1. خانه
  2. /
  3. کتاب آخرین شیطان

کتاب آخرین شیطان

4 از 1 رأی

کتاب آخرین شیطان

Collected stories : Gimpel the fool to the Letter writer
٪5
125000
118750
معرفی کتاب آخرین شیطان
"آخرین شیطان" مجموعه ای داستان های کوتاه نوشته شده توسط "ایزاک باشویس سینگر"، نویسنده ی یهودی اروپای شرقی است که با افزایش خطرات ناشی از شکل گیری قدرت در آلمان نازی، کشورش لهستان را به مقصد آمریکا ترک گفت و حرفه ی داستان نویسی خود را در آنجا ادامه داد؛ اما آنچه از چنگال جنگ بر پیکر او و هم کیشان لهستانی اش بر جای مانده بود هرگز ترمیم نشد و تا ابد در داستان های او خودنمایی می کرد. وی نویسنده ای وفادار به سنت و ملیت خود بود و با اینکه در امریکا زندگی می کرد اما داستان هایش را به زبان انگلیسی به نگارش در نیاورد و از زبان مادری اش برای نوشتن آن ها بهره گرفت.
مجموعه ی "آخرین شیطان" از نه داستان کوتاه تشکیل شده که با وجود عدم پیوستگی همگی در مکان مشترکی که از آن با نام گورستان بزرگ یهودیان یاد می شود، اتفاق می افتد. آنچه فضای کلی داستان ها را در برگرفته، فرهنگ غالب یهودیان لهستان بوده و در کنار طنز پنهان به کار گرفته شده در داستان ها، تجربه ی جدیدی از آشنایی با دنیایی که "ایزاک باشویس سینگر" به تصویر می کشد، خواهد بود.هشت قصه از مجموعه ی "آخرین شیطان" از مجموعه ی جمعه کوتاه و داستان های دیگر که در سال 1964 منتشر شد انتخاب شده اند و یک قصه ی باقیمانده هم داستانی است که چندین سال بعد از انتشار این مجموعه، در یک روزنامه به چاپ رسید. داستان های سینگر از سبک قصه گویی سنتی و ماوراء الطبیعه و همچنین از لحنی شرورانه و وحشی برخوردار است که می تواند برای مخاطبین تکان دهنده و در عین حال جالب توجه باشد.
درباره ایزاک باشویس سینگر
درباره ایزاک باشویس سینگر
ایزاک بشویس سینگر، زاده ی ۱۹۰۴ و درگذشته ی ۲۴ ژوئیه ۱۹۹۱، داستان نویس یهودی و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال ۱۹۷۸ است. وی هم چنین جایزه ی کتاب ملی را دریافت کرده است.پدر ایزاک و پدر بزرگ مادری او خاخام بودند. او در سال ۱۹۳۵ به ایالات متحده مهاجرت کرد، سردبیر روزنامه ی «فوروارد» در نیویورک شد و اکثر داستان های کوتاه خود را برای اولین بار در آن روزنامه چاپ کرد.سینگر تمام آثارش را به ییدیش، زبان مادری خود نوشته است. پس از به شهرت رسیدن، داستان های کوتاه و بلند او یکی پس از دیگری با نظارت خودش به انگلیسی برگردانده شدند. وی این ترجمه ها را «نسخه ی اصل دوم» می خواند. کسانی که با زبان ییدیش آشنایی دارند، هنوز هم به ظرایفی اشاره می کنند که در ترجمه ی انگلیسی داستان ها گاهی از دست رفته است. در مقابل گروهی با توجه به ویژگی های زبان انگلیسی از جمله شفافیت، کارایی و سرراستی، نسخه های «اصل دوم» را حتی برتر از «اصل اول» می خوانند.زمستان های سرد نیویورک در واپسین سال های زندگی، دیگر به او اجازه ی پیاده روی های طولانی نمی داد. سینگر به فلوریدا رفت و در همان جا در میامی درگذشت. نام او را پس از مرگش در سال ۱۹۹۱ بر یکی از خیابان های این شهر گذاشتند.سینگر، تحلیل های روانشناسانه ی عمیقی از شخصیت هایش ارائه می داد و از لحاظ فکری، شیفته ی اسپینوزا فیلسوف معروف هلندی بود و شهرت او بیشتر مرهون داستان های کوتاهش بود.
قسمت هایی از کتاب آخرین شیطان

از آن پس، طایبله دیگر تنها ماند. زود پا به سن گذاشت، از گذشته ها برایش هیچ نمانده بود، الا رازی که نه هرگز می شد به زبان آورد و نه کسی آن را باور میکرد. راز هایی هستند که دل نمی تواند آن ها را با لب در مکیان بگذارد. آدمی این راز ها را با خود به گرو می برد. درختان بید آنها را زمزمه می کنند و کلاغ ها آن ها را به غار غار می گویند و سنگ لحد در سکوت از ایشان حرف می زند، اما به زبان سنگ ها. مردگان روزی برخواهند خواست اما رازهایشان تا انقراض نسل بشر برای قضاوت نزد قادر مطلق خواهند ماند.

در مقام یک شیطان، شهادت می دهم که دیگر شیطانی باقی نمانده است. وقتی انسان خودش شیطان است، دیگر چه نیازی به شیطان؟ چرا باید کسی را که نزده می رقصد به گناه ترغیب کرد؟ من آخرین ترغیب کنندگان هستم.

مقالات مرتبط با کتاب آخرین شیطان
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب آخرین شیطان"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

داستان هایی خوشخوان ، جالب و لذتبخش برآمده از دل فولکلور فرهنگ یهود بالاخص یهودیان اروپای شرقی. اگر به داستان‌های کوتاه یا آشنایی با افسانه‌ها و قصه‌های ادیان علاقه مندید ، پیشنهاد می‌کنم این کتاب را مطالعه کنید. راهنمایی‌های مترجم و همچنین افزودن توضیحات معانی و ارجاعات و ... در پایان کتاب برای خوانندگان بسیار مفیده‌. محوریت تمام این ماجراها بر خلاف نام کتاب، حول مدار اختیار انسان و نقش انتخاب‌های انسان در سرنوشت بر میگرده ، همان طور که در قرآن و احادیث و تفاسیر اسلامی هم بیان شده ، شیطان فقط دعوت کننده است. این ما انسان‌ها هستیم که تصمیم می‌گیریم کدام مسیر رو انتخاب کنیم. وضع کنونی زندگی امروز ما ، حاصل انتخاب‌های دیروز ماست.

1401/11/28 | توسطمحمد جواد خوشنامی
15
|

مجموعه داستانی از زینگر، در تمام داستانها شیطان حضور دارد ولی شاید نقش خود انسانها بیشتر از شیطان باشد. داستانها خیلی رنگ داستانها فولکور دارند. زشتیهای آدم‌ها به راحتی به تصویر کشیده شده است.

1401/06/26 | توسطفو. ا.
3
|

مجموعه داستانی پیشنهادی و تازه از تنوز انتشارات ماهی در آمده :)

1399/07/08 | توسطمحمد جواد آزادی مقدم
2
|

این اثر بسیار شبیه کتاب یادداشت‌های شیطانه. اما با این تفاوت که دیگه شیطان تمایلی به ورود به جسم آدمی رو نداره. چون انسان به قدری گناه کرده که دیگه خودش ریشه شر هست و ...

1399/06/22 | توسطامیرحسین محمدی
9
|