1. خانه
  2. /
  3. کتاب سیمای کارگزاران در نهج البلاغه

کتاب سیمای کارگزاران در نهج البلاغه

3.1 از 1 رأی

کتاب سیمای کارگزاران در نهج البلاغه

متن و ترجمه عهد نامه امام امیر المومنین علی علیه السلام به مالک اشتر
Nahj al-Balagha
ناموجود
15000
معرفی کتاب سیمای کارگزاران در نهج البلاغه
نوشتار حاضر، عهدنامه امام علی(ع) به مالک اشتر است که طی آن خصوصیات و ویژگی های کارگزاران حکومتی به تفصیل بیان شده است . این عهدنامه شامل متن عربی و ترجمه زیرنویس فارسی و انگلیسی است که با حاشیه ای رنگی به چاپ رسیده است .عناوین برخی فصل های آن بدین قرار است :((ای مالک، هالک نفس خود باش)) ; ((هرگز از بخشش پشیمان مباش)) ;((خدا در کمین ستمبارگانست)) ;((این نور چشمی ها)) ;((عیب جویی ممنوع)) ;((پاکان خوش سابقه را یار و وزیر گیر)) .
درباره علی بن ابی طالب‏‫
درباره علی بن ابی طالب‏‫
علی بن ابی‌طالب (به عربی: عَلِيّ ٱبْن أَبِي طَالِب‎؛ زادهٔ ۱۳ رجب ۳۰ عام‌الفیل برابر با ۲۳ قبل از هجرت – درگذشتهٔ ۲۱ رمضان ۴۰ قمری) امام اول تمامی شاخه‌های مذهب شیعه، خلیفهٔ چهارم از خلفای راشدین اهل سنت، و پسرعمو و داماد محمد است. او فرزند ابوطالب و فاطمه بنت اسد، همسر فاطمهٔ زهرا، و پدر حسن، حسین، و زینب است. وی از سال ۳۵ تا ۴۰ هجری، کمتر از پنج سال، به‌عنوان خلیفه بر خلافت اسلامی جز شام حکومت کرد. او در میان طیف وسیعی از مسلمانان از جایگاه برجسته‌ای برخوردار است.
در کودکی به دلیل بدهکار شدن پدرش، محمد سرپرستی او را بر عهده گرفت. پس از دعوت محمد، علی در سن حدوداً ۹ تا ۱۱ سالگی از اولین ایمان‌آورندگان به اسلام گشت؛ پذیرش دعوت او را در یوم الدار علناً اعلام کرد و محمد او را «برادر و وصی و جانشین خود» نامید. گفته می‌شود در شب لیلة المبیت به هجرت محمد کمک کرد و محمد پس از مهاجرت به مدینه و ایجاد پیمان برادری بین مسلمانان، او را به‌عنوان برادر خویش انتخاب کرد. او در مدینه در اغلب جنگ‌ها پرچم‌دار سپاه اسلام بود و به دلاوری مشهور گشت.
دسته بندی های کتاب سیمای کارگزاران در نهج البلاغه
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب سیمای کارگزاران در نهج البلاغه" ثبت می‌کند