1. خانه
  2. /
  3. کتاب آثار گونه گون

کتاب آثار گونه گون

نویسنده: علی شریعتی
5 از 1 رأی

کتاب آثار گونه گون

دو جلدی
Different works
انتشارات: دیدار
ناموجود
24000
معرفی کتاب آثار گونه گون
کتاب دو جلدی «آثار گونه گون» نوشته ی دکتر «علی شریعتی» شامل آثار و نوشته های پراکنده و متفرقه ی معلم شهید است. برخی از این آثار یا به لحاظ عدم تجانس موضوعی با مجموعه هایی که تا به حال منتشر شده اند و یا به خاطر نقصان و پراکندگی، قابل چاپ در مجموعه های دیگر نبوده اند. بعضی دیگر آثاری هستند که در عین هماهنگی با یکدیگر (مثلا کودکان و نوجوانان) آن چنان حجم و کمیتی نداشته اند که بتوان در یک مجموعه ی مستقل گردشان آورد و بالاخره گروهی دیگر از آن آثاری تشکیل می شود که در حین تدوین مجموعه های قبلی در دسترس نبوده اند و ناچار حتی در صورت تجانس و تناسب با این یا آن مجموعه امکان گنجاندن شان در آن ها نبوده است. مجموعه ی حاضر شامل دو بخش اصلی و یک بخش ضمیمه در موضوعات زیر است: تاریخ - جامعه، انسان، شناخت اسلام، قرون وسطی - قرون جدید، مذهب - عرفان - آرمانگرایی، هنر، گفتگوهای تنهایی، حسینیه ی ارشاد، نامه ها، کودکان و نوجوانان، مقالات، نوشته های متفرقه، ترجمه ها، فیش ها و یادداشت ها و عکس برخی از دست نوشته ها. مجموعه ی حاضر را نشر «دیدار» منتشر کرده و در اختیار مخاطبان قرار داده است.
درباره علی شریعتی
درباره علی شریعتی
علی شریعتی مَزینانی، مشهور به دکتر علی شریعتی (زادهٔ ۲ آذر ۱۳۱۲ در روستای مزینان، سبزوار – درگذشت ۲۹ خرداد ۱۳۵۶ در ساوت‌همپتون، انگلیس) نویسنده، جامعه‌شناس و پژوهشگر دینی اهل ایران، از مبارزان و فعالان مذهبی و سیاسی و از نظریه‌پردازان انقلاب اسلامی ایران بود. شریعتی نگرشی نوین به تاریخ و جامعه‌شناسی اسلام عرضه کرد. او بازگشت به تشیع حقیقی و انقلابی را نیرویی برای تحقق عدالت اجتماعی قلمداد می‌کرد. شریعتی، علاوه بر شهرت زیادش برای سهم داشتن در انقلاب ایران، به‌دلیل کارنامهٔ فعالیت‌هایش برای احیای مذهب و سنت در جامعه و بیدارگری دربارهٔ سلطنت وقت نیز شهرت داشته‌است. از زمان انقلاب تاکنون یادبودهای زیادی به یاد او برگزار و اجرا کرده‌اند؛ و از آن زمان نقدها و تجلیل‌های زیادی پیرامون آثار، آراء و تأثیراتی که او بر چند دههٔ معاصر ایران گذاشته وجود دارد.

او در ۴۳ سالگی در انگلستان درگذشت و هم‌اکنون پیکر وی بر خلاف وصیتش در مکانی نزدیک مقبرهٔ زینب کبری در دمشق سوریه به امانت سپرده شده‌است.
مقالات مرتبط با کتاب آثار گونه گون
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب آثار گونه گون" ثبت می‌کند