این آقا، همین سخن ساز بی رقیب و مکالمه گر وسواسی و روده دراز، از کلمات به زبان آمده بدگویی می کند. ولی دقیقا چون از دهان کسی مثل سقراط درآمده است، باید به این بینش توجه دقیق تری بکنیم. سقراط، مثل معدودی از اندیشمندان پیش و پس از خود، قدرت زبان را می فهمید اما کاملا آگاه بود که فیلسوف باید از زبان فراتر برود، چون فلسفه همان قدر که به زبان متکی است، باید بر آن فائق هم بشود. اگر فلسفه بخواهد معنادار بماند، نباید به توصیف چیزها رضایت دهد، بلکه باید سبب وقوع چیزها شود، یعنی موجب تغییر گردد. اغلب بر اساس آن تغییر (ولو کوچک) است که می توان گفت فلسفه آیا زنده است یا مرده. می توانم این سیر فکری را یک قدم جلوتر ببرم و بگویم که کانون فلسفه، جایی که فلسفه بیتوته کرده است، کتاب یا مقالهٔ دانشگاهی نیست، بلکه تن فیلسوف است. فلسفه وجودی چنان که باید و شاید ندارد، مگر آنکه در یک بشر مجسّم شود.

مقالات مرتبط با کتاب جان دادن در راه ایده ها
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جان دادن در راه ایده ها" ثبت می‌کند