نقد تحریکآمیز پارنتی از قدرت طبقاتی در نهادهای سیاسی سنتی، بحثهای کلاسی را برانگیخته و دانشآموزان را با دیدگاه منحصربهفردی از سرمایهداری آمریکایی آشنا میکند. برخلاف اکثر کتابهای مربوط به نظام سیاسی آمریکا، کتاب «دموکراسی برای شماری چند» بر اقتصاد سیاسی سیاست عمومی تأکید میکند و اینکه چه کسی چه چیزی را دریافت میکند.
« کتاب دموکراسی برای شماری چند » واضحترین، مبتکرانهترین و قابل تأملترین کتاب درسی است که شاید تا به حال خوانده باشیداین کتاب به دانشآموزان شما کمک میکند تا درک کنند که دولت آمریکا چگونه عمل میکند و در عین حال آنها را مجبور میکند تا خودشان فکر کنند. حتی اگر با دیدگاه پارنتی موافق نباشید، این کتاب به جرقه بحثهای ارزشمند کلاسی کمک میکند.
مایکل پارنتی در تعدادی از کالج ها و دانشگاه ها علوم سیاسی و اجتماعی تدریس کرده است و اکنون تمام وقت خود را به نوشتن و سخنرانی مهمان اختصاص داده است. او یک نویسنده بین المللی شناخته شده و برنده جایزه است که 21 کتاب منتشر کرده است، از جمله: خدا و شیاطین او (2010); مفاهیم متضاد: خواننده مایکل پارنتی (2007); مبارزه فرهنگی (2006) و ترور ژولیوس سزار (2003). نوشته های مختلفی از او به حدود بیست زبان ترجمه شده است. کتات او به نام دموکراسی برای شماری چند، توسط دانشجویان، خوانندگان عادی و دانش پژوهان خوانده شده و از آنها لذت اند و به طور گسترده در صدها دوره دانشگاهی در سراسر کشور استفاده شده است.
دموکراسی برای شماری چند متن رادیکالی است که دانش آموزان را آموزش می دهد، سرگرم می کند، الهام می بخشد، و به خواندن، تفکر و انتقاد تحریک می کند.
مضمون این کتاب این است که دولت ما، عمدتأ منافع صاحبان ثروت را به هزینه سایرین پیش می برد و بیش از خدمت به عموم مردم، خدمتگزار شماری ابرثروتمند است. قانون معمولا به شیوه هایی بسیار تبعیض آمیز تدوین و اجرا می شود. کتاب حاضر نه فقط فرآورده ای از فساد این یا آن مسئول دولتی بلکه بازتابی از کل نظام سیاسی - اقتصادی، یعنی بازتابی از نحوه توزیع منابع قدرت و شیوه بهره برداری از آن است.
بی تردید، مردم آمریکا همیشه قربانیان منفعل (یا همدستان راغب) این قضایا نیستند. توده مردم عادی، معمولا پس از مبارزاتی طولانی و تلخ که فراتر از فرآشدفراشد انتخابات گسترش یافته است، پیروزی های سیاسی و اقتصادی مهمی کسب کرده اند. این تلاش دموکراسی خواهانه بخش مهمی از ماجرا است
سلام . واژه ( دموکراسی ) یک کلمه یونانی است که از دو قسمت ( دمو به معنی مردم ) و ( کراسی به مفهوم حکومت ) تشکیل شده است و معادل فارسی آن نیز ( مردم سالاری ) میباشد ، از طرفی آنگونه که از محتوای انقلابات فرانسه و آمریکا میتوان فهمید ، این دگردیسیهای قدرتی ، پیشتاز در معرفی و بسط دموکراسی مدرن در سطح بین الملل بوده اند اما اکنون مدتی است که موفقیت نسبی یا ناکامیِشان در نِیل به هدف از پیش گفته ، با ابهام روبرو است . مچکرم .