1. خانه
  2. /
  3. کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی

کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی

نویسنده: جیمز موریه
5 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی

The Adventures of Hajji Baba of Ispahan
٪15
455000
386750
5 از 1 رأی

کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی

The Adventures of Hajji Baba of Ispahan
مترجم:
انتشارات: مرکز
ناموجود
235000
3.9 از 1 رأی

کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی

The Adventures of Hajji Baba of Ispahan
ناموجود
380000
3.2 از 1 رأی

کتاب سرگذشت حاجی بابا اصفهانی

The Adventures of Hajji Baba of Ispahan
ناموجود
550000
3.3 از 1 رأی

کتاب ماجراهای حاجی بابای اصفهانی

The Adventures of Hajji Baba of Ispahan
ناموجود
280000
معرفی کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی
کتاب "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" به قلم "جیمز موریه" کتابی است که توسط محققان به عنوان اثری با اهمیت فرهنگی بالا انتخاب شده است و بخشی از پایه ی دانش تمدن است که ما آن را می شناسیم. "حاجی بابای اصفهانی" دلاک زاده ی ادب آموخته ای از اهالی اصفهان است که کتاب به سرگذشت وی می پردازد و توسط "جیمز موریه" مأمور سیاسی دولت انگلستان در دوران سلطنت فتحعلی شاه به رشته ی تحریر درآمده است. "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" از مصنوعات اصلی بازتولید شده است و تا حد امکان در مورد اثر اصلی صادق است. بنابراین شما می توانید منابع اصلی که از آن کپی شده است و تمبرهای کتابخانه ای را مشاهده کنید (زیرا بیشتر این آثار در مهم ترین کتابخانه ها در سراسر جهان قرار گرفته اند) و سایر نمادهای مربوط به کار نیز قابل مشاهده است.
"سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" نوشته ی "جیمز موریه" برای اولین بار در سال 1824 وارد دنیای ادبیات و سرگذشت نامه شد و به سرعت در بخش بزرگی از جهان به عنوان یک کتاب کلاسیک معروف شد؛ میزان معروفیت و محبوبیت "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" از "جیمز موریه" به حدی افزایش یافت که سبب شد با کتاب شب های عربی بارتون مقایسه شود. شهرت فراگیر این اثر، ناشران این کتاب را واداشت تا با تحقیق و جستجو دریابند که در کشور چندین باشگاه "حاجی بابا" وجود دارد که صدها نفر عضو آن هستند و این امر سبب شگفتی ناشران کتاب "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" گشت. این اثر که این چنین با استقبال عمومی مواجه شده، داستان شگفت انگیزی از ماجراجویی هایی در ایران به قلم "جیمز موریه" می باشد .
درباره جیمز موریه
درباره جیمز موریه
جیمز موریه دیپلمات و نویسنده بریتانیایی قرن نوزدهم و مأمور سیاسی مقارن با سلطنت فتحعلیشاه قاجار در ایران بود.
قسمت هایی از کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی

میرزا حکیم گفت رفتار فرنگی ها با رفتار ما ضد و نقیض است. بجای اینکه موی سر را بتراشند و ریش را ول کنند، ریش را می تراشند و موی سر را ول می کنند. روی چوب و تخته می نشینند ولی ما روی زمین می نشینیم، با کارد چنگال غذا می خورند ولی ما با دست می خوریم، آن ها همیشه متحرکند ولی ما همیشه ساکنیم، لباس تنگ می پوشند ما لباس گشاد، نماز نمی کنند ولی ما روزی ۵ وقت نماز می کنیم، در نزد آنها اختیار با زن است در نزد ما اختیار با مرد است، زنهایشان یک وری روی اسب می نشینند ولی زنان ما راست سوار می شوند، ایستاده قضای حاجت می کنند ما نشسته، شراب را حلال می دانند و کم می خورند ولی ما حرام می دانیم و زیاد می خوریم؛ ولی آنچه مسلم است این است که فرنگی ها نجس ترین و کثیف ترین مخلوق روی زمین هستند چرا که همه چیز را حلال می دانند و همه جور حیوانی می خورند حتی خوک، سنگ پشت و قورباغه. مرده را با دست تشریح می کنند بدون اینکه بعد از آن غسل میت بجا آورند. نه غسل جنابت سرشان می شود، نه تیمم بدل از غسل. اگر دیدی که فرنگی از چیزی که متعلق به توست خوشش آمده مبادا پیشکش بگویی که باخته ای، گفتن تو همان و بردن فرنگی همان.

مقالات مرتبط با کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کامل‌ترین نسخه که طی یک مجلد و بدون سانسور منتشر شده انتشارات شفیعی با ۹۹۱ صفحه است.

1403/03/24 | توسطمحی الدین رحیمی سوروئی
3
|

کتاب بدون سانسورش عالیه با ترجمه استاد جمالزاده چندین سال پیش یک نسخه دیدم که کلا بخشی که درباره ملاباشی اعظم شاه و تهران و قم هست کلا حذف شده ! منم نخریدم چون کتاب اصلی را خوانده بودم

1402/09/08 | توسطمحمد - کاربر سایت
3
|
پاسخ ها

سلام نشر شفیعی کامله؟

1403/06/16|توسطمهرشاد بهاروند
1

کی موجود میکنین نشر نگاه رو ؟

1402/06/29 | توسطکاربر سایت
0
|

شخصیت اصلی داستان حاجی بابا اصفهانی است. نمونه‌ی مردان مزور، دروغگو،ریاکار،و چاپلوسی که اخلاق را زیر پا می‌گذارد تا جایی که مردانی کشته ،زنانی هتک حرمت و ، افرادی بی خانمان و غارت شوند. کتاب یک دوره‌ی کامل از آداب و رسوم و فرهنگ عامیانه ایران عصر قاجار را نمودار است تا جایی که مورد تحسین والتر اسکات هم قرار گرفت. اینکه کتاب تا سال 1266ش سه بار ترجمه شد نشان از آن دارد که ادبای عصر قاجار کم و بیش موافق نظر جیمز موریه در وجود بحران اخلاقی در جامعه‌ی ایرانی بودند. ترجمه‌ی میرزا حبیب بنی چهارمحال بازآفرینی سنت ادبی هزار و یک شب، کلیله و دمنه و گلستان و... در متن کتاب حاجی بابا است. باید متن انگلیسی کتاب را خواند و با ترجمه‌ها به مقابله نهاد تا بتوان درباره‌ی ترجمه میرزا حبیب قضاوت کرد.

1402/05/12 | توسطفرشاد جلیل - کاربر سایت
1
|

سلام وقت بخیر در بعضی از نسخه‌ها تعداد صفحات کمتر یا بیشتر علتش چیه؟

1401/09/04 | توسطسامان - کاربر سایت
7
|
پاسخ ها

اقا ببین سانسور شدهداست یا کامل با ترجنه اقای جمالزاده بخونش بی نطیره ولی سانسورش شده اش را نخرید

1402/09/08|توسطمحمد - کاربر سایت
0

تفاوت نسخه نشر مرکز و نگاه در چی هست؟ آیا در نسخه نشر نگاه، تصحیح جعفر مدرس صادقی هم به مانند نشر مرکز، در ترجمه اعمال شده؟

1400/08/25 | توسطحسین رحمانیان
2
|
پاسخ ها

سلام و وقت به خیر. فقط نسخه‌ی نشر مرکز تصحیح جعفر مدرس صادقی را دارد.

1400/08/26|توسطمدیر سایت
4