1. خانه
  2. /
  3. کتاب عنقاء مغرب فی ختم الاولیاء و شمس المغرب

کتاب عنقاء مغرب فی ختم الاولیاء و شمس المغرب

3.7 از 1 رأی

کتاب عنقاء مغرب فی ختم الاولیاء و شمس المغرب

Anqa Moqreb
٪10
330000
297000
معرفی کتاب عنقاء مغرب فی ختم الاولیاء و شمس المغرب

عنقا یک پرنده بزرگ ماده اسرارآمیز یا افسانه‌ای در عربی است. گفته می شود که او به دورتر پرواز می کند و تنها یک بار در هر سنی ظاهر می شود. با این حال، همچنین گفته می شود که او را می توان در «محل غروب خورشید» یافت. کتاب عنقاء "مغرب فی ختم الاولیاء و شمس المغرب" اثر ابن عربی به مسئله اثبات خاتمیت ولایت می پردازد. این کتاب یکی از متن های مهم ابن عربی است که توسط نشر "مولی" منتشر شده است. بر اساس ایده های مطرح شده در این کتاب موضوع غیبت و ظهور در آئین تشیع قابل اثبات است.

ابن عربی، دانشمند، عارف، شاعر و فیلسوف مسلمان اندلسی عرب، در اندیشه اسلامی بسیار تأثیرگذار بود. از 850 اثر منسوب به او، حدود 700 اثر معتبر و بیش از 400 اثر هنوز باقی مانده است. آموزه های کیهان شناختی او به جهان بینی غالب در بسیاری از نقاط جهان اسلام تبدیل شد. او در میان پیروان تصوف با القاب شرافتمندانه شیخ الاکبر (الشیخ الأکبر الشیخ الاکبر، «بزرگترین شیخ»؛ از اینجا نام مکتب اکبریه یا «اکبریان» گرفته شده است) و محیی اکبر مشهور است. در اروپای قرون وسطی، او به عنوان دکتر ماکسیموس ("بزرگترین معلم") شناخته می شد.

درباره محیی الدین ابن عربی
درباره محیی الدین ابن عربی
محیی‌الدین محمّد بن علی بن محمّد بن العربی طائی حاتمی (زادهٔ ۲۶ ژوئیه ۱۱۶۵ – درگذشتهٔ ۱۶ نوامبر ۱۲۴۰ میلادی) معروف به محیی‌الدین ابن عربی و شیخ اکبر پژوهشگر، فیلسوف، عارف و شاعر مسلمان عرب اهل اندلس بود. از ۸۰۰ اثری که به او نسبت داده می‌شود، ۱۰۰ اثر به‌صورت نسخهٔ اصلی از وی باقی مانده‌است. آموزه‌های کیهان‌شناختی او در بسیاری از کشورهای اسلامی به جهان‌بینی غالب بدل شد. محیی‌الدین در سال ۵۶۰ ه‍.ق در شهر مرسیه در جنوب شرقی اندلس به دنیا آمد. پدرش علی بن محمد از عالمان فقه و حدیث و تصوف بود و جدش نیز یکی از قضات اندلسی بود.
او قرآن، حدیث، فقه، لغت، ادبیات و تصوف را نزد عالمان عصر آموخت و با ابن رشد فیلسوف اندلسی دیدار کرد. عالی‌ترین دانش‌نامه ابن عربی، کتب فتوحات مکیه و «فصوص‌الحکم» است.
ابن عربی در ۲۲ ربیع‌الثانی ۶۳۸ برابر با ۱۰ نوامبر ۱۲۴۰ در دمشق در سن ۷۸ سالگی درگذشت.
دسته بندی های کتاب عنقاء مغرب فی ختم الاولیاء و شمس المغرب
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب عنقاء مغرب فی ختم الاولیاء و شمس المغرب" ثبت می‌کند