1. خانه
  2. /
  3. کتاب سلوک و مکاشفه

کتاب سلوک و مکاشفه

3.6 از 1 رأی

کتاب سلوک و مکاشفه

(به همراه مالابد للمرید از ابن عربی)
al-anwar al-qudsiyya
٪15
450000
382500
معرفی کتاب سلوک و مکاشفه
"سلوک و مکاشفه" کتابی است از "عبدالوهاب الشعرانی" که "به همراه مالابد للمرید از ابن عربی" یکجا در بیش از پانصد و بیست و هشت صفحه به همت نشر جامی (مصدق) به انتشار رسیده است. "سلوک و مکاشفه" که توسط "مسعود انصاری" به فارسی بازگردانده شده، متعلق به یکی از عرفای نامی قرن دهم هجری قمری است که می کوشد اصول، مبانی و شرایط "سلوک و مکاشفه" را به خواننده بشناساند. و اما چیست سلوک؟ این مسیر که آن را راهی به سوی خدا نیز می خوانند، طریق پیراستن نفس است از هرگونه آلودگی گناه و وابستگی مادی که همچون زنگاری، آیینه ی وجود را تباه می کنند و انسان برای رسیدن به متعالی ترین جایگاهی که می تواند متصور شود، باید ابتدا نفس خود را از این زنگارها بشوید.
کتاب "سلوک و مکاشفه" به قلم "عبدالوهاب الشعرانی"، به مرید این راه، نشان می دهد که چه مسیری را در پیش بگیرد و چطور خود را به آفریننده ی بلندمرتبه نزدیک تر کند. او شرایط سلوک را برمی شمرد و ارتباط استادان با مریدان، سالکان با استادان و سالکن با یکدیگر را به وضوح تشریح می کند و به خوبی خواننده را در این مسیر پیش می برد. "عبدالوهاب الشعرانی" در این اثر ابتدا ارکان طریق را معرفی می کند و به اصول پاسداری از خویشتن، علائم توبه ی حقیقی، نحوه ی انتخاب استاد، ویژگی های صوفی فقیه، فهم عمیق در دین، همراهی استاد، درمان نفس، ذکر خداوند، آزمودن مرید، شریعت و حقیقت، تربیت نفس، مقام تجرد، مراحل سلوک، اساس طریقت، شرایط مرید صادق، صوفی راستین، انواع بیماری های نفس، ویژگی ها و زبان عاشقان و بسیاری از موارد دیگر می پردازد.
درباره عبدالوهاب الشعرانی
درباره عبدالوهاب الشعرانی
عبدالوهاب الشعرانی (898–973 ه ق) یک دانشمند و عارف مصری بود. او بنیانگذار نظم تصوف مصری ، معروف به شاراویا بود. این نظام پس از مرگ شعرانی به تدریج افول کرد ، اگرچه تا قرن نوزدهم همچنان فعال بود. او شیخ برجسته علی الخواص بود.
قسمت هایی از کتاب سلوک و مکاشفه

از جمله اموری که سالک باید حتما رعایت نماید بودن دایمی بر طهارت است بطوری که هر گاه طهارت او از بین رفت وضو بگیرد و بعد از هر وضویی دو رکعت نماز بخواند مگر اینکه در اوقاتی باشد که خواندن نماز مستحبی در آن وقت مکروه باشد . اوقاتی که خواندن نماز مستحبی در آن وقت مکروه و مورد نهی است سه وقت می باشد : 1 هنگام طلوع خورشید تا زمان 2 بعد از نماز عصر ( نماز عصری که در وقت مخصوص خود خوانده می شود نه نماز عصری که بلافاصله بعد از نماز ظهر خوانده شود ) تا غروب خورشید 3 هنگام زوال خورشید ...

نظر کاربران در مورد "کتاب سلوک و مکاشفه"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام این کتابو کسی داره

1402/10/05 | توسطنعمان - کاربر سایت
0
|