1. خانه
  2. /
  3. کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان

کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان

نویسنده: سعید ناجی
3.1 از 1 رأی

کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان

Philosophical exploration for Young Adults
ناموجود
30000
معرفی کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان
این کتاب شامل 11 گفت وگو و بخش ضمایم است. گفت وگوها را سعید ناجی با پیشگامان برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان انجام داده است. این افراد از کشورهای استرالیا، فرانسه، انگلستان، ایالات متحده، نروژ، دانمارک و روسیه هستند. برنامه فلسفه برای کودکان، در کشورهای مختلف ضمن تطبیق و سازگاری با سنت ها و فرهنگ این کشورها، گسترش و تنوع یافته است. از این رو، نسخه های متنوعی از این برنامه تهیه شده است که همگی تحت عنوان فلسفه ورزی با کودکان قرار دارد .
در برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان، الگوی جدید به عنوان بدیلی برای تعلیم و تربیت پیشنهاد شده است که سه مولفه با ویژگی های به طور کامل متفاوت و تحول یافته دارد . این برنامه جایگزین بهتری برای الگوی قدیم آموزش و پرورش دانسته شده است . مولفه اول، کتاب های درسی است. مولفه دوم، شکل کلاس و نحوه پیشرفت آن، یعنی کلاس داری است. مولفه سوم این برنامه، نقش جدید و به طور کامل تغییر یافته برای معلم است .
مصاحبه شوندگان افرادی چون متیو لیمپن، آن مارگارت شارپ، راجر ساتکلیف، پریسپرسن، اسکار برینیفیر، گیلبرگ یورگ، لریسا رتیونسکی و مایکل سسویل هستند.
درباره سعید ناجی
درباره سعید ناجی
سعید ناجی متولد سال 1347، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی، مدیر گروه فلسفه برای کودکان و نوجوانان.او نخست در دانشگاه شریف تحصیل کرده و سپس دکتری خود را در سال ۱۳۹۱ از پژوهشگاه علوم انسانی دریافت کرده است. از او این ترجمه‌ها و تالیف‌ها منتشر شده: «در پی معنا» (هرمس،۱۳۸۴)؛ «دیدگاههایی در باره سرشت آدمی» پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۸۲)؛ «در آمدی بر علم و دین» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۸۶)؛ «کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان، گفت و گو با پیشگامان» (پژوهشگاه علوم انسانی، جلد اول ۱۳۸۷، جلد دوم ۱۳۸۹)؛ «لیلا کودک فیلسوف» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۰)؛ «تفکر انتقادی در کلاس درس» (پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی،۱۳۹۱)؛ «تفکر نقادانه در عمل، مهارت های گفتگوی موثر در کلاس درس» پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۴)؛ «داستانهایی برای کندوکاو فلسفی» (پژوهشگاه علوم انسانی، جلد اول و دوم ۱۳۹۴)؛ «راهنمای داستانهای کندوکاو فلسفی» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۴)؛ «معیار فبک برای داستان، نقد وبررسی داستانهای مورد استفاده برای آموزش تفکر انتقادی در ایران» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۵)؛ «کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان، گفت و گو با پیشگامان»، (جلد سوم، پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۶)؛
دسته بندی های کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان" ثبت می‌کند