پژوهشی کامل و جامع درباره ی ثروت در دنیای مدرن.
محبوب ترین و جنجال برانگیزترین کتاب سال.
اثری جریان ساز در مطالعه ی کاپیتالیسم.
رشد اقتصادی جدید و پخش دانش و شناخت، توانسته است گریز از آن فروپاشی را که مارکسیسم پیش بینی کرده بود ممکن سازد؛ اما نتوانسته است ساختارهای عمیق سرمایه و نابرابری را، تغییر دهد ، یا به هر حال آنها را آنقدر تغییر نداده است که در دهه های خوش بینانه پس از جنگ جهانی دوم تصوّر آن می رفت.
هنگامی که نرخ بازده سرمایه به طور مداوم از نرخ رشد تولید و درآمد بیشتر باشد، همانگونه که در سده نوزدهم اتفاق افتاد و کاملا محتمل به نظر می آید که در سده بیست و یکم هم دوباره همین امر روی دهد، سرمایه داری به طور خودبه خود نابرابری های بی ضابطه و غیر قابل دفاعی را ایجاد می کند که ارزش های مبتنی بر شایسته سالاری را که جوامع دموکراتیک بر آن مبتنی هستند، از بنیاد تباه می سازد و از میان می برد.
سرمایه، جمع کل دارایی های غیر انسانی که بتوان در یک بازار صاحب شد و مبادله کرد، است. سرمایه، شامل کلیه اشکال ملک واقعی (از جمله مستغلات مسکونی) و سرمایه ی مالی و حرفه ای (زمین و ساختمان یک کارخانه یا موئسسه، زیر ساختار، ماشین آلات، امتیاز نامه ی اختراع و غیره) است که توسط شرکت ها و دستگاه های اداری استفاده می شود.
کتاب بسیار خوب و مفصلی هست که کاملاً ارزش خوندن رو داره. البته من ترجمه جناب فرهادی پور رو توصیه میکنم. ترجمه جناب زرافشان هم بد نیست ولی مترجم با خیلی از ایدههای نویسنده موافق نیست (!) و به صورت مداوم در پاورقیها و بعد به صورت مفصل در پی نوشت این موضوع رو اعلام کرده که همین ممکنه باعث سردرگمی خواننده بشه.
پیشنهاد میکنم قبل از خوندن این کتاب، کتاب "سرمایه در سدهی بیست و یکم، توماس پیکتی و هزارتوی سرمایه داری" نشر کلاغ را مطالعه بفرمایید که چکیده ای از این کتاب است و به درک بهتر اثر، کمک شایانی میکنه.
همانطور که میدانیم هنر اقتصادی هر ملتی میتواند صیانت و جلوگیری از خروج سرمایه هایش باشد و از آنجا که منابع ( نیروی ) انسانی هنوز هم مهمترین سرمایه هاست ، بنابراین میتوان با جدی گرفتن عواملی نظیر نیروی کار و تولید ، به ایجاد یک اقتصاد مولد و جلوگیری از خروج ارز از کشورمان ، کمک کنیم . تشکر . محمد ماندنی زاده .
از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت شیرین است 😄