1. خانه
  2. /
  3. کتاب فضای مجازی، اجتماع و فرهنگ

کتاب فضای مجازی، اجتماع و فرهنگ

3.5 از 1 رأی

کتاب فضای مجازی، اجتماع و فرهنگ

Cyberspace, community and culture
ناموجود
8500
معرفی کتاب فضای مجازی، اجتماع و فرهنگ
فناوری ارتباطات و اطلاعات از جمله فناوری های نوظهور به شمار می آید که در غالب ابعاد جامعه امروز بشری ایفای نقش می کند، به طوری که حضور ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری فاوا در زندگی روزمره از لوازم اساسی و موجب تمایز گذشته و حال می باشد. فناوری در هیچ برهه ای از زمان جنبه خنثی نداشته و همیشه دیدگاه های خوشبینانه و بدبینانه ای درمورد تغییرات نوین وجود داشته است. دیدگاه خوشبینانه به توان رهائی بخشی که در فناوری جدید ارتباطات و اطلاعات نهفته است، می پردازد، درحالی که دیدگاه بدبینانه در مورد شکاف دیجیتالی و پیامدهای آن در دو سطح بحث می کند. در سطح اول به تفاوت بین «دارا»ها و «ندار»ها و امکان دسترسی به فناوری جدید، و در سطح دوم به درجه مهارت ها و الگوهای استفاده از فناوری جدید می پردازد. هرچند نظریه جبر فناورانه طرح دیدگاه های بدبینانه را در انزوا قرار داده است و ...
درباره سید ابوالحسن فیروزآبادی
درباره سید ابوالحسن فیروزآبادی
ابوالحسن فیروزآبادی (زادهٔ ۱۳۴۰ در نجف عراق) سیاست مدار ایرانی است. او دبیر کنونی شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی ایران است.
فیروزآبادی در اولین جلسه دوره دوم شورای عالی فضای مجازی به پیشنهاد حسن روحانی رئیس‌جمهور و رئیس شورا و با رأی اکثریت اعضای شورا به عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی انتخاب شد.
او یکی از گزینه‌های تصدی‌گری در وزارت ارتباطات در دولت یازدهم بود که به این مقام نرسید.
فیروزآبادی دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق با گرایش مخابرات از دانشگاه علم و صنعت بوده و دکترای خود را در رشته مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی اخذ کرد.
مقالات مرتبط با کتاب فضای مجازی، اجتماع و فرهنگ
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب فضای مجازی، اجتماع و فرهنگ" ثبت می‌کند